Yalnızlığı Benimsemek mi Lazım?

Anladim onemli degil belki dedim yakinsak ben arkadas olurum sana bende hep yanliz kalmis hissediyorum bide benimde babam seninki gibiydi vicdansiz

Anladim onemli degil belki dedim yakinsak ben arkadas olurum sana bende hep yanliz kalmis hissediyorum bide benimde babam seninki gibiydi vicdansiz
Allah yardimcin olsun insallah seninde karsina seni anlayan gercek dost olan arkadaslar cikar
Dusundugun icinde ayrica tesekkur ederim

Merhaba hanimlar iki gune bir konu actigimin farkindayim ama sahiden o kadar yalnizim ki burdan baska paylasacak kimsem yok

Zatwn suan paylasacagim konuda yalnizligim
Genel olarak yalnizdim ama son zamanlarda bu yalnizligim sınırına ulasti diyebilirim

Aile konusuna gelecek olursak babam zaten babaligini dahi hissettirmeyen olmasada olur diyebilecegim biri annemle zaten kendimi bildim bileli cag farkindan mi nedendir bilinmez hic anlasamadik hep anne babalariyla muhabbeti diyalogu olan insanlara hayranligim vardir

Ablam var sehir disinda evli kardesim var sehir dısında memur her ikisinide cok severim ama ben aramasam her ikisininde arayacagi yada bi mesaj atacagi yok ikisininde kendince nedenleri var ablam cocuklardan dolayi kardesim yogunluktan dolayi firsat bulmuyor

Onceden genis bi arkadas cevrem vardi zamanla aslinda gercek bir cevre olmadigini geçte olsa fark etttim kimisi evlendi diye kimisi okul kazandi diye kimisi atandi diye aramaz sormaz oldu onceleri hep aradim sordum ama baktim ki hep tek tarafli bende artik aramadim cunku gorusmeyi isteseler kendileride arardilar diye dusunuyorum

Mesela evli arkadaslarim evlendikten sonra esleriyle yada evlilikten dolayi problemleri sıkıntıları oldugunda hep aradim yardimci olmaya calistim
Mesela universiteye hazirlik zamaninda bi arkadasim vardi ikimizde ilk yil kazanamadik arkadasim o zaman herzaman arardi konusmak icin hatta hep cagri birakirdi kontorum olmasada hep annemden arar saatlerce konusurdum

Sonraki yıl kazandi ailesi yer sıkıntısından dolayi yollamayi dusunmuyordu o zaman yilllardir gorusmesigim irtibatta olmadigim bir suru tanidigima sirf kalacak yer sorununa yardımci olabilmek icin aradim yardimci olmaya calistim ama inanın kazandiktan sonra 2 yil icinde bir bayramda dahi aramadi

Baska bir arkadasim vardi cok iyi anlasirdik cok sıkı fıkı olmasakta iyi anlasirdik samimiydik arkadasin once atandi aradim tebrik ettim artik calistigi icin musait olmaz diye eskisi kadar sık olmasada yine aramaya calistim hal hatir sordum babasinin kanser oldugunu ogrendim aradim musait degilim sonra doneyim dedi bir daha aramadi bile baska böyle bir suru vaka(Açikcasi onceden acaba bende mi bi sorun var diye dusunurdum ama dikkat ettigimde benimle iliskisini kesen insanların hemen hemen çoğu belli bir yere geldikten sonra benimle iliskilerini kestiler)

Aslında asosyal bir insan degilim ilk katildigim ortamlarda yeni oldugumdan dolayi ilk aralar bi cekingenlik olabiliyor ama hemen asiyorum hatta bulundugum yerlerde sıcak hoşsohpet oldugum falan soylenir o yerde bulunmadigin zamanlarda yoklugumun belli oldugu falan soylenir ama goruntu oyle gostermiyor iste

Babamdan dolayi calisamiyorum okul is vs hic bir aktivitem yok dort duvar arasina tıkıldım kaldim onceden kitap kurdu gibi kitap okurdum artik o bile sıkıyo bi zamandan sonra tv izlemeyen biriyken demin bi baktim da hic alakam olmayan absurt seyler izlemeye baslamisim

Kendimi o kadar yalniz kimsesiz hissediyorum ki bugun butun gun oturup aglayip durdum
Ortamlar yarat öncelikle annenle yapabileceğin ortak bir şeyler bul o seni keşfetsin sen onu mutlaka ortak yönleriniz vardır genler yüzünden

Canım seni cook iyi anlıyorum bende yalnız hissediyorum arkadaşlarımla eskisi gibi sıcak değiliz. Ama doğru yazmıs arkadaslar artık ilişkiler hep menfaate dayalı.. Ve cok acıldı insanlar Avrupai yaşamak dediğine katılıyorum. Hiç ummadığım seyleri yapan arkadaslarım var biz cok hassasız galiba gercek sevgi karşılıksız. Deger arıyoruz ama bu artık cok Zor. Ben sana farkla suan calısıyorum işimden memnun olmasamda pek evde edurmaktan iyi diyorum inşaallah sende babanı ikna edersin dua et.. Dinden bende uzaklastım eskisine nazaran belki de Allah bizi ona yaklaştırmaj için sınıyor bilemiyorum. Ağlamak istiyorum mesela suan yalnızlık konusunu araştırırken konuda rastladım. Allah yardımcımız olsun bize güç versin yaşama aşkı amacı bulmayı nasip etsin. Amin.

Canım seni cook iyi anlıyorum bende yalnız hissediyorum arkadaşlarımla eskisi gibi sıcak değiliz. Ama doğru yazmıs arkadaslar artık ilişkiler hep menfaate dayalı.. Ve cok acıldı insanlar Avrupai yaşamak dediğine katılıyorum. Hiç ummadığım seyleri yapan arkadaslarım var biz cok hassasız galiba gercek sevgi karşılıksız. Deger arıyoruz ama bu artık cok Zor. Ben sana farkla suan calısıyorum işimden memnun olmasamda pek evde edurmaktan iyi diyorum inşaallah sende babanı ikna edersin dua et.. Dinden bende uzaklastım eskisine nazaran belki de Allah bizi ona yaklaştırmaj için sınıyor bilemiyorum. Ağlamak istiyorum mesela suan yalnızlık konusunu araştırırken konuda rastladım. Allah yardımcımız olsun bize güç versin yaşama aşkı amacı bulmayı nasip etsin. Amin.
Aslinda belkide dedigin gibi Allah bizi kendisine yaklastirmak icin yalnizlikla imtihan ediyordur bizde belki manevi olarak Rabbimize yaklasacagimiz yerde hata yapip uzaklasiyoruz

Inan son zamanlarda herseyden ziyade derdim imanimi kurtarmak duzelmek ama sanki ben artik git gide batiyorum okul is vs gibi konulara onceden cok uzuluyordum simdi zaten uc gunluk dunya diye bakip eskisi kadar dertlenmiyorum ama su namazlarimi ihmal etme konusu git gide sanki kalbimin katilasmasi beni cok uzuyor duzelmekten cok dahada kotu olucam diye korkuyorum

Aslinda belkide dedigin gibi Allah bizi kendisine yaklastirmak icin yalnizlikla imtihan ediyordur bizde belki manevi olarak Rabbimize yaklasacagimiz yerde hata yapip uzaklasiyoruz

Inan son zamanlarda herseyden ziyade derdim imanimi kurtarmak duzelmek ama sanki ben artik git gide batiyorum okul is vs gibi konulara onceden cok uzuluyordum simdi zaten uc gunluk dunya diye bakip eskisi kadar dertlenmiyorum ama su namazlarimi ihmal etme konusu git gide sanki kalbimin katilasmasi beni cok uzuyor duzelmekten cok dahada kotu olucam diye korkuyorum

Bak bana da böle olmuştu bir dönem kendini sıkma bu konuda sıkınca daha da vicdan yapıyor insan ve suclu hissediyor akışına bırak zaten insan bunalımlı bir haldeyken hiçbirşeye istek duymuyor dogal olarak ibadete de.. Zamanla geciyor video izle dinle ilgili cok kafana takılıyorsa. Bnde namaz kılıyordm ama bıraktım agır geldi nefsime o dönem ise kurtarıcımdı yani biraz içinden geldiği gibi davran Allah bize yüz ve Cevirmez cünkü o merhametlidir diye düşün.. eğer mümkünse 153 ten randevu al psikolog için devlete baglı buralar ücretsiz gidip konuşursun ayda bir babana bahane bulursun hastaneye gidiyorum dersin iyi geliyor ben gidiyorum bir yıldır

Bak bana da böle olmuştu bir dönem kendini sıkma bu konuda sıkınca daha da vicdan yapıyor insan ve suclu hissediyor akışına bırak zaten insan bunalımlı bir haldeyken hiçbirşeye istek duymuyor dogal olarak ibadete de.. Zamanla geciyor video izle dinle ilgili cok kafana takılıyorsa. Bnde namaz kılıyordm ama bıraktım agır geldi nefsime o dönem ise kurtarıcımdı yani biraz içinden geldiği gibi davran Allah bize yüz ve Cevirmez cünkü o merhametlidir diye düşün.. eğer mümkünse 153 ten randevu al psikolog için devlete baglı buralar ücretsiz gidip konuşursun ayda bir babana bahane bulursun hastaneye gidiyorum dersin iyi geliyor ben gidiyorum bir yıldır

Psikologa gidiyordum bi sure oncesine kadar bircok konuda iyi geldi ama yani babam hayatimda asamadigim bi sorun halindeydi yani herseyin onunde asilmaz bi engel bu sorun asilmadan gidip gelmenin mantiksiz oldugunu dusunup biraktim sonunda bu dusuncemi kendisiylede paykastim psikologumda hak verdi

27 yaşında kocaman bir bayansınız.Okulunuza işinize neden engel oluyor babanız? Yada siz artık neden hala babanızı dinliyorsunuz bu kadar önünüzü kesiyorsa.

27 yaşında kocaman bir bayansınız.Okulunuza işinize neden engel oluyor babanız? Yada siz artık neden hala babanızı dinliyorsunuz bu kadar önünüzü kesiyorsa.
Maalesef bazen hayat dusunduklerinizi faaliyete gecirmenin kolay olmadigini yasatiyor bazi insanlara bazi seyleri yasamadan bilemeyebiliyorsunuz

Yanlis anlamayin beni anlamadiginiz icin sizi kiniyor degilim ama bazen ornek misal karsida esinden siddet goren bir kadin goruruz ve neden bisanmiyor diye kendi capimizda yorumlariz belki ayrilmaya defalarca kez kalkmistir yada bosanmamak icin nedenleri vardir

Bende kendi capimda bu durumu duzeltmek icin cok cabaladim ama hicbirseyi degistirememek bir tarafa yoruldugumla yiprandigimla kaldim ve sahiden artik tukenip kabullendim cunku hangi yolu denersem deneyeyim basaramadim hicbirseyi

Maalesef bazen hayat dusunduklerinizi faaliyete gecirmenin kolay olmadigini yasatiyor bazi insanlara bazi seyleri yasamadan bilemeyebiliyorsunuz

Yanlis anlamayin beni anlamadiginiz icin sizi kiniyor degilim ama bazen ornek misal karsida esinden siddet goren bir kadin goruruz ve neden bisanmiyor diye kendi capimizda yorumlariz belki ayrilmaya defalarca kez kalkmistir yada bosanmamak icin nedenleri vardir

Bende kendi capimda bu durumu duzeltmek icin cok cabaladim ama hicbirseyi degistirememek bir tarafa yoruldugumla yiprandigimla kaldim ve sahiden artik tukenip kabullendim cunku hangi yolu denersem deneyeyim basaramadim hicbirseyi

Yo ben söylediklerinize hak veriyorum doğru söylüyorsunuz.Ben zaten eleştiri olarak değil gerçekten sebebini merak ederek sordum.Yani işe giricem dedim büyük sorun çıkardı okicam dedim hiç para vermedi gibi bişeylermi manasında.Yoksa biliyorum, gerçekten hiç birşey dışarıdan görüldüğü ve yorumlandığı gibi değil.Ama 27 yaşında bir bayana engel olabilmek için çok geçerli şeyler yapmış olması lazım. Bu açıdan.

Back
X