- 16 Ekim 2014
- 48
- 50
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim EŞİM de yok onu napcaz?
Diyorum ki bayanlar olarak whatsap grubumu kursak ne bileyim dertlerimizi sorunlarımızı anlatsak birbirimize derman olmaya çalışsak falan filan. Benden büyüksünüz o yüzden abla diye hitap edicem mahsuru yoksa sakın canınızı sıkmayın Allah büyüktür kime neymiş çocuğunuz olur olmaz istersiniz istemezsiniz çok isteyen kendi doğursun hangi şehir de yaşıyorsun ablaMerhaba arkadaşlar...
Ben 33 yaşında eşimden başka kimsesi olmayan biriyim...
Ikimizinde ailesi uzakta..
Annem ailem beni daha karnındayken istememis zaten.. çocukluğum çok zor geçti bu yüzden... neden kız oldum diye istemediler beni.. eşimi tanıdıktan sonra başka şehire taşınıp evlendik beni istemeyeni ben hic istemem hesabi...
Işler umduğum gibi gitmedi yaşadığım yerde 7 yıldır yaşıyorum komşular merhaba diyip geçiyor kimsem yok hala.. burda herkes ailesi ile görüşüyor kimse kimseye gitmiyor...
Arkadaş edindim hepsi beni kullanmak için istedi arabam var diye oraya götür buraya götür.. kullandılar hep.. bide çocuk mevzusu yüzünden herkesten uzaklaştım sürekli sorup canımı sıkıyorlar... çocuğum olmuyor diye...
Ben artık ben olmaktan çıktım hic bir yere gitmek istemiyorum şu saat oldu hala yataktayım kalkmak bile gelmiyor içimden...
Kedilerim var sadece onlarla zaman geçiyor..
Iliklerime kadar yalnızlığı yasıyorum hiç iyi değilim benim halim nolacak bilmem...
Oturup da sohbet edeceğim kimsem yok..
Allahtan başka hiç kimsem yok...![]()
Bir an ben yazdım gibi okudum. Ama sen en azından benim gibi yurt dışında değilsin. İşin de varmış. Ben iş de bulamıyorum. Çocuğu eşim istemiyordu, ben istiyordum. Çocuğu olan kadınlar gözüme mucize gibi görünürdü daha hiç korunmasız denemediğim halde. Çok ağlardım, eşlerini nasıl ikna etmişler ben de kadın mıyım diye kendimi suçlardım. Şimdi iki aydır istiyor eşim de. Ama daha tam deneyeli bir ay olacak. İçimden kötü bir ses olmayacak çocuğun diyor, çok üzülüyorum. Yaş 30, iş yok güç yok akraba yok, kardeş yok. Allahım beni çocuksuzlukla sınama zaten zavallı yalnız bir kulunum diyorum.
Yurt dışında yaşıyorum canımDiyorum ki bayanlar olarak whatsap grubumu kursak ne bileyim dertlerimizi sorunlarımızı anlatsak birbirimize derman olmaya çalışsak falan filan. Benden büyüksünüz o yüzden abla diye hitap edicem mahsuru yoksa sakın canınızı sıkmayın Allah büyüktür kime neymiş çocuğunuz olur olmaz istersiniz istemezsiniz çok isteyen kendi doğursun hangi şehir de yaşıyorsun abla