Yalnızlığı iliklerime kadar hissediyorum hiç iyi değilim..

Çocuğun olmaması bir kusur değil ki böyle düşünüp çocuğu var diye hava atanlar garip.Böyle insanlardan zaten uzak durun.eşinizle değişik aktivitelerde bulunsanız. Kurs vs. Belki oralarda bir çevre edinirsiniz.

Ayyy benim istediğim hayatı yaşıyorsun şikayet ediyorsun.. Kendine hobi edin onunla uğraş çok iyi gelecek.

Sakın boyle yapmayın arkadaslar benımde 4yıl cocugum olmadı ama cok buyuk hata yapmısım o donem herkesle ıletısımı keserek. Ben en sonunda tum cevreme bu konuda soru ıstemıyorum demıstım ve sonra eglencenın makaranın dıbıne vurduk psıkolojık olarak rahatlayınca bebekte cabuk oluyor gercekten. Calısıyormusunuz bılmıyorum ama ben sektor degıstırıp daha tempolu bı ıse gırdıgımde artık bebek fıkrıne tamamen uzak kaldıgım zaman hamıle kalmısım. Konumu okumanızı tavsıye edıyorum. Ama kendınızı dıs dunyadan soyutlayıp eve kapatmayın hıcbısey yapamazsanız hobı kursuna yazılın ordan cevre edınırsınız yavas yavas

Size tavsiyem halk eğitim, ya da belediyelerin açtığı kurslara gidin. Gerçekten kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Merhaba arkadaşlar...
Ben 33 yaşında eşimden başka kimsesi olmayan biriyim...
Ikimizinde ailesi uzakta..
Annem ailem beni daha karnındayken istememis zaten.. çocukluğum çok zor geçti bu yüzden... neden kız oldum diye istemediler beni.. eşimi tanıdıktan sonra başka şehire taşınıp evlendik beni istemeyeni ben hic istemem hesabi...
Işler umduğum gibi gitmedi yaşadığım yerde 7 yıldır yaşıyorum komşular merhaba diyip geçiyor kimsem yok hala.. burda herkes ailesi ile görüşüyor kimse kimseye gitmiyor...
Arkadaş edindim hepsi beni kullanmak için istedi arabam var diye oraya götür buraya götür.. kullandılar hep.. bide çocuk mevzusu yüzünden herkesten uzaklaştım sürekli sorup canımı sıkıyorlar... çocuğum olmuyor diye...
Ben artık ben olmaktan çıktım hic bir yere gitmek istemiyorum şu saat oldu hala yataktayım kalkmak bile gelmiyor içimden...
Kedilerim var sadece onlarla zaman geçiyor..
Iliklerime kadar yalnızlığı yasıyorum hiç iyi değilim benim halim nolacak bilmem...
Oturup da sohbet edeceğim kimsem yok..
Allahtan başka hiç kimsem yok... :(
Diyorum ki bayanlar olarak whatsap grubumu kursak ne bileyim dertlerimizi sorunlarımızı anlatsak birbirimize derman olmaya çalışsak falan filan. Benden büyüksünüz o yüzden abla diye hitap edicem mahsuru yoksa sakın canınızı sıkmayın Allah büyüktür kime neymiş çocuğunuz olur olmaz istersiniz istemezsiniz çok isteyen kendi doğursun hangi şehir de yaşıyorsun abla

bende yanlızım ohhhh değmeyin keyfime maşallah diyelim :))))))))))))) evladım şimdilik yok oda olur inşallah rabbim dermansız dert vermesin. hayatımın tamamını eşimle nasıl daha mutlu olurum diyerek geçiyor, eşinizle kaliteli zaman geçirin mutlu olmaya bakın. 6 yıllık evliyiz maşallah ilk günkünden daha mutlu ve huzurluyuz. çocuk mevzusunu siz yol verdiğiniz kişiler hep soracaktır başkalarına karşı mesafeli olun. eşiniz de takmıyorsa boşverin gitsin. tıp çok gelişmiş tedavi olun kafanız dağılır

Bir an ben yazdım gibi okudum. Ama sen en azından benim gibi yurt dışında değilsin. İşin de varmış. Ben iş de bulamıyorum. Çocuğu eşim istemiyordu, ben istiyordum. Çocuğu olan kadınlar gözüme mucize gibi görünürdü daha hiç korunmasız denemediğim halde. Çok ağlardım, eşlerini nasıl ikna etmişler ben de kadın mıyım diye kendimi suçlardım. Şimdi iki aydır istiyor eşim de. Ama daha tam deneyeli bir ay olacak. İçimden kötü bir ses olmayacak çocuğun diyor, çok üzülüyorum. Yaş 30, iş yok güç yok akraba yok, kardeş yok. Allahım beni çocuksuzlukla sınama zaten zavallı yalnız bir kulunum diyorum.

Bir an ben yazdım gibi okudum. Ama sen en azından benim gibi yurt dışında değilsin. İşin de varmış. Ben iş de bulamıyorum. Çocuğu eşim istemiyordu, ben istiyordum. Çocuğu olan kadınlar gözüme mucize gibi görünürdü daha hiç korunmasız denemediğim halde. Çok ağlardım, eşlerini nasıl ikna etmişler ben de kadın mıyım diye kendimi suçlardım. Şimdi iki aydır istiyor eşim de. Ama daha tam deneyeli bir ay olacak. İçimden kötü bir ses olmayacak çocuğun diyor, çok üzülüyorum. Yaş 30, iş yok güç yok akraba yok, kardeş yok. Allahım beni çocuksuzlukla sınama zaten zavallı yalnız bir kulunum diyorum.

Bende yurt dışında yasıyorum canım...
Yaşım 33.. hiç kimsem yok yanımda..
Bende senin gibi eşim önce ev alalım dedi durdu şimdi saray gibi evim var ama duvarları altından yapsa huzurum yok.. 5 yıldır olmuyor bebegimiz... hiç aklima gelmezdi böyle olacağı... sahipsiz kimsesiz hissediyorum kendimi.. kimseyle de görüşemiyorum hemen konuyu açıyorlar.. Ben senin yaşında bilmem kacinciyi doğurdum da fln da filan..
Rabbim kimseyi bu sınavla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel allahım bir tek yaşayan bilir...
Hayırlısı...

Diyorum ki bayanlar olarak whatsap grubumu kursak ne bileyim dertlerimizi sorunlarımızı anlatsak birbirimize derman olmaya çalışsak falan filan. Benden büyüksünüz o yüzden abla diye hitap edicem mahsuru yoksa sakın canınızı sıkmayın Allah büyüktür kime neymiş çocuğunuz olur olmaz istersiniz istemezsiniz çok isteyen kendi doğursun hangi şehir de yaşıyorsun abla
Yurt dışında yaşıyorum canım

Çok üzülüyorum insanların elinde olmayan sebeplerden dolayı bu şekilde kötü hissettirmelerinden. Ne bileyim insanlar sürekli açık bulma derdindeler. Çocuğunuz olsa ikinciye takarlar. Bence bu tarz insanlar mutsuzlar ve karşısındaki kişileri de mutsuz etmekten hoşlanıyorlar. Rabbim tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel insanlar çıkarsın karşınıza. :KK200: Lütfen bu kadar üzmeyin kendinizi akışına bırakın. Pek çok şey üzülmekten geliyor insanın başına.

Back
X