yalnizligim tavan yapmış durumda

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
18
yalnizligim resmen tavan yapmış durumda her sarkida bir dizi film izlerken sahnelerde aglama modundayim hep aklima o ve simdiki yalnızligim geliyo aksine karsimada kimse cikmiyo unutmak istiyomuyum onuda bilmiyorum dertliyim kizlar bi el atsak benim psikolojime

Yanlizim dostlarım yanlizim yanliz, diyorsun yani? :KK53:

Boşver ya bazen yanlizlikta iyidir.. :KK66:

yalnizlik iyidir evet sonuna kadar bu gorusteyim bende ama bi tarafta eksik kalıyo hep bir yara bandi eksikligi var bende can sıkıcı bi vaziyetteyim kendi kendimi mutsuz ediyorum

yalnizlik iyidir evet sonuna kadar bu gorusteyim bende ama bi tarafta eksik kalıyo hep bir yara bandi eksikligi var bende can sıkıcı bi vaziyetteyim kendi kendimi mutsuz ediyorum
unutmamışsın canım..Çünkü unutunca insan yalnızlığa alışmış oluyo ve beklemeyi bırakıyo o arada karşına pat diye biri çıkıyo genelde..Yani bende öyle oldu inşallah sende de olur..Allah doğru zamanı bilir üzülme,kendini kitaba falan versen süslensen kendi kendine değişiklik bakım flaan yapsan oyalansan azıcık:KK51:

Ben de yalnızım, hatta 5 6 senedir :D alıştım artık, hayatıma biri girsin istiyorum pat biri geliyor yok istemiyorum diyorum yalnızlık güzel birşey. Çunku ilerde istesek de yalnız kalamayacağız tadını çıkart :D

Kendine uğraşacak bişeyler bulsan ve sana onu hatırlatan herşeyden bir süreliğine uzak dursan daha iyi olacak gibi. Hatırladıkca canının yanar, sen unutsan acın unutturmaz olur o yüzden bi süre uzaklaş onu düşündüren eylemlerden en iyisi.

İnşaallah her şey gönlünce olur kocaman bir hayat var daha böyle ağlak ağlak geçmez elbet bir gün bitecektir bu da. Umarım en kısa sürede biter. :KK36:

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ama bende soyle bi sorun var bildiginiz butun ailem ailesiyle tanışıyor ayni koyluyuz ayni semtte oturuyoruz arkadaslarimiz ortak instagramda omu takip etmiyorum ama bi arkadasimda fotoğrafi karsima cikiyo abimin dugununu izliyoruz karsilikli oynamamisiz istesemde silemeyecegim fotoğraflar var en kotusu sıklıkla karsima çıkıyo o olmasa annesi dayisi kuzeni birisini mutlaka görüyorum

Yanlış birlikteliklerde zaman kaybedeceğine, yanlış kişilerle evlilik yapıp kendini ateşlere atacağına, ömür boyu üzüleceğine şimdi bitmiş bir ilişkinin arkasından üzülmek çok çok daha iyidir. Karşına doğru adam mutlaka çıkacaktır yeter ki beklemesini bil. Sabret.. Yanlış insanlarla boşuna zaman kaybetme, olmayacak insanlar içinde aklını bulandırma boşuna..

yalnizligim resmen tavan yapmış durumda her sarkida bir dizi film izlerken sahnelerde aglama modundayim hep aklima o ve simdiki yalnızligim geliyo aksine karsimada kimse cikmiyo unutmak istiyomuyum onuda bilmiyorum dertliyim kizlar bi el atsak benim psikolojime

Bide kocan varken yalnız olduğunu düşün

Back
X