- 20 Haziran 2020
- 70
- 54
- 18
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
25 yaşında değil de 52 yaşındasınız sanır duyan daHanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Böyle düşünmek için çok erken değil mi?25 yaşında bir insanin neşe dolu ve cıvıl cıvıl olması gerekiyor.Ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30 yaşımda evlendim ve aynı yaştayız.İlla ki sizi sevecek ve anlayacak biri olacaktır.Sakın acele edip evlenmiş olmak için evlenmeyin ve yaşça büyük birisini de aklınızdan çıkarın.Hanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Yani yaşın küçük olsa neyse de 25 yaşında insan için bu konuda toplum baskısına maruz kalıyorum demek değişik geliyor.Hanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Bonusunuz büyük aşk ve tutku dolu bi evlilik yaşamak olsun bari bu vakte kadar büyük aşk olayı olmadıysaHanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Hakkaten öyle size ne oluyor kuzum 25 yaş nedir yaa hayatınızın daha baslarindasinz25 yaşında değil de 52 yaşındasınız sanır duyan da
Benim hiç sevgilim bile olmadıHanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Yaşlı biri mi??? Delirdiniz galiba. Sırf mahalle baskısı yüzünden sakın evlenmeyin, üstelik yaşlı biriyle. Hayatınız kayar. 21. yüzyıldayız, insanların dediklerine aldırış etmeyin. Evlenmek zorunda değilsiniz evet, ama istiyorsanız da evlenebilirsiniz, ama sadece evlenmek istediğiniz için değil, hayatınızdaki insanı sevdiğiniz için.Hanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?