Yalnızlığım

Bence yetmişliklere bakma zamanın gelmiş geçiyor. Ama işi bitmemişlere bak.

Sevildiğini sanıp 24 unde evlenip 10 yıllık evlilikte hep mücadele edip 2 cocukla boşanmaktan iyidir.Yapmayin kızlar bunu kendinize .Sen değerlisin. Bunu koca harflerle duvara as.Hayat birinin esi olmaktan çok daha öte.

Toplumumuzda bazı insanlar evlenmeyi bir başarı zannediyor maalesef… Bence ilk önce hayırlısını isteyin bakın ne kadar çok kocaları tarafından aldatılan,dayak yiyen hatta öldürülen kadınlar var. İkinci olarak da size bunları söyleyenler boş insanlar sizin ilk önceliğiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durmak olmalı başka hayaller kurun kendinizi hep daha ileriye taşımaya çalışın aşk zaten beklemediğiniz bir anda sizi bulur…

Nedır uygulama acaba deneyelim

Hayırlı olsun ilişkin çok sevindim

Yaşınız daha 25. Bunun farkında olun. 18nde kotu ve toksit bi iliskiye baslayip yillarca onun zehirini yasamaktqnsa yalniz olun 26 da 27 de mutlu olun daha iyi degilmi. Tabii anlıyorum nefis merak ediyor mutlu olmak istiyor ama bunlar nasip işleri. Ben mesela 18mde sozlendim. 21mde evlendim. Kotu zor bir evlilik gecirdim. 33mde aldatilip ayrılıp bosandim. Soylemesi ayip olmazsa bende eli yuzu duzgun guzel bi kadinim, ahlakim aklim takdir edilir vs ama yalnızım. Bu kendi tercihim degil sadece, secici olmak zorundayim, karsimada cikmadi gonlume gore biri. Çalışmiyorum da haliyle benim durumum farkli. Ama zaman zaman bu boylemi devam edecek diye korkuyorum. Bu yuzden sizinde gelecege dair endiseli oldugunuzu düşünüyorum ama siz daha 25 yasindasiniz. Bu endiselere hic gerek yok. Okul meslek bunlara onem verin. Gerisi gelir nasil olsa. Kendini ne dedigini bilmez insanlarin dediklerinide ciddiye almayin. Rabbim iyi hayirli bir is, iyi bir es nasip etsin iyi insanlarla karsilastirsin.

Evet endişeliyim omur boyu yalnız kalma korkusu oluştu biktim artık Hep bi şeyleri izleyen taraf olmaktan ben hayatımda bi kere çiçek almadım milletin her gun sevgilisi tarafından hediyeye boğulması sevilmesini hazmedemiyorm artık çok mutsuzum en yakınlarımı bile elimde olmadan kıskanmaya başladım meslegimde var atandım hala bi gelişme yok

çöpçatanlik yapsam ayip olmaz demi

Ama inanin yasiniz o kadar genç ki daha bu endiseye hic gerek yok. Inancli iseniz dua edin sabir edin. Elbet karsiniza cikacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…