Yalnızlık Alır Götürür :(

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kendimi cok yalniz hissediyorum. Canim aciyor bu histen nefret ediyorum ama yakami birakmiyor. Ne yapmam lazim ,neden böyle 😖

Dipnot:Kırıcı yorum yapacak olanlar bi zahmet yazmasin cekemem !

Yalnızlığı keyife çevirebilirsiniz kendinize birseyler yaparak mesela güzel bir yemek hazırlamak kendi kendine süslenmek bunlar mutlu hissettiriyor ben yalnızlığı çok abartili olmadığı sürece seviyorum .

Cok kalabaliklar icinde kendini yalnız hissedenlerde var kendini meşgul etmeye bak hobiler edin ara sıra çik gez kurslara git

Yanlızmı yaşıyorsunuz.yoksa kalabalık içinde yanlızlıkmı. Ailem içerki odada ve ben kendi odamda bütün günü telefonla uğraşarak geçirdim. Hoş gelmiyorlar bana

Uzakta olsan, hatta tanımasam bile seni sana sarılma gönderiyorum 🤗
Bu bir dönem ama geçecek ♥
Tesekkur ederim canim 🤗 ben de dokunma ön plandadir yani cok sinirli olsam ya da moralim bozuk olsa birinin sarilmasi yeter .Sevgiye ,ilgiye aç kalmisim sanki 🤷‍♀️

Hep boyle sinirli misiniz? Adam dover gibi konu acmissiniz da
Sinirli biri degilim ki. Bazi konular da goruyoruz tepeden tepeden yorum yapanlari şurda kafa dagitmaya geliyoruz bari burda can sıkıcı bi olay yasamayalim bence

Yalnızlığı keyife çevirebilirsiniz kendinize birseyler yaparak mesela güzel bir yemek hazırlamak kendi kendine süslenmek bunlar mutlu hissettiriyor ben yalnızlığı çok abartili olmadığı sürece seviyorum .
Bunlari yapiyorum aslinda

Yanlızmı yaşıyorsunuz.yoksa kalabalık içinde yanlızlıkmı. Ailem içerki odada ve ben kendi odamda bütün günü telefonla uğraşarak geçirdim. Hoş gelmiyorlar bana
Evet tek. Bunla ilgisi var mi bilmem de sanmiyorum onlarin yaninda da oyle hissettigim zamanlar olurdu

Bunlari yapiyorum aslinda
resim çizmek boyama yapmak baya vakit gecirtiyor başka hobi de olur mesela yabancı bir diziye başlamak ya da merak ettiğiniz konularda araştırma yapmak başka birşey gelmedi aklıma benimde pek arkadaşım yok olanlarda gün içinde dolular genelde yalnızım bir şekilde kendi kendime vakit geçirmeyi öğrendim 🙇

Zaman zaman hepimiz bunu hissetmişizdir. Geçer.. Ama yalnızım yalnızım diye ağlamaya devam edersen gerçekten yalnızlaşırsın..

resim çizmek boyama yapmak baya vakit gecirtiyor başka hobi de olur mesela yabancı bir diziye başlamak ya da merak ettiğiniz konularda araştırma yapmak başka birşey gelmedi aklıma benimde pek arkadaşım yok olanlarda gün içinde dolular genelde yalnızım bir şekilde kendi kendime vakit geçirmeyi öğrendim 🙇
Arastirma yapmak ya da dizi olabilir sag ol😊

Zaman zaman hepimiz bunu hissetmişizdir. Geçer.. Ama yalnızım yalnızım diye ağlamaya devam edersen gerçekten yalnızlaşırsın..
En sevmedigim şey diyebilirim inan bundan sınanıyorum keske yalniz da mutlu olabilmeyi basarabilseydim icimdeki o kotu his olmasaydi

Sinirli biri degilim ki. Bazi konular da goruyoruz tepeden tepeden yorum yapanlari şurda kafa dagitmaya geliyoruz bari burda can sıkıcı bi olay yasamayalim bence
Kafa dagitmaya geliyoruz da. İnsan soyle tane tane guzel Turkcemizle anlatir guzelce. Soyle oldu boyle oldu. Yalniz hissediyorsunuz da nedendir nasildir biz ne bilelim de sizi yorumlayalim. Ayni evde yasamiyoruz,bu sabahi da beraber gecirmedik hani. Tanimiyoruz sizi ozetle,o bakimdan. Kim neyi bilsin de yorumlasin. Anlatirsaniz mutlaka yardimci olan arkadaslar cikacaktir. Siz dogrudan “yalniz hissediyorum ama duzgun yorum yapin oklavam elimde doverim haaaaa”demis oldunuz.

Kendimi cok yalniz hissediyorum. Canim aciyor bu histen nefret ediyorum ama yakami birakmiyor. Ne yapmam lazim ,neden böyle 😖

Dipnot:Kırıcı yorum yapacak olanlar bi zahmet yazmasin cekemem !
inancınız nedir bilemem ama belki dua etmeyi deneyebilirsiniz. namaz kılmak yada meditasyon videoları dinleyerek uyumakta işinize yarayabilir belki :)

Back
X