Yalnizlik Allaha mahsus

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Arkadaşlar eski konularima bakan bilir. Eşimden tehditlerle ayrıldım bir çocuğum var. Adam evlendi. Şimdi etrafım çevrem kendini kapatma yalnizlik allah'a mahsus diyorlar bazen mutluyum böyle bazende boşluktayım. Sizce yalnız olarak ömrüm geçebilir mi? Ilerde pişman olursun diyorlar.

Bence haklılar ilerde pişman olursun Allah daha iyisini çıkarır karşına belki bir çocukla bekar zengin patronuyla evlenenleri biliyorum hemde çok mutlu siz niye bile isteye yalnızlığı seçesiniz ki

Arkadaşlar eski konularima bakan bilir. Eşimden tehditlerle ayrıldım bir çocuğum var. Adam evlendi. Şimdi etrafım çevrem kendini kapatma yalnizlik allah'a mahsus diyorlar bazen mutluyum böyle bazende boşluktayım. Sizce yalnız olarak ömrüm geçebilir mi? Ilerde pişman olursun diyorlar.
Kaç yasindasin

Özel bir çaba içine girme çıkan kısmetlerinide değerlendir. Ayrılalı ne kadar oldu?

Karşına uygun biri çıkarsa değerlendirirsin akışa bırak

• Beğen
Reactions: 000
Yalnız başına yaşayanlar da var tabi ki neden olmasın seçim sizin ama benim şahsi fikrim ileride pişman olabileceğiniz yönünde. Karşı komşumuz 30 yaşında boşanmış eşinden bir daha da evlenmemiş bir oğlu vardı kendini ona adamışt. Oğlu da okudu sonra iyi bir meslek fırsatı yakaladı yurt dışında çekti gitti. Aslında onun da suçu yok bütün hayatını annesine göre yaşayamazdı daha geçenlerde dedi komşumuz keşke evlenseydim çok yalnızım diye. Siz de daha çok gençsiniz peşin hükümlü olmayın. Tabi ki evlenmek için evlenmeyin ama hayat bu kendinizi de kapatmayın ne getireceği belli olmaz

Back
X