• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık artık psikolojimi bozuyor!!!!

Bence yalnızlık konusunda abartiyorsunuz . Yani çok mu önemli arkadaş ,eş dost? Şu dönemde hepsi genelde sömürücü oluyor tabi iyiler vardır örnek çevrem gayet iyi ama ben yalnızlığı seviyorum yeri geliyor eşimden bile sıkılıyorum bı gitse de kafam rahatlasa vs diye güzel düşünün inşallah herşey güzel olur hakkinizda
Evet çok çok önemli .insan insana muhtaç.bir dertleşmeye ,sohbete muhtaç.ama herkes kendini düşünüyor maalesef .herkes kendi hayat yolunca kendi menfaatlerince ilerliyor .

Evet o teyze ama bana neden böyle yapıyor yanımda olmayıp yalnız bırakıyorlar ne yaptım bu kadar affedilemeyecek?evet eski eşimin peşinden gittim vs ama affedilmeyecek büyük bir hata değil benim gibi çaresiz kalan bir insana yardım etmeleri destek olmaları gerekirdi
Şimdi siz bosandinizmi?

Evet o teyze ama bana neden böyle yapıyor yanımda olmayıp yalnız bırakıyorlar ne yaptım bu kadar affedilemeyecek?evet eski eşimin peşinden gittim vs ama affedilmeyecek büyük bir hata değil benim gibi çaresiz kalan bir insana yardım etmeleri destek olmaları gerekirdi
Şuan durumunuz zor olabilir ama o dönem açtığınız konulardan yola çıkarak epey hatanız vardı. Kadın sizin sebebinizle eski eşinizle yüzgöz oluyor, hakaret , küfür işitiyor, davalık oluyor. Siz sonrasında birşey olamamış gibi o kocayla barışıp,birde çocuk yapmıstınız. Belli bir yaşa gelmiş insanlar böyle belirsizliklerin içinde olmak istemeyebilirler.

Şuan durumunuz zor olabilir ama o dönem açtığınız konulardan yola çıkarak epey hatanız vardı. Kadın sizin sebebinizle eski eşinizle yüzgöz oluyor, hakaret , küfür işitiyor, davalık oluyor. Siz sonrasına birşey olamamış gibi o kocayla barışıp,birde çocuk yapmıstınız. Belli bir yaşa gelmiş insanlar da böyle belirsizliklerin içinde olmak istemeyebilirler.
Ama şu an eski eş tamamen bitti gitti gizlilik kararıyla şehir değiştirdim istediğim bir arama sorma konuşma bu kadar .bu yapılabilir bir şey bence .akraba olmak anne yarısı olmak bunları gerektirir küçük olan benim cahil olan duygularıyla hareket eden benim

Bende sessiz liği çok seviyom kafa dinliyorsun
Gereksiz kuru gürültüye ihtiyaç yok , aslında geniş çevrem var ama çok nadir görüşürüm vs çok mıçmıç olmayı sevmiyorum özellikle eski dostlar hayatımda hep kalıcıdır . Ben örneğin yalnız gezmeyi seven biriyim tek başıma tatilde yapabilirim vs tabi bebeğim olmadan evvel ☺️ şimdi onunla dünyayı bile gezmek istiyorum

Ah
Gereksiz kuru gürültüye ihtiyaç yok , aslında geniş çevrem var ama çok nadir görüşürüm vs çok mıçmıç olmayı sevmiyorum özellikle eski dostlar hayatımda hep kalıcıdır . Ben örneğin yalnız gezmeyi seven biriyim tek başıma tatilde yapabilirim vs tabi bebeğim olmadan evvel ☺️ şimdi onunla dünyayı bile gezmek istiyorum
Ah o bebekler olmasa her şeyin canı cehennme.iyi ki varlar .benim bebeklerimden başka hiçkimsem yok.sizin varmış işte bir tek kişi bile yeter aslında ama hiç kimsenizin olmadığını düşünün çok korkunç

Evet çok çok önemli .insan insana muhtaç.bir dertleşmeye ,sohbete muhtaç.ama herkes kendini düşünüyor maalesef .herkes kendi hayat yolunca kendi menfaatlerince ilerliyor .
İşte size göre öyle olabilir ,insan insana evet muhtaçtır ama olsun hayatınızda 1 veya 2 kişi dost olarak şuanda herkes herkesin düşmesini bekleyen bir düzende . Çocuklarınız varmış onlarla mutlu olmayı deneyin eminim yapıyorsunuzdur da ,sizi bu kadar karamsarliga boğan aslında yalnızlık vs değil eski eşinizden kaynaklı durum ve sorunlar karamsarlığa itmiş durumda . İlla dost istiyorsanız bir şekilde güzel insanları dahil etmeye çalışın çokta samimi başlarda olmadan yavaş yavaş onlarla aynı ortamlara girin

O adamla ilgili konulari, Biz okurken cildirdik, kadin(teyze) ne yapsin, kendisine küfreden adamin peşinden giden yeğenine kucak mi açsın? Kendiniz edip kendiniz buldunuz

Benimde çevre çok ama yalnız takılmayı daha seviyom

İşte size göre öyle olabilir ,insan insana evet muhtaçtır ama olsun hayatınızda 1 veya 2 kişi dost olarak şuanda herkes herkesin düşmesini bekleyen bir düzende . Çocuklarınız varmış onlarla mutlu olmayı deneyin eminim yapıyorsunuzdur da ,sizi bu kadar karamsarliga boğan aslında yalnızlık vs değil eski eşinizden kaynaklı durum ve sorunlar karamsarlığa itmiş durumda . İlla dost istiyorsanız bir şekilde güzel insanları dahil etmeye çalışın çokta samimi başlarda olmadan yavaş yavaş onlarla aynı ortamlara girin
Eski eşimi mesafenin de etkisiyle unuttum .keşke diyorum eve aldığı kadına karışmasaydım o da bana bulaşmazdı ben de böyle uğraşmazdım bilmediğim bir şehirde 2 çocukla yapayalnız.dost edinemedim zaten 2 çocukla uğraşmaktan kendime bile vaktim yok ama onlar uyuyunca düşünceler alıyor beni

Ah

Ah o bebekler olmasa her şeyin canı cehennme.iyi ki varlar .benim bebeklerimden başka hiçkimsem yok.sizin varmış işte bir tek kişi bile yeter aslında ama hiç kimsenizin olmadığını düşünün çok korkunç
Anlıyorum sizi ama benim huzur düşüncem çok farklı ,örneğin ben bir arkadasimla senede bir görüşürüm ama annemle sürekli neredeyse hergun görüsunce bikmam usanmam tam tersi annemle kızımla olunca dünyanın en huzurlu insanı oluyorum,yormadan saçma sapan muhabbetlere girmeden tabi bu çevreden çevreye değişir . Örnek bir dostumuz vardır çok eskilerden 20 senelik filan o paradan puldan işte şu böyle yapmış bu böyle yapmış diye konuşur ,ben hoşlanmam ama kalbini de kırmam,gerekte duymam varlığına . İnsanlar binbir türlü özellikle siz şuan herkesten uzaktasınız yeni tanistiginiz insanlarla çokta ozelinizi veya aşırı samimide olmayın derim,yavaş yavaş tanıyın sonradan dost edinmek çok zor

Evet s
Anlıyorum sizi ama benim huzur düşüncem çok farklı ,örneğin ben bir arkadasimla senede bir görüşürüm ama annemle sürekli neredeyse hergun görüsunce bikmam usanmam tam tersi annemle kızımla olunca dünyanın en huzurlu insanı oluyorum,yormadan saçma sapan muhabbetlere girmeden tabi bu çevreden çevreye değişir . Örnek bir dostumuz vardır çok eskilerden 20 senelik filan o paradan puldan işte şu böyle yapmış bu böyle yapmış diye konuşur ,ben hoşlanmam ama kalbini de kırmam,gerekte duymam varlığına . İnsanlar binbir türlü özellikle siz şuan herkesten uzaktasınız yeni tanistiginiz insanlarla çokta ozelinizi veya aşırı samimide olmayın derim,yavaş yavaş tanıyın sonradan dost edinmek çok zor

Sen bir kadın sın bir kadın isterse herşeyi yapar güçlü ol güven başarırsın korma kuran okumayı biliyorsan oku rahatlarsın çok iyi gelir içindeki sıkıntı gider
Evet dua ediyorum namaz kılıyorum o biraz rahatlatıyor süre açıp dinlemek istiyorum o zaman hepten duygulanıyorum ağlamak istiyorum kapatıyorum hemen

Back
X