• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık artık psikolojimi bozuyor!!!!

Yenir bir şehir yeni bir sayfa iyi bir başlangıç bence tüm bağını koparan insanların bağını koparmasi iyi olmuş eski eş bağlantı kurup yerinizi öğrenebilir yeni tasindiysaniz insanlar hosgeldin falan demiştir yani arda laf atarak nasılsın falan diye muhabbet başlar yani yanlızlık Allaha mahsus Allah evlatların ve senin için kapı acmis boşanma psikolojisine girme kendini üzme iyi bir adam olsaydı zaten boşanmazdin bu yüzden önüne bak zaman herseyin ilacı geleceğe yönelik planlar yapın
Yeni şehir ama maalesef geldiğim şehrin aile sosyalin ihmali sonucu MEB bilgilerini kapatmadıkları için burayı buldu.şimdi başka bir ile gitmem gerekiyor .eğer burda kalırsam gizlilik kararım kalkacak.çok zor bir durum.eski eşimle ilgili artık bir üzüntüm yok bir eş de istemiyorum artık sadece adliye polis karakol görmemek eski eşten haber dahi almamak istiyorum bu adam beni mahvetti çünkü

Ah canım benim hangi şehirleşin ne iş yapıyorsun anlat
Isparta da ilkokul İngilizce öğretmeniyim .şimdi başka bir ile tayin almam gerekiyor eski eş burayı bulduğu için .başka bir il olarak memleketime yakın Bolu yu istedim ama orası dolu olduğundan Düzce Ankara İstanbul Kocaeli den birini seçmem gerekiyor şu an düşünüyorum uyuyamıyorumm ne yapcam bilmiyorum

Ya ınsanın dogasında var zaten hata yapmak dedıgın gibi ölümcül degıl hatta bu hata sayesınde onların yuzunu gordun bırde boyle dusun, hanı bır soz var ya ınsan karsındakıne deger verıosa yanında kalmak ıcın bahane uretır gitmek ıcın degıl, durum aynen oyle
Tamam eski eşim çok rezillikler yaptı .kızına ağza alınmıcak küfürler etti kaynanasını arayıp gelinin senin temizliğini beğenmiyor filan dedi(bunları eşimin huyunu bilmeden ben anlatmıştım sonra baktım söylediğim her şey herkesin ağzında)evet gerçekten değer verselerdi bu kadın oralarda tek başına yalnız ne yaşandıy yaşandı deyip sahip çıkmaları gerekti ama aileden yana şanslı değlmm maesef.annemi ikna etmeye çalışılıyorlar .bu adam ömür boyu Sizle uğraşacak bırak çocuğunu kreşe versin diğeri de okula gidiyor .artık kendi hayatını kendi kursun diye

Tamam eski eşim çok rezillikler yaptı .kızına ağza alınmıcak küfürler etti kaynanasını arayıp gelinin senin temizliğini beğenmiyor filan dedi(bunları eşimin huyunu bilmeden ben anlatmıştım sonra baktım söylediğim her şey herkesin ağzında)evet gerçekten değer verselerdi bu kadın oralarda tek başına yalnız ne yaşandıy yaşandı deyip sahip çıkmaları gerekti ama aileden yana şanslı değlmm maesef.annemi ikna etmeye çalışılıyorlar .bu adam ömür boyu Sizle uğraşacak bırak çocuğunu kreşe versin diğeri de okula gidiyor .artık kendi hayatını kendi kursun diye
Sen nasıl mutlu olacaksan oyle yap dıgerlerını takma

Eski eşimin yaptığı pisliklerden dolayı şu an gizlilik kararı alarak bambaşka bilmediğim şehirde yaşıyorum.onun yüZünden arkadaşlarımla,teyzelerimle,babamla dahi aram bozuldu.(onlar da gitmeye hazırlarmış gerçi)bir hatamda beni sildi bu teyze denen varlıklar .annemle babamla yaşıyordum onlar da memlekete gitti(ben gidemiyorum evi basar diye öyle bir pis huyu var çünkü)ne yapacağımı bilmiyorum.çocuklar uyuduktan sonra biraz dizi izliyim diyorum ama bu yalnızlık psikolojisi boğuyor artık nefes alamıyorum.keşke ölsem gitsem diyorum artık çok bunaldım
Bulunduğunuz şehirde evden çıkmaya korkuyor musunuz? Korkmuyosaniz sosyalleşmeye çalışın

Bulunduğunuz şehirde evden çıkmaya korkuyor musunuz? Korkmuyosaniz sosyalleşmeye çalışın
Burda korkmuyorum ama burda da korkum şekil değiştirdi .çocuklarımı icrayla aldığında bana geri götürmezse kaçırırsa korkusu var.bunlar bende mutsuzluk ,kaygı,panik atak yapıyor artık sosyal olmaya istek de yok imkan da

Yeni şehir ama maalesef geldiğim şehrin aile sosyalin ihmali sonucu MEB bilgilerini kapatmadıkları için burayı buldu.şimdi başka bir ile gitmem gerekiyor .eğer burda kalırsam gizlilik kararım kalkacak.çok zor bir durum.eski eşimle ilgili artık bir üzüntüm yok bir eş de istemiyorum artık sadece adliye polis karakol görmemek eski eşten haber dahi almamak istiyorum bu adam beni mahvetti çünkü
Gerçekten çok zor oradan oraya taşınmak düzen kurmak umarım bu son olur bu sefer hersey yolunda gider kendinize iyi bakın iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah

Eski eş icin kırdım teyzemler artık muhatap olmuyorlar diye hala kızgın kızgın laflarvediyosunuz. Hala doğru tepkileri doğru kişilere vermeyi ogrenememissiniz. Geçmişte kim bilir ne kadar sizi yanlislardan döndürmeye çalıştılar da oralı olamamissiniz. Beni de kanimdan biri erkek için kirsa ben de muhatap olmam. Herkes sizin hatalarinizla ilgilenmek zorunda mı? İki evladınız var evde üç kişisiniz ve yalnızım diyorsunuz. Yalnız olmamak için hayatınızda bir erkek mi olması gerek illa? Gün gelir oralardan arkadaş edinirsiniz ama size önerim insanlardan medet umup yeni hatalar yapmamanız. Herkese karşı daha dikkatli olmalisiniz

Allah yardimcin olsun, Allah iyi insanlarla karsilastirsin derken soylemek istedikleri budur

Back
X