haklısınnn para en gerçek dostmuşş bunu çok iyi anladım ve bunu farketmem geç oldu kafam dank etti şimdiler de daha dikkat ediyorum harcamalarıma.. inşallah bende olumlu bakıp düünebilirim dua edin lütfen..Ailen nerede yaşıyor ?
Tekmi kalıyorsun ?
Kaç yaşındasın ?
Bu kadar umutsuz olman iyi değil.
Hayata daha güzel bakmalısın.
Çok şükür bir işin var sıcak bir yuvan var.
Ne insanlar var yanında onca insan var ama gel görki hepsi çıkarcı.
Neler duyuyoruz akşama kadar bence bu kadar kendini üzme.
Ve unutma cebindeki para en iyi dosttur.
aramıyorsun aramıyorsun ama çevrendekiler hatırlatıyorsana iş ark. ünv arkadaşların akrabların hepsi bi laf sokma yarışında biri var mı biri varmı sanki bazen acıyan gözlerle bana baktıklarını falan düşünüyorumm halbuki ben hiç böle olacağını düşünmemiştim hayatın gerçekelri bu olsa gerek bir dengesi olmadı şu hayatın hep eksik kaldı bişiler ünv okurken gözünü dört açan diyen kendine uygun insnalarla arkdaşlık yap diyen kimse olmadı yanımdatek düüşündüğüm şey şu işmi bi elime alayım şu hayatımı bir kurayım idi . ailemde babam çok sorun çıkaran biriydi huzurlu bir aile ortamında büyüdüğümüzü söleyemem bazen bunlarında üzerimde olumsuz bir hava oluşturduğunu düşünüyorum mesela bu kadar yalnız olmamı hep ailem sebeb oldu hiç sosyalleşmemizi istmediler hep içine kapanık yetiştik büyüüdük hiç gözümüzü açmadılar ünvd ede ise bir tan sevgilim oldu oda baskıcının tekiydi ailemden farklı değildi bu günlere geldik artık kimse yok yanımda ....
aramaktan vazgeçtiğin anda bulacaksın.
böyle şeyler genelde vazgeçtiğinde çıkıyor insanın karşısına.
Suriye aynen katılıyorum, böyle şeyler aramakla yada beklemekle olmuyor, gerçekten de bi anda vazgeçtiğinde çıkıyor karşına, bu her konuda geçerli, beklenti içinde olmayacaksın, bak o zaman nasıl oluyor, hayatın karşımıza nerede ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz, ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm, çoğumuz da görmüştür, yaşamıştır zaten.
hatta bir kısmetin varken, diğeri bıle çıkıyor
beklemıyorsun ya? illa olacak :)
Valla başıma geldi haa suri, sevgilim varken bi çocuk bana aşkını ilan etmişti. Hiç beklemiyordum aynen senin de dediğin gibi.
Bıraktım saldım kendimi ne kendime ne sağlığıma dikkat ediyrum günü yaşamıyor günü tüketiyorum sanki yaş önemli değildi benim içn onu bile dilim varmı sanki çok yaşlandım hayır ya diyrum bu hayat değüişcek yada ben değişeceğim böle nasıl geçeicek hayat yüzüm gülmez oldu....
tecrübe konuşuyor burada
ne söylüyorsam bilip veya görüpte söylüyorum
kızlar benim akıllanmam lazım bir an önce .....!!tecrübe konuşuyor burada
ne söylüyorsam bilip veya görüpte söylüyorum
kızlar benim akıllanmam lazım bir an önce .....!!
Bıraktım saldım kendimi ne kendime ne sağlığıma dikkat ediyrum günü yaşamıyor günü tüketiyorum sanki yaş önemli değildi benim içn onu bile dilim varmı sanki çok yaşlandım hayır ya diyrum bu hayat değüişcek yada ben değişeceğim böle nasıl geçeicek hayat yüzüm gülmez oldu....
Canım, hayatı akışına bırak, planlama, hayatı planlarsan olmaz, mutlaka bozulur çünkü o plan, bırak, hayat nasılsa öyle yaşa, anı yaşa, ilerisini düşünme, kendin için yap bunu, çok fazla düşünüyorsun, ama olmaz, her zaman her şeyi çok fazla düşünemezsin.
acele etmeyee tmeye vakit geldi geçio takılmıyorsun ama çevrendi insanlar kendisi içn kararlar alıp yoluna bakarken kör topal sen birşeyleri yoluna koyamamaış olduğunu görünce i,şin ailenin çevrenin tanıştırmalarını kalmış gibi gözüküo halnnbuki ünv. iken yatırımı bu işleri yapanlar şuan meyvesini yiyor hayatlarındaki insanlarla yaşamlarını birleştiriyorlar ben sadce işe eğitime verdim kendimi gözü bi açtım ki kimse yok yanımda çevremde.....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?