- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi vivamedusa
-
Üniversitenin ilk 2 yılı bende sizin gibi durumlar yaşadım.Bizde arkadaşlıklar gruplaşmalar ilk hafta başladı.O gruplar genelde belli kişi takılırdı aralarına girebilirdiniz ama hani dediğiniz gibi o yakınlık olmazdı bende spora yazıldım orda yeni arkadaşlıklar kurdum okulun bi kulübünde tek dostum kafa dengim kankamı buldum.
Sizde de sanırım şu var hemen güvenip kaynaşmıyorsunuz.ben ilk hafta öyle yaptım gözlemledim sadece kimler nasıl diye kimle arkadaş olabilirim diye iletişimimiz selamdan öteye geçmediğinden kaynaşamadık.onlarda yanaşmadılar yabani bu nasılsa diyeonlarla bu durumu konuşabilirsiniz aslında,onlarda belki sizden çekiniyolardır kendi üstlerine alınıyolardır gruba pek yazmayışınızı.ya kızlar kusura bakmayın falan diyin onlarda gereken hassasiyeti gösterirler.
umarım. mevsim geçişlerinde biraz alıngan oluyorum hassaslaşıyorum galiba genelde. teşekkürlerDönemseldir.
Geçer merak etmeyin.
Yalnızlık hissi için yaşınız çok genç
Ve yalnız olacağınız ortam yok aslında
Siz sadece hayatınıza soktuğunuz kişileri yanlış seçmişsiniz
Sevgilin seni hayatının merkezine koymuyor ama sen koyuyorsun sıkıntı orda
Ben de senin gibiyim hemen hemen okulda neredeyse hiç öyle takıldığım arkadaşım yok okula çok fazla uğramıyorum zaten görüştüğüm 2 - 3 kişi var onların da çok samimi olduklarını düşünmüyorum.Mezun olmama 3 ay kaldığı için bu konuda düşünmeyi bıraktım açıkcası.
ya bende de o var çok yüzeysel geliyor arkadaşlıkları. erkek arkadaşım hala liseden arkadaşlarıyla görüşür mesela üni arkadaşlarıyla da öyle çok sık olmasa da örüşürler birkaç ayda bi. benim hiç öyle bir arkadaşım yok olmayacak da sanırım. kendi açımdan problem yok aslında zaten çok çok samimiyet kurmam insanlarla ama çevremde herkes mıçmıç ben ayrık otu gibi hissedince canım sıkılıyor istemsiz. bende mi problem var diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?