• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hissi

bende faceden birine ulasmak için eşime yazmıstım sonra eşim 1 yıl boyunca a usanmadan hergün bana yazdı 1 yıl bende cewap yok tabi sonra senden kurtulus yokmu engellicem seni dedim sewgilik dönemimiz oldu sona tam İstanbulun işlek caddesinde hiç bekllemediğim anda adam ewlenme teklifi, aldı bide yüzük almıs gel biz senle ewlenelim dedi ben çok şaşırdım çok utandım onca kişinin içinde cewabım "la, oğlum ne ewliliği git basımdan" demiştim🤦‍♀️ruhum öküz bikere😂arkamı dönüp giderken elimi çekti taktı yüzüğü bu iş bu kadar dedi çok romantiğiz galiba ya, 😂bide bu kalktı geldi beni istemeyeeeee bizim oralarda içki kesinlikle yasaktır iyi gözle bakmazlar 🤦‍♀️eşimin tarafıda alkol normal bişeydr sohbet sırasında kalkıp demez mi ya biz betbetle bira içerken diye haydeeee annem ters ters baktı bana yok, ya ne birası ne konustugunu bilmiyo bu, desemde inandıramadım anam beni wermedi kötğ sonuclandı o gece 😂😂

Benimde üniversiteden bi arkadaşımın akrabası olur kendileri. Arkadaşımın facesinde kızları incelerken beni gözüne kestirmiş 🤦‍♀️ Çok ısrar ettiler tanışmak için. Bi görüşiyim redederim dedim. sonuç 5 yıllık sevgililik 5 yıllık evlilik 2 yaşında dünya güzeli bir kız 🥰

Sevmek sevilmek güzel şey fakat bunun için evlenmeniz gerekmiyor
Evlilik sormluluk demektir eğer kendinizde ve sevdiğiniz insanda bu sorumluluğu alabileceksiniz o ayrı
Evliyim ve mutluyum hatta etrafımda gördüğüm çoğu eşten çok farklıdır insanlar genelde eşlerinden şikayet ederler.
Asla birbirmize sen şunu yapmalısın görevin gibi şeyler söylemeyiz yada davranmasını beklemeyiz uzun yıllardır sevgli olmamıza rağmen yine evimizde mutluyuz ufacık şeylerle bile beraber mutlu olabiliyoruz.
Tabii bunda beklentiler de önemli her insanın beklentisi farklıdır eşinden kadın veya erkek olsun.
Biz birbirimizi değiştirmye çalışmadık boğmadık.
Tabiki anlaşmazlık yaşadığımız konular olmadı değil ama bayağı aştık bunları.
İyice düşünmek gerekiyor bu yüzden eğer birbrinizi yeterince iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız sorumluluk alabileceğinizi düşünüyorsanz tabikide evlenebiliriz

benim öyle eşim çok yalvardı 7485 sene, peşimden koştu ama ben istemedim, hayatta olmaz dedim 3 gün sonra evlendik gibi bir hikayem yok:d ama;
yazlık ortamda tanıştık eşimle,
tanıştığımızda 24 yasındaydım, 6 ay sevgililik, 6 ay nişanlılık ardından 25 yasımda evlendim:KK54:
siz de gönlünüze göre bulursunuz yakın zamanda umarım:KK200:

Ben de 28yasindayim, ogretmenim buraya konu da actim ama nafile nasipten oteye gidilmiyor ;) keske bizi de seven birileri olsa hayatimizi birleştirsek insallah burdaki guzel asklari biz de tadariz :)

Neden olmadı mesela en önemli etken neydi ? Karşınıza çıkan kişileri beğenmemek miydi. Mesela ben çok seçiciyim. Elimde değil ve kolayca aşık olamıyorum. Kendimi bildiğimden kaygılarımda artıyor

Back
X