Yalnızlık, mutsuzluk hissi...

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Yalnızlık, mutsuzluk hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ya da kurtuldunuz? Neler yapıyorsunuz? Ben ne yaparsam yapayım geçmiyor bir süredir.
Yaklaşık 1.5 ay önce sevgilim tarafından terk edildim. Kendimi tam anlamıyla toparlayamıyorum. Eskisi gibi neşeli hatta umursamaz luna olmak istiyorum. Hep kenddi kendimi eleştirirken buluyorum.
Neler öneriyorsunuz bana? Bu psikolojiden bir an önce kurtulmak istiyorum...

Yanlizlik ne kadarcok istesende seni terk etmiyo maalesef. Her ne kdar cok ailenle veya bi ortamda olsanda gülüp eglensende 1 saat sonrasini dusunup yine mutsuz oluyosun. Sana yanliz olmadigini hissettiren kisilerle konusabilirsin :)

terk edildiğin için sürekli kendini eleştiriyorsun sürekli kendinde suç buluyorsun
her mağdur bunu yapar
atıyorum kadın tacize uğrar yine içten içe kendini suçlar kendini değersizleştirir
bilmyiorum psikolojik temeli nedir bu durumun psikolog olmadığım için ama
bunun farkında olarak en azından suçun sizde olmadığını kavramanızı diliyorum
terkedilen aldatılan kadınların hiçbiri bir şeyden eksk diye ya da bişeyleri kötü diye aldatılmadı ya da terkedilmedi
çünkü hepimizin bir yerlerde bir şeylerde eksiğiz zaten bu kusurla da devam eden ilişkiler var
sadece sizin yapboz birbirine uymamış
o ve sen uyumsuzmuşsunuz sadece
biri birinden eleştirilebilir durumda olduğundan ya da biri birinden üstün ya da alçak diye değil...

Yanlizlik ne kadarcok istesende seni terk etmiyo maalesef. Her ne kdar cok ailenle veya bi ortamda olsanda gülüp eglensende 1 saat sonrasini dusunup yine mutsuz oluyosun. Sana yanliz olmadigini hissettiren kisilerle konusabilirsin :)
Ailem ve arkadaslarimla vakit geçiriyorum. Yalnız kalmamaya özen gösteriyorum fakat akşam başımı yastığa koyduğumda, otobüsle okula giderken ya da ailem ve arkadaslarimlayken bile kendimi kötü hissedebiliyorum. Bu duygu beni o kadar yordu ki. Zaten duygusal biriyim. İyice karman çorman oldu her
şey...

Sürekli Allah'ım hayırlısı ne ise onu nasip et de , psikolojik açıdan rahatlamana sebep olucaktır. Ayrıca bol bol yürüyüş yap, film izle , kursa git, kitap oku, şen şakrak şarkılar türküler dinle. Arkadaşların ile gez toz unutacaksın. Ağlamak istiyorsan tutma içinde ağla ağla acını dök rahatlicaksın . Bir gün gelecek dicen yeter be ne diye bu kadar üzülüp ağlıyorum

haklısınız hep kendimle hesaplaşma içindeyim. Normalde de duygusal biri olduğum icin bu durum benim için işkence halini aldı resmen. Bazı günler mutlu hissediyorum kendimi sonra bir şey oluyor yine aklıma geliyor ve mutsuzluk başlıyor. Aniden terk edilmek sarstı zaten beni. Eğer bana bunu bir ay öncesinden ya da en azından bir hafta öncesinden konuşması ve hareketleri ile belli etseydi ben bu kadar sarsilmazdım ve yipranmazdim...

Kendim ispanyolca ogreniyordum ona devam edeceğim :) Onun haricinde her gun bir seyler yaziyorum. Yeterince ağladım, ağlamaktan da yoruldum. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hayatımda. Aslında bugun yavaş yavaş başladım. Onunlayken kafamı kaldırıp kimseye bakmazken şimdi okuldakilere daha bir dikkatli bakıyorum

En iyisini yapıyorsun kardeş boşver ne cengaverler karşına çıkarda dersin Allah'ım bin şükür o herif hayatımdan çıktı

sebep ne dedi?

Eskisi gibi sevmiyormuş, beni kırdığı zamanlar olmuştu ve bu ilişkiyi çok yıprattım, seni hak etmiyorum dedi... Fakat bana hiçbir şey hissettirmedi son zamanlarda. Her şey eskisi gibiydi... Hissetsem üzülmezdim bu kadar. Hatta ayrılmadan bir gün önce buluştuk, her şey çok güzeldi. İlgilendi benimle, sevgisini gösterdi. 1.5 yıllık bir ilişkiydi.

eski konunu okudum az önce
bunalımda belliki
ancak ünv sınavı geçip ünvye girince bunalımdan çıkıp rahatlayınca gerçekten sevgisini anlayabilir seviyor mu sevmiyor mu çıkar ortaya şu an söylediği hiçbir söz gerçek değilki kendi kafası karışık
ama doğrusu bence bunalımdan çıkınca da gelmesin
çok yorucu bir kişilik olur ömür boyu her bunalımında bunu yapacaksa sana işin olacak demektir.
inşallah gönlüne göre düzgün mizaçlı birisi çıkar karşına

İnşallah öyle olur... Dönse de ben eski ben olmam. Tekrar üzülmek istemiyorum... Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :)

Neden ayrıldınız? Ne kadar sürdü? Bende bugün bitirdim istemiyorum dedim ama sanki terkedilmişim gibi bir hüzün var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…