Yalnızlık, mutsuzluk hissi...

Neden ayrıldınız? Ne kadar sürdü? Bende bugün bitirdim istemiyorum dedim ama sanki terkedilmişim gibi bir hüzün var :)
Eskisi gibi sevmiyormuş, beni kırdığı zamanlar olmuştu ve bu ilişkiyi çok yıprattım, seni hak etmiyorum dedi... Fakat bana hiçbir şey hissettirmedi son zamanlarda. Her şey eskisi gibiydi... Hissetsem üzülmezdim bu kadar. Hatta ayrılmadan bir gün önce buluştuk, her şey çok güzeldi. İlgilendi benimle, sevgisini gösterdi. 1.5 yıllık bir ilişkiydi.
Biraz daha ayrıntıya girersem üniversite sınavına üçüncü girişi olacak bu yıl, ben iyi bir devlet üniversitesinde okuyorum. Bunu çok aşağılık kompleksi yapıyordu, bir süredir içine kapanmıştı...

Boşver üzülme yalnızda hissetme mutluluğun sebebi kendi içimizde. Yalnızlık çok güzel aslında bakma fıtrattan dolayı boşluğu hissediyoruz. Severseler ekime sevmezseler kasıma demek lazım. bir de çok mutlu olmak lazım inadına. sana mutlaka geri dönecektir ama sen kabul eder misin bilmem. gittiklerimde kendi gidenlerde bir şekilde döndü. ama şunu söyliyim düzelmiyor birşeyler eskisi gibi olmuyor asla.

Eski güzelliği kalmıyor hiçbir şeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…