Yalnizlik neden benim kaderim?

Selamlar,

Sizlere icimi dokmeye geldim. Sonda soyleyecegimi basta soyleyeyim; 9 aydir terapi aliyorum, duygularimi hep ucta yasadigimi farkettik. Baskalariyla ic ice gecmek isteyen bir kisiligim varmis.

Kendime baktigimda hep yalnizlik goruyorum. Yeni bir ortama girdigimde sosyallesemiyorum, arkadas edinmek bir kenara yuzeysel sohbet bile edemiyorum.

1 yil once yeni bir ise basladim, hatta buraya konu da actim yalniz kalma korkum hakkinda :) simdi donup bakiyorum yapayalnizim. Haftanin iki gunu universiteye gidiyorum, orada da yalnizim.

Insanlara cana yakin davransam da soguk davransam da bana yaklasmiyorlar, benimle olmak istemiyorlar. Sordugum sorulara gecistirmeli , gonulsuz cevaplar aliyorum sanki.

Bir ara is arkadasimla cok samimilestik, arkamdan bana is yikmaya calistigini ogrenene kadar. Su an konusmuyoruz ve ben tamamen yalnizim, hatta ise gitmek bile istemiyorum, cunku dislanmis hissediyorum. Hakli olan benim ama tavir yapilan da ben?! Acikcasi kendim ona gidip konusmak da istemiyorum.

Disarida samimi arkadasim var ama is, guc derken ara ara bulusuyoruz. Ben yuzeysel de olsa ortamlara girmek, sohbet edebilmek istiyorum.

Bunlari terapistim haricinde kimseyle konusamadigim icin size yazip, icimi dokmek istedim. Nedir bu? Cagimizin hastaligi mi? Benim gibi insanlara has bir sey mi?
Benim arkadaşlarım var da ne oluyor ki. Yani kimse kimseyi mutlu edip hayatını dolduramaz

Genellikle sosyal , neşeli ve özgüveni yüksek kişilerin etrafı kalabalık olur
Siz biraz kendinize güvensiz geldiniz bana

Merhaba. Bir tavsiye vermek isterim. Şehirlerin belirli noktalarında, devlet bursları falan oluyor. 7'den 70'e her yaş için. Bunlardan birine katılabilirsiniz. Ancak, katılırken çok etkileşimli (Tiyatro, sanat, el işi, aşçılık vesaire.) kurslara katılırsanız, arkadaş edinmeniz mümkün. Çünkü bu tür kurslarda herkesin belirli bir rolü olur ve herkes iletişim içinde kalır, böylece sosyalleşememe durumunuzu atlatabilirsiniz. Kafa yapınızı uygun biri çıkar belki, burs dışında da buluşur, iyi dost olursunuz. Bir araştırın isterseniz. 🍀

Biraz yalniz kal kafani dinle. Birde bu arkadasinla ilgili ne olduda iletisimi kestiniz. Onyargili misin acaba bu durumda seni etkilemis sanirim

Selamlar,

Sizlere icimi dokmeye geldim. Sonda soyleyecegimi basta soyleyeyim; 9 aydir terapi aliyorum, duygularimi hep ucta yasadigimi farkettik. Baskalariyla ic ice gecmek isteyen bir kisiligim varmis.

Kendime baktigimda hep yalnizlik goruyorum. Yeni bir ortama girdigimde sosyallesemiyorum, arkadas edinmek bir kenara yuzeysel sohbet bile edemiyorum.

1 yil once yeni bir ise basladim, hatta buraya konu da actim yalniz kalma korkum hakkinda :) simdi donup bakiyorum yapayalnizim. Haftanin iki gunu universiteye gidiyorum, orada da yalnizim.

Insanlara cana yakin davransam da soguk davransam da bana yaklasmiyorlar, benimle olmak istemiyorlar. Sordugum sorulara gecistirmeli , gonulsuz cevaplar aliyorum sanki.

Bir ara is arkadasimla cok samimilestik, arkamdan bana is yikmaya calistigini ogrenene kadar. Su an konusmuyoruz ve ben tamamen yalnizim, hatta ise gitmek bile istemiyorum, cunku dislanmis hissediyorum. Hakli olan benim ama tavir yapilan da ben?! Acikcasi kendim ona gidip konusmak da istemiyorum.

Disarida samimi arkadasim var ama is, guc derken ara ara bulusuyoruz. Ben yuzeysel de olsa ortamlara girmek, sohbet edebilmek istiyorum.

Bunlari terapistim haricinde kimseyle konusamadigim icin size yazip, icimi dokmek istedim. Nedir bu? Cagimizin hastaligi mi? Benim gibi insanlara has bir sey mi?
Canım dünya çoook büyük. Dünya siyah veya beyaz değil grilerle dolu… ben de senin gibiydim ancak doğru ortamda çok güzel dostluklarım da olabildi. Yani sadece şu an böyle bir dönemdesin ve ortamdasın. Her şeyi genelleme. Biri dostluk kalmamış der diğeri koca dost grubuyla yaşlanır gider. Demek ki kalmış😊 çekim yasasını araştır, kendine dostlukları iyi şeyleri çek. Ben bu şekilde çok şükür hayallerime kavuştum çoğu konuda, şimdi sadece istediğim şeylerden bahşediyor onlara inanıyor ve onlardan konuşuyorum🙏🏻

Sen sevilmek için aşırı çaba harcadıkça looser görüntü verirsin kimse gelmez yanına...Kimse seni sevsin diye uğraşma dozunda konuşmalar yap...Zaten dost sayısı azdır, merhabalaştıkların olur bir de...Giyim kuşam da önemli...Bakımlı temiz ve şık olmalısın en başta...

Mesela kendine 1 erkek arkadaş edin normal arkadaş herkesin dikkatini çekmeye başlarsın...kız arkadaş ta olabilir...herkes çıkarcı zaten insanları cok ta takma derim...bi ortamdam arkadas cıkmaz baska ortam uyar sana...senin sorunların oldugu anlamına gelmez...

Back
X