Yalnizlik nereye kadar

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.225
-149
68
42
Boşandım.bambaska bir şehire geldim.sehir çok güzel tam deniz kenarı martılar vs...kendi evimi muhteşem kurdum.herseyi sıfır aldım.hayallerimden daha güzel herşey.alti yaşındaki çocuğuma ailem.bakiyor.babam sınırlı biri ve beni yük olarak görüyor.basina kalacam diye çok korktu.ayri ev açmayacaktım ama şu şişelerini yere fırlatmaya başlayınca hergun ya evden git ya para ver deyince psikolojimi de bozulmaması için ev tuttum.rahat ettim.isyerindeki gruba dahil olamadım şişmandım mutsuz oldum vs vs.kimseyi tanımıyorum burada.malum.korona.disari cikamiyoruz.
Ben mutsuzum ve bu nereye kadar sürecek.yanimda güvenebileceğim birini istiyorum.ama olmayacak.yas 38.bu yaştan sonra beni kim alır.alirsa bile çocukları olacak onun da.kisacasi evliliğe sıcak bakmıyorum.
Sizce bir kadin yapayalnız nereye kadar yazabilir ne yapabilirim.akraba yok arkadas yok aile yok.gelecege dair umutsuzluklarim çok.surda hasta olsam yanımda kimsem yok.ve ben artık güçlü.olmaktan yoruldum

Boşandım.bambaska bir şehire geldim.sehir çok güzel tam deniz kenarı martılar vs...kendi evimi muhteşem kurdum.herseyi sıfır aldım.hayallerimden daha güzel herşey.alti yaşındaki çocuğuma ailem.bakiyor.babam sınırlı biri ve beni yük olarak görüyor.basina kalacam diye çok korktu.ayri ev açmayacaktım ama şu şişelerini yere fırlatmaya başlayınca hergun ya evden git ya para ver deyince psikolojimi de bozulmaması için ev tuttum.rahat ettim.isyerindeki gruba dahil olamadım şişmandım mutsuz oldum vs vs.kimseyi tanımıyorum burada.malum.korona.disari cikamiyoruz.
Ben mutsuzum ve bu nereye kadar sürecek.yanimda güvenebileceğim birini istiyorum.ama olmayacak.yas 38.bu yaştan sonra beni kim alır.alirsa bile çocukları olacak onun da.kisacasi evliliğe sıcak bakmıyorum.
Sizce bir kadin yapayalnız nereye kadar yazabilir ne yapabilirim.akraba yok arkadas yok aile yok.gelecege dair umutsuzluklarim çok.surda hasta olsam yanımda kimsem yok.ve ben artık güçlü.olmaktan yoruldum
İçerideki dışarıyı dışardaki içeriyi ister; düz saç kıvırcık, kıvırcık saç düz ister. Olanla mutlu olup hayata güzel bakabilmekte fayda var. Derdi olmayan kimse yok, umutsuz hissettiğinizde yoğun bakım servislerine gidip şükredin. Kendinizi geliştirmekten zevk alıcağınız hobiler ve sosyal çevre edinin. Spora başlayıp bi hedef belirleyin. Dil kursuna yazılın ordan çevre edinin vs.. Mutlu bakabilmeniz dileğiyle😉

Herşey sizin için çok yeni. Kendinize biraz zaman tanıyın. Sırf yanınızda biri olsun diye evlenecek olsanız neden boşandınız ? Ya da babanızın sinirini o kadar takmasaydınız hasta olduğunuzda bakardı.
Sizi eleştirmek için demiyorum bunları. Demek istiyorum ki , demek ki onların yanında kalmaktansa , yalnız bir hayat kurmayı tercih etmişsiniz. Bakarsınız yalnızlık size daha iyi gelir.

Ayrıca bu forumdaki kadınlardaki yaş takıntısını anlayamıyorum yaşım şu kadar evlenir miyim ? Kim alır ki beni .. bunlar çok yanlış düşünceler, birini bulmak istedikten sonra elbette bulursunuz ama mühim olan doğru zamanda doğru kişi ile olması.
Umarım hayatınızda herşey dilediğiniz gibi olur ☘️

İçerideki dışarıyı dışardaki içeriyi ister; düz saç kıvırcık, kıvırcık saç düz ister. Olanla mutlu olup hayata güzel bakabilmekte fayda var. Derdi olmayan kimse yok, umutsuz hissettiğinizde yoğun bakım servislerine gidip şükredin. Kendinizi geliştirmekten zevk alıcağınız hobiler ve sosyal çevre edinin. Spora başlayıp bi hedef belirleyin. Dil kursuna yazılın ordan çevre edinin vs.. Mutlu bakabilmeniz dileğiyle😉
Ama işte gelecek sağlık sorunları korluyltuyoe.insan konuşacak birini istiyor evde

Niye yorulacaksin çok insan çok dert demek benimde kimse yok aile arkadaş çok şükür paramı kazsniyorum hasta olunca devlet var arkamda aradim ambulansi gelip goturduler su verecek iyi insanlar var tedavimi olup eve geldim boşver kocayı evladına mutlu olmaya bak etraf iseyaramaz psikopat dolu badina bela almaya lüzum yok benim ne yapıyorum TV izliyorum geziyoruz film izliyorum alışveriş yapıyorum yiyorum içiyorum kısacası maşallah

Yeni ev yeni düzen ve yabancılama yanında eşin çocuğun bir sürü arkadaşın olsa da zor. Kendinize biraz süre tanıyın

karşına kim çıkar bilinmez canım biraz kafanı dinle inşallah iyi yürekli biri çıkar karşına

Ama işte gelecek sağlık sorunları korluyltuyoe.insan konuşacak birini istiyor evde
Evde yalnız olmak sıkıyorsa evde fazla vakit geçirmeyin. Dediğim gibi vaktinizi doldurup eve geldiğinizde verimli ve yorgun bi gün geçirmenin rahatıyla yastığı beğenin:)
Üstelik boşanmış biri olarak evliliğin sorunlarını daha iyi biliyorsunuz. Bence bu saatten sonra kendinizi mutlu edicek şeylere vakit ayırın. Çocuğunuz için şartlarınızı iyileştirin😉

Geleceğe yönelik isten atilma ac kalma evsiz kalma hasta ve muhtaç olma.korkularim var. 38 yaşındayım ve evim arabam nakit para hiçbiri yok.gelecekte ya muhtaç olursam

Geleceğe yönelik isten atilma ac kalma evsiz kalma hasta ve muhtaç olma.korkularim var. 38 yaşındayım ve evim arabam nakit para hiçbiri yok.gelecekte ya muhtaç olursam

Onu ozaman düşünürsün hayatı zehir etme kendine işten atarlarsa iş bulursun ufak tefrk birikim yapabilirsin senin elinde hersey

Geliriniz arttıkça gideriniz de artıyor emin olun, bir yerden başlayıp kendinizce tasarruf edebilirsiniz. Eşyalarınızı sıfır almak yerine letgo dan zamanla alabilirdiniz. Böyle korkularla savaşmak için işinizde yükselmeye çalışın, vazgeçilmez eleman olup iş çevresi edinin ki ilerde faydası olur. Spor salonunu yazılmak yerine hergün belli bir program uygulayın. Bunun için bir sürü uygulamalar var. Siz güzelleştikçe çevrenizdeki erkekler artıcaktır çnkü malesef bu dünya böyle. Size değer verdikleri kadar verin. Kimse vazgeçilmez degil

karşına kim çıkar bilinmez canım biraz kafanı dinle inşallah iyi yürekli biri çıkar karşına
Kendimi 14 yaşımdan beri beyaz atlı prens secret çekim yasasi ile kandırdım.gele gele şiddet uygulayan bir adamla evlendim.umutsuzluk değil bu ama 20 senedir gelmeyen prens 40 indan sonra.mi gelecek

Çocuğumu akşam alıyorum.iki yıl oldu bosanski.cocugumla olan diyalog farklı ama insan arkadas dost akraba ariyor

hmm bambaşka bir şehire geldim diyince, komple ayrısın sandım.
Ee ailenle aynı şehirdeymişsin işte. Babanla sorunlar var peki annenle aran nasıl?

Şuan en iyi çevre edinme şekli spor salonu yada kurslar.

Bende aynı dertten muzdaribim :işsiz:

Neyse ki yavaş yavaş yasaklar kalkıyor :KK76:

Siz memur değil misiniz işten atilmazsiniz merak etmeyin. İse kendine bakmakla başla, pozitif ol, kendini sev.

hmm bambaşka bir şehire geldim diyince, komple ayrısın sandım.
Ee ailenle aynı şehirdeymişsin işte. Babanla sorunlar var peki annenle aran nasıl?

Şuan en iyi çevre edinme şekli spor salonu yada kurslar.

Bende aynı dertten muzdaribim :işsiz:

Neyse ki yavaş yavaş yasaklar kalkıyor :KK76:
Ailem.cok garip.babam kızını.yuk olarak.goren biri.annem korkağın teki onun yanında.gorusuyorum mecburen ama.hakkim.helal değil onlara.keske dünyaya getirmeselerdi.keske

Ailem.cok garip.babam kızını.yuk olarak.goren biri.annem korkağın teki onun yanında.gorusuyorum mecburen ama.hakkim.helal değil onlara.keske dünyaya getirmeselerdi.keske
Yahu sen ne yüzsüz bir insansın hala ailene laf edebiliyorsun. Çocuğunu senden kurtarabilmek için uğraşıyor o insanlar hala. Yine seni tanımayan üyeleri tuzağa düşürmüşsün enerjilerini emerek besleniyorsun sarımanolya.

Back
X