Yalnızlık ve davranış

Bittermor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
86
41
3
yalnızım insanlara hemen inanıyor onların beni kullanmasına seyirci kalıyorum kızdığımda bile tepkimi veremiyorum kafamda bir konuyu evirip çevirip günlerce düşünüyor ne yapılması gerektiğim halde yapamıyor yada okişiyle konuşamıyorum kendimi çok üzüyorum Hepkafamda sorular sorunlar kendi kendimi yiyorum cesaret edip sorunu çözemiyorum o kişiyle açık açık konuşamıyorum Kendimce küsüyorum o kişinin bunu taktığıda olmuyor çoğu zaman arkadaş bulamıyorum bulsamda çok çabuk sıkılıyor bunalıyorum o ortamdan hemen gitmek yalnız kalmak istiyorum iyi değilim ben Cesaretsizim

Şu an benim durumumu yazmışsınız.Üst üste birkaç arkadaşımndan darbe yedim.Üstelik işsizdim.Erkek arkadaşımdan ayrıldım ,İş buldum üstelik ailemden ayrı yanlız yaşıyorum ve maaşımı da düşürdüler.Üzntüden saçkıran oldum.Ama buna hayat deniyor,işte

Sizede güzel günler diliyorum kendini ifade edememek çok zor ben kalpten kalbe bir dokunuşla arkadaş olmak istiyorum kendimi kullandırmak için değil

Buradan bakınca başka sıkıntılarınız var gibi.

"Yalnızım arkadaş bulamıyorum, bulsam da hemem sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum" demişsiniz.

Ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz sanırım. Hem insanlar sizi nasıl kullanıyor ki? İşinize gelmeyen bir talepleri olduğunda hayır diyeceksiniz, hepsi bu.

Sizede güzel günler diliyorum kendini ifade edememek çok zor ben kalpten kalbe bir dokunuşla arkadaş olmak istiyorum kendimi kullandırmak için değil
Maalesef öyle birşey olduğuna inanmıyorum,çünkü hayat şartları zorlaştı,bu sebeple insanlar menfaatçi.Herkes herşeyi yapabilir.Buna ihtimal vermek gerek bu şekilde yaşamak gerek.

Ben artık kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum çünkü hep kaybetmeyeyim diye susan bir yapım var üzülüyorum birazda ben dinleneyim istiyorum bu sefer değişik hallere giriyorlar hep kendileri dinlensin istiyorlar bende o şekilde sıkılıyorum anlıyorum yani sizi kendinize hobiler bulun

EVET katılıyorum size hep kendileri konuşsun biz dinleyelim istiyorlar bişey anlatmak istesen ilgilenmiyorlar çoğu insan kendileri anlatıp anlatıp gidiyor senin ona yaklaştığın gibi o sana yaklaşmıyor kitap okuyorum bu sıralar şansıma sıkıcı kitaplara denk geliyorum hep kitap tavsiyeleriniz varsa okuyup çok beğendiğiniz ilgilenirim

EVET katılıyorum size hep kendileri konuşsun biz dinleyelim istiyorlar bişey anlatmak istesen ilgilenmiyorlar çoğu insan kendileri anlatıp anlatıp gidiyor senin ona yaklaştığın gibi o sana yaklaşmıyor kitap okuyorum bu sıralar şansıma sıkıcı kitaplara denk geliyorum hep kitap tavsiyeleriniz varsa okuyup çok beğendiğiniz ilgilenirim
Ne tür okuyorsunuz ona göre tavsiye edebilirim

yalnızım insanlara hemen inanıyor onların beni kullanmasına seyirci kalıyorum kızdığımda bile tepkimi veremiyorum kafamda bir konuyu evirip çevirip günlerce düşünüyor ne yapılması gerektiğim halde yapamıyor yada okişiyle konuşamıyorum kendimi çok üzüyorum Hepkafamda sorular sorunlar kendi kendimi yiyorum cesaret edip sorunu çözemiyorum o kişiyle açık açık konuşamıyorum Kendimce küsüyorum o kişinin bunu taktığıda olmuyor çoğu zaman arkadaş bulamıyorum bulsamda çok çabuk sıkılıyor bunalıyorum o ortamdan hemen gitmek yalnız kalmak istiyorum iyi değilim ben Cesaretsizim
Tek kullanılan sen değilsin. Menfaatçi insanlar hepimizin çevresinde. Bir şeyden rahatsız olduğun zaman tepkini göstermelisin, bir şey değiştirmese bile göster. Sen üzüleceğine karşı taraf üzülsün, sen söylemeden anlamalarını bekleme. Bir de kendine acıma, üzülme.Herksein başına gelen şeyler. Bir darbe alsan bile yola devam et.

Sana hiçbir şey katmasa bile eğlenmelik olarak Sarah Jio'nun kitapları kafa dağıtmak için bire bir. :KK48:

Back
X