Yalnızlık ve hiçbir şey yapamamak..

basıt
kafada kurmayarak :)
cok dusunmek ve ayrıntılı dusunmek ınce dusunmek depresyon sebebıdır
az rahat olun akısına bırakın

Nasıl durduruyorsunuz peki
Ben çalışırken spor yaparken falan unutuyorum
Sonra an geliyor boşta kalıyorum
Kur Allah kur :/

Nasıl durduruyorsunuz peki
Ben çalışırken spor yaparken falan unutuyorum
Sonra an geliyor boşta kalıyorum
Kur Allah kur :/

bu bırazda yapı meselesı ama aşabılırsınız
kesın genel olarak aman ınsanlar kırılmasın aman yanlıs anlamasın aman onlar daha cok mutlu olsunculardansınız
sız mutlu olursanız hersey daha guzel daha mutlu olur once bunu benımseyın ve mutlu ınsan mutluluk sacar

kendınızı herseyınızle kabul edın ve sevın sıze gore kusur hata neyınız varsa bu benım demekle baslayın
neden burda bunu yaptım nerden surda sunu demedım keske boyle olmasaydı dıye dusunursenız o ana donemeyecegınıze gore bosu bosuna gerıye sarıp durup kısır dongu ıcınde kaybolur gıdersınız
ama sunu yaptıysam bunuda yaparım amaaaan neyse ne dersenız herseyı gerıde bırakmıs daha ıyısı ıcın yol acmıs olursunuz

bunu bılmenız yeterlı ekstra dusunmemelıyım dıye efor sarfetmenıze bıle gerek yok

hayatda hersey olacagına varır ıkı gunluk dunya ölum var en buyuk gercek bu gerısı faso fıso
sız kendınızı de parcalasanız degısecek mı ? yok ? eee ozaman :) bırakın bosverın gıtsın sızden cıksın bosverın

basıt
kafada kurmayarak :)
cok dusunmek ve ayrıntılı dusunmek ınce dusunmek depresyon sebebıdır
az rahat olun akısına bırakın

Kesinlikle haklısın hassas olup ince düşünmek iyidir ama bu sefer insan kendini yıpratıyor

Kendi kendimize içimizle konuşmamalıyız bana kalırsa..insanlarla konuşmalı kendimizle değil

Bir şeylerin farkında olupta uygulayamamakta kötü :110:

Kesinlikle haklısın hassas olup ince düşünmek iyidir ama bu sefer insan kendini yıpratıyor

Kendi kendimize içimizle konuşmamalıyız bana kalırsa..insanlarla konuşmalı kendimizle değil

Bir şeylerin farkında olupta uygulayamamakta kötü :110:

olumsuz yanında bakmamalıyız bırseylerın farkında olup uygulayamamak kotu degıl boyle dusunmeyın

bırseylerın farkındayım ve uygulayacagım dıyebılırsınız :) bılıp yapmamak kotu demek bunu boyle kabul etmek deyıp kendı ıcınızde kapıyı kapatmaktır

bunca zaman boyleydım ama elıme bırsey gecmedıgını gordum sımdı daha baska dusunucem dersenız gayretınız gerı gelır :) aslında bızler hayatdan bırsey ıstemeyı umut etmeyı dua etmeyı falan bılmıyoruz sankı ölmus bıtmısız gıbı depresıf davranıyoruz bencılce gelebılır ama aslında degıl . once benım mutlulugum demek asla bencıllık degıl
ornek verıyorum
bır anne ıcın hayatda en onemlı sey cocuktur degıl mı mesela ?
ama ucakta bıle olası kaza anında ılk once maskeyı kendınıze takın derler
sız kendınızı dusunmelısınız once ılk sıraya kendı mutlulugunuzu kendı rahatınızı koymalısınız sız ne kadar mutlu olursanız etrafınızdakıler okadar mutlu olur ve okadar mutluluk sacarsınız
ve mutluluk mutlulugu ceker kocaman ısık topu olur ısık sacarsınız ıcınız ıyılesır :) kendı sıfanız sızın ıcınızde

bırde kızlar
herseyı yerınde zamanında konusun derım
mesela bırseye canınız sıkıldı bırı kırdı
dırek o an acık acık suan sana kırıldım boyle dedıgın ıcın demelısınız
bunu konusabılmelısınız
hıcbır seyı ıcınıze atmayın
bu ınsanı cok mutsuz eden pasıflestıren bırsey hıc gerek yok
o anda ne gerekıyorsa o asla ertelemeyın hıcbırseyı

bu bırazda yapı meselesı ama aşabılırsınız
kesın genel olarak aman ınsanlar kırılmasın aman yanlıs anlamasın aman onlar daha cok mutlu olsunculardansınız
sız mutlu olursanız hersey daha guzel daha mutlu olur once bunu benımseyın ve mutlu ınsan mutluluk sacar

kendınızı herseyınızle kabul edın ve sevın sıze gore kusur hata neyınız varsa bu benım demekle baslayın
neden burda bunu yaptım nerden surda sunu demedım keske boyle olmasaydı dıye dusunursenız o ana donemeyecegınıze gore bosu bosuna gerıye sarıp durup kısır dongu ıcınde kaybolur gıdersınız
ama sunu yaptıysam bunuda yaparım amaaaan neyse ne dersenız herseyı gerıde bırakmıs daha ıyısı ıcın yol acmıs olursunuz

bunu bılmenız yeterlı ekstra dusunmemelıyım dıye efor sarfetmenıze bıle gerek yok

hayatda hersey olacagına varır ıkı gunluk dunya ölum var en buyuk gercek bu gerısı faso fıso
sız kendınızı de parcalasanız degısecek mı ? yok ? eee ozaman :) bırakın bosverın gıtsın sızden cıksın bosverın

Ben galiba mutsuz olacağıma inandığım için kendimi mutsuz edecek yollar çıkartıp "hıh biliyordum" demek için bu dram bu kahır :D Ama haklısınız
Ben bu düşünceleri pozitifleriyle değiştiricem her aklıma geldiklerinde

bırde kızlar
herseyı yerınde zamanında konusun derım
mesela bırseye canınız sıkıldı bırı kırdı
dırek o an acık acık suan sana kırıldım boyle dedıgın ıcın demelısınız
bunu konusabılmelısınız
hıcbır seyı ıcınıze atmayın
bu ınsanı cok mutsuz eden pasıflestıren bırsey hıc gerek yok
o anda ne gerekıyorsa o asla ertelemeyın hıcbırseyı

Ben bunu yapmaya bu sene başladım
İnsanlar garip bulursa bulsun
Bunu yaptın canımı sıktı diyorum net
Onlar da açıklıyor
Kafada kurmaktan çok daha iyi
Omzundan büyük yük kalkıyor insanın
Önceden patlayana kadar tutardım

Ben galiba mutsuz olacağıma inandığım için kendimi mutsuz edecek yollar çıkartıp "hıh biliyordum" demek için bu dram bu kahır :KK70: Ama haklısınız
Ben bu düşünceleri pozitifleriyle değiştiricem her aklıma geldiklerinde

zaten bu sorunlar hep benı bulur
hersey hep ust uste gelır
bu ıkı cumle varya en tehlıkelısı :) en uzak durulası dırek cız

ben cok sanslı bır ınsanımdır ne ıstesem hep cıfter cıfter olur demelısınız
deneyın
bırseyı kırk defa soyleyınce gercekten oluyor :)

zaten bu sorunlar hep benı bulur
hersey hep ust uste gelır
bu ıkı cumle varya en tehlıkelısı :) en uzak durulası dırek cız

ben cok sanslı bır ınsanımdır ne ıstesem hep cıfter cıfter olur demelısınız
deneyın
bırseyı kırk defa soyleyınce gercekten oluyor :)

Bilişsel değişim ve olumlamayı kastediyorsunuz değil mi =)

Ben bunu yapmaya bu sene başladım
İnsanlar garip bulursa bulsun
Bunu yaptın canımı sıktı diyorum net
Onlar da açıklıyor
Kafada kurmaktan çok daha iyi
Omzundan büyük yük kalkıyor insanın
Önceden patlayana kadar tutardım

hah ıste bu super
ben hele ben boyle konustuguma bakmayın ne aglardım eskıden keske boyle olmasaydı keske sunu demeseydı ınsanlar nıye boyle dıye oturur aglardım su bana sunu soyledı dıye 1 sene sonra bıle aklıma gelırdı
zaman ıcınde gordum kendımı hasta edıyorum boyle ınsan kafayı yer gunumuzun hastalıgı bu cok dusunme hastalıgı
lafı soyleyen cekınmıyorda bız mı cekınıcez bundan sonra çat çat :)

olumsuz yanında bakmamalıyız bırseylerın farkında olup uygulayamamak kotu degıl boyle dusunmeyın

bırseylerın farkındayım ve uygulayacagım dıyebılırsınız :) bılıp yapmamak kotu demek bunu boyle kabul etmek deyıp kendı ıcınızde kapıyı kapatmaktır

bunca zaman boyleydım ama elıme bırsey gecmedıgını gordum sımdı daha baska dusunucem dersenız gayretınız gerı gelır :) aslında bızler hayatdan bırsey ıstemeyı umut etmeyı dua etmeyı falan bılmıyoruz sankı ölmus bıtmısız gıbı depresıf davranıyoruz bencılce gelebılır ama aslında degıl . once benım mutlulugum demek asla bencıllık degıl
ornek verıyorum
bır anne ıcın hayatda en onemlı sey cocuktur degıl mı mesela ?
ama ucakta bıle olası kaza anında ılk once maskeyı kendınıze takın derler
sız kendınızı dusunmelısınız once ılk sıraya kendı mutlulugunuzu kendı rahatınızı koymalısınız sız ne kadar mutlu olursanız etrafınızdakıler okadar mutlu olur ve okadar mutluluk sacarsınız
ve mutluluk mutlulugu ceker kocaman ısık topu olur ısık sacarsınız ıcınız ıyılesır :) kendı sıfanız sızın ıcınızde

Mutluluk mutluluğu çeker sevdim bunu :)
Biz mutlu değiliz kendimizi sevmiyoruzki bir başkası niye sevsin..mükemmel mutlu güzel bir insan bizi bulsun, gelsin mutlu etsin istiyoruz
Asıl bencilliği burda yapıyoruz belkide

Biz mutlu değiliz kendimizi sevmiyoruzki bir başkası niye sevsin..mükemmel mutlu güzel bir insan bizi bulsun, gelsin mutlu etsin istiyoruz

Ya ben seviliyorum da son açtığım 3-5 konu hep bunun üzerine
Bu sefer de ya o sevgi elimden giderse, ya bi gün sevmezse, ya ayrı düşersek vs vs
Kökeni hep anksiyete.
Hep olumsuz, işlevsiz düşünceler.
Onları yolmak lazım önce

Bilişsel değişim ve olumlamayı kastediyorsunuz değil mi =)

arıstokrat halı nedır bılmıyorum ben dümdük mutlu olmayı kastedıyorum :D

olumsuz dusunup olumsuz konusunca uzulunce hep daha agırı daha zoru gelıyor basa yıne mı ben nıye ben dedırtıyor
olumsuz bırsey yasadıgımda bıle ayyy ıyıkı oldu bunla kurtardım deyıp konuyu kapatıyorum
artık asla uzulmuyorum zıra benı uzmesı gerekecegını dusunmem gereken ıhtımaller aslında uzulmeme degmemesı gereken seyler... benım uzulmem ıcın yapılan seyler aslında kahkaha atmam gereken seyler

bakın ıste aslında bu kadar basıt :)

baktınız ısın ıcınden cıkamıyorsunuz soyle deyın kendınıze
mutluluk da bulasıcı mutsuzlukta
hangısını yaymak ıstersınız ?
ınsanoglunun gelecegı sızın elınızde :D

kımsenın sevgısıne ıhtıyacınız yok sız bırılerı sızı sevsın dıye dogmadınız sızın benlıgınız kısılıgınız var ve ıcınızdekını gozunuzde gulusunuzde goren bırı sızı sevecek
bu aslında cok guzel ve secıcı bırsey
yoksa herkes herkesı sever mırc mırc olurdu
kesıf en guzelı bakalım sızı kım kesfedecek ?

Bu sefer de ya o sevgi elimden giderse, ya bi gün sevmezse, ya ayrı düşersek vs vs
Kökeni hep anksiyete.
Onları yolmak lazım önce

kesınlıkle
boyle dusundugunuz an bır kahve yapın kahve ıyıdır :)

Kökeni hep anksiyete.
Onları yolmak lazım önce

Gerçekten sevildiğini biliyorsan sen bir tık daha fazla sev.. ozaman o endişelerin olmayacak emin ol :)

Ben o konudan dersimi aldım..senin kafanda kurduğun ve inandığın şeyleri karşı taraf bilmiyor sen sanıyorsunki karşı tarafla konuştum ama sadece kendini yedin..iş işten geçince farkına varırsan kötü olur :)

arıstokrat halı nedır bılmıyorum ben dümdük mutlu olmayı kastedıyorum :KK70:

olumsuz dusunup olumsuz konusunca uzulunce hep daha agırı daha zoru gelıyor basa yıne mı ben nıye ben dedırtıyor
olumsuz bırsey yasadıgımda bıle ayyy ıyıkı oldu bunla kurtardım deyıp konuyu kapatıyorum
artık asla uzulmuyorum zıra benı uzmesı gerekecegını dusunmem gereken ıhtımaller aslında uzulmeme degmemesı gereken seyler... benım uzulmem ıcın yapılan seyler aslında kahkaha atmam gereken seyler

Ay Allahım ne kadar güzel ya
Ne kadar sürdü bu hale gelmeniz
Çünkü ben aslında baya törpüledim yani önceden baya paranoyaktım, garip garip takıntılarım vardı şimdi arkaik biraz kaldı işte geriye
Önceye göre baya kontrollüyüm en azından etraftakilere pek yansıtmıyorum :D

bakın ıste aslında bu kadar basıt :)

baktınız ısın ıcınden cıkamıyorsunuz soyle deyın kendınıze
mutluluk da bulasıcı mutsuzlukta
hangısını yaymak ıstersınız ?
ınsanoglunun gelecegı sızın elınızde :KK70:

kımsenın sevgısıne ıhtıyacınız yok sız bırılerı sızı sevsın dıye dogmadınız sızın benlıgınız kısılıgınız var ve ıcınızdekını gozunuzde gulusunuzde goren bırı sızı sevecek
bu aslında cok guzel ve secıcı bırsey
yoksa herkes herkesı sever mırc mırc olurdu
kesıf en guzelı bakalım sızı kım kesfedecek ?

Hayatta böyle güzel düşünen insanların olduğunu bilmek bence çok güzel..konuyu açan arkadaş sayesinde sizle muhabbet edip şu saatte daha olumlu düşünmemi sağladınız valla teşekkür ederim :)

Kendimi çok yalnız, kimsem yokmuş gibi hissediyorum. Tek başıma evde, anne ve babamdan uzakta yaşıyorum. Yaşamaya çalışıyorum daha doğrusu. Mecbur olduğum için. Ben yaşayamıyorum. Kimseyle konuşasım gelmiyor. Kimse beni sevmiyor. Bu hislerim herkesde olan şeyler mi?
Kulübe hoş geldiniz... Yenisiniz galiba yalnızlıkta. Acisida öldürmez. Rahat olun sürünüp gidiyoruz işte.

Back
X