Yalnızlik

Pinarak94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
37
6
1
31
Herkese kalsa beni seviyorlar ama yanlarinda olamıyorum sevgilim mıdır bende tam bilmiyorum 4 yıl oldu ne ailesini gördüm nede bayramda çıkardı beni dışarı başka biri ile konuşuyordum durmadan beni sevme rahat olalım diyip duruyor sonra da neden aramadın diyo sevmem bile yasakken konuşup ne yapabilirim hayatıma yön vermeye çalıştıkca durmadan bir engel çıkıyor

Herkese kalsa beni seviyorlar ama yanlarinda olamıyorum sevgilim mıdır bende tam bilmiyorum 4 yıl oldu ne ailesini gördüm nede bayramda çıkardı beni dışarı başka biri ile konuşuyordum durmadan beni sevme rahat olalım diyip duruyor sonra da neden aramadın diyo sevmem bile yasakken konuşup ne yapabilirim hayatıma yön vermeye çalıştıkca durmadan bir engel çıkıyor
Ne kadar karışık yazmışsınız.
Büyük ihtimalle başka sevgilisi vardır. Salın gitsin.

Böyle bir insanla hala beraber olmanız kendinize haksızlık değil mi?
Size zerre değer vermiyor.
Ve beni sevme demesi sizin için oldukça gurur kırıcı değil mi?

Muhtemelen genç, güzel bir hanımsınız. Kendinizin farkında olun. Değmeyecek tipler için zamanınızı, kendinizi heba etmeyin.

Böyle bir insanla hala beraber olmanız kendinize haksızlık değil mi?
Size zerre değer vermiyor.
Ve beni sevme demesi sizin için oldukça gurur kırıcı değil mi?

Muhtemelen genç, güzel bir hanımsınız. Kendinizin farkında olun. Değmeyecek tipler için zamanınızı, kendinizi heba etmeyin.

Gel alnından öpem

Kafan da kalbin de yazdıkların kadar karışık
Yalnızsın şu an ağlıyorsun
Batsın bu dünya deyip bişeyler yazdın
Yazdıkların bu yüzden başı sonu olmayan bi uçurum gibi..
Yanında birileri yok mu çık bi an önce bu kafadan düşünme sana da yazık
Kurtul o adamdan da
Sana sevgi yok diyorsa çok sevdiği biri vardır kalbinde sana yer yoktur da ondan öyle diyordur
Üzülme yaşın genç
Hayatına devam et

Back
X