"En karanlık gecenin ardından güneş doğar". Sen, sen olduğun için değerli ve mutlu olmalısın. Arkadaş bulunur, kavga edilir, araya mesafe girer, yeni arkadaşlar bulunur, unutulur falanlar, filanlar. Yatağın içinde ağlayıp durma, kalk bir kahve yap kendine yada bitki çayı, bi de yüzünü yıkaYalnızlık evet bazılarınız hissetmiştir belki bu duyguyu.
şuan bunları ağlayarak yazıyorum kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evet yalnızlık yalnızca Allah’a mahsus ama uzun bir ilişkim vardı 2 yıla aşkın ve bitti.Hem onun vermiş olduğu üzüntü var hem de genel anlamda oturup gezeceğim arkadaşım bile yok çünkü yakın arkadaşlarım şehir dışında.
Dikey geçiş ile mezun olduktan sonra geçiş yaptım dört yıla tamamlamak için.Doğru düzgün arkadaşlarım bile olmadı.
O kadar yalnız hissediyorum ki içimden sadece ağlamak geliyor..
Benim gibi hissedip sonradan mutlu olanlar oldu muHiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
Allah’ım sen bana yardım et
evet öyle ama işte kendimi hep değersiz hissederim buna bi çözüm bulamadım"En karanlık gecenin ardından güneş doğar". Sen, sen olduğun için değerli ve mutlu olmalısın. Arkadaş bulunur, kavga edilir, araya mesafe girer, yeni arkadaşlar bulunur, unutulur falanlar, filanlar. Yatağın içinde ağlayıp durma, kalk bir kahve yap kendine yada bitki çayı, bi de yüzünü yıka
Psikolojik yardım al. Kendini değersiz hissetmek, hep hata yapıyormuş gibi hissetmek, sürekli özür dilemek, melankoli bunlar hep psikolojinin yıprandığının göstergesi. Bunun eğitimini alan insanlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?evet öyle ama işte kendimi hep değersiz hissederim buna bi çözüm bulamadım
psikolojik destek almışlığım var hatta antidepresanlar yüzünden istemediğim kiloları aldımPsikolojik yardım al. Kendini değersiz hissetmek, hep hata yapıyormuş gibi hissetmek, sürekli özür dilemek, melankoli bunlar hep psikolojinin yıprandığının göstergesi. Bunun eğitimini alan insanlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?
Antidepresanlardan bahsetmedim ki illa, konuşmak belki iyi gelebilir profesyonel biriyle. Kilo aldım diyorsun, spora başla. Psikolojiyi inanilmaz güzel etkiliyor, ilk hafta küfür kıyamet uyanıyorsun sonra gerçekten şarkı söyleyerek uyanıyorsun. Bu arada alkol kullanıyorsan onu da belli bir süre bırak o da insanın duygularını daha yoğun yaşamasına sebep oluyor ve daha çok dibe çekiyor.psikolojik destek almışlığım var hatta antidepresanlar yüzünden istemediğim kiloları aldım
Sen kendine değer vermezsen kimse vermiyor bunu bil istedimYalnızlık evet bazılarınız hissetmiştir belki bu duyguyu.
şuan bunları ağlayarak yazıyorum kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evet yalnızlık yalnızca Allah’a mahsus ama uzun bir ilişkim vardı 2 yıla aşkın ve bitti.Hem onun vermiş olduğu üzüntü var hem de genel anlamda oturup gezeceğim arkadaşım bile yok çünkü yakın arkadaşlarım şehir dışında.
Dikey geçiş ile mezun olduktan sonra geçiş yaptım dört yıla tamamlamak için.Doğru düzgün arkadaşlarım bile olmadı.
Benim gibi hissedip sonradan mutlu olanlar oldu muHiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
Kendimi çok değersiz hissediyorum
Uzun ilişki bitirmek kolay değil psikiyatriste git çok iyi gelir. Aynı duyguları yaşadım, asmama yardım ettievet öyle ama işte kendimi hep değersiz hissederim buna bi çözüm bulamadım
öğrenciyimSenle ayni durumdayim ama alistim ben hafta da bir kere bulustugum bir kac arkadaslarim var onlar yetiyor bana. Ergen gibi sürekli telefonda görüstügüm, her gün bulusulan arkadaslikta istemem ben artik. Kendime vakit ayirmayi yeglerim. Calisiyor musun, ögrenci misin? Insanin bir mesguliyetinin olmasi cok önemli.
Aynen senin durumundayım. Artık o kadar takıntı haline geldi ki gece kalkıp ağlar oldumYalnızlık evet bazılarınız hissetmiştir belki bu duyguyu.
Kendimi çok değersiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?