• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlık..

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Yalnızlık evet bazılarınız hissetmiştir belki bu duyguyu.
şuan bunları ağlayarak yazıyorum kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evet yalnızlık yalnızca Allah’a mahsus ama uzun bir ilişkim vardı 2 yıla aşkın ve bitti.Hem onun vermiş olduğu üzüntü var hem de genel anlamda oturup gezeceğim arkadaşım bile yok çünkü yakın arkadaşlarım şehir dışında.
Dikey geçiş ile mezun olduktan sonra geçiş yaptım dört yıla tamamlamak için.Doğru düzgün arkadaşlarım bile olmadı.
O kadar yalnız hissediyorum ki içimden sadece ağlamak geliyor..
Benim gibi hissedip sonradan mutlu olanlar oldu mu 😭 Hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum 🥺
Allah’ım sen bana yardım et 😭
Kendimi çok değersiz hissediyorum 🥺

Son düzenleme:
şuan bunları ağlayarak yazıyorum kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evet yalnızlık yalnızca Allah’a mahsus ama uzun bir ilişkim vardı 2 yıla aşkın ve bitti.Hem onun vermiş olduğu üzüntü var hem de genel anlamda oturup gezeceğim arkadaşım bile yok çünkü yakın arkadaşlarım şehir dışında.
Dikey geçiş ile mezun olduktan sonra geçiş yaptım dört yıla tamamlamak için.Doğru düzgün arkadaşlarım bile olmadı.
Benim gibi hissedip sonradan mutlu olanlar oldu mu 😭 Hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum 🥺
"En karanlık gecenin ardından güneş doğar". Sen, sen olduğun için değerli ve mutlu olmalısın. Arkadaş bulunur, kavga edilir, araya mesafe girer, yeni arkadaşlar bulunur, unutulur falanlar, filanlar. Yatağın içinde ağlayıp durma, kalk bir kahve yap kendine yada bitki çayı, bi de yüzünü yıka👋

"En karanlık gecenin ardından güneş doğar". Sen, sen olduğun için değerli ve mutlu olmalısın. Arkadaş bulunur, kavga edilir, araya mesafe girer, yeni arkadaşlar bulunur, unutulur falanlar, filanlar. Yatağın içinde ağlayıp durma, kalk bir kahve yap kendine yada bitki çayı, bi de yüzünü yıka👋
evet öyle ama işte kendimi hep değersiz hissederim buna bi çözüm bulamadım

evet öyle ama işte kendimi hep değersiz hissederim buna bi çözüm bulamadım
Psikolojik yardım al. Kendini değersiz hissetmek, hep hata yapıyormuş gibi hissetmek, sürekli özür dilemek, melankoli bunlar hep psikolojinin yıprandığının göstergesi. Bunun eğitimini alan insanlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?

Psikolojik yardım al. Kendini değersiz hissetmek, hep hata yapıyormuş gibi hissetmek, sürekli özür dilemek, melankoli bunlar hep psikolojinin yıprandığının göstergesi. Bunun eğitimini alan insanlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?
psikolojik destek almışlığım var hatta antidepresanlar yüzünden istemediğim kiloları aldım :(

psikolojik destek almışlığım var hatta antidepresanlar yüzünden istemediğim kiloları aldım :KK43:
Antidepresanlardan bahsetmedim ki illa, konuşmak belki iyi gelebilir profesyonel biriyle. Kilo aldım diyorsun, spora başla. Psikolojiyi inanilmaz güzel etkiliyor, ilk hafta küfür kıyamet uyanıyorsun sonra gerçekten şarkı söyleyerek uyanıyorsun. Bu arada alkol kullanıyorsan onu da belli bir süre bırak o da insanın duygularını daha yoğun yaşamasına sebep oluyor ve daha çok dibe çekiyor.

Sen kendine değer vermezsen kimse vermiyor bunu bil istedim 🙏🏵️

Senle ayni durumdayim ama alistim ben hafta da bir kere bulustugum bir kac arkadaslarim var onlar yetiyor bana. Ergen gibi sürekli telefonda görüstügüm, her gün bulusulan arkadaslikta istemem ben artik. Kendime vakit ayirmayi yeglerim. Calisiyor musun, ögrenci misin? Insanin bir mesguliyetinin olmasi cok önemli.

Senle ayni durumdayim ama alistim ben hafta da bir kere bulustugum bir kac arkadaslarim var onlar yetiyor bana. Ergen gibi sürekli telefonda görüstügüm, her gün bulusulan arkadaslikta istemem ben artik. Kendime vakit ayirmayi yeglerim. Calisiyor musun, ögrenci misin? Insanin bir mesguliyetinin olmasi cok önemli.
öğrenciyim

Aynen senin durumundayım. Artık o kadar takıntı haline geldi ki gece kalkıp ağlar oldum
Ama içimdeki inanç gitmiyor hiç
İnan diyor olacak

Allah başka dert vermesin bir de düşün etrafın kalabalık ama sahtekar insanlar var yanlışlık bazen güzeldir kitaplar en iyi dostlardir misal ufkunu da genişletir hem yanlizliga en iyi dost :) hem bakarsın zamanla gerçek dostlar da edinmisin güneş doğar sen yeter ki umudunu kaybetme...

Ya o kadar bensin ki. Sırf az önce yazabilmek için hesap açtım. Tabii benim durumum biraz daha kötü daha uzun süreli ilişkim yeni bitti ve hiç arkadaşım yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyle derdimi konuşamıyorum. Evde ders çalışmaya çalışıyorum ağlayarak max yaptığım bu.

Bu duygulara herkes hayatının belli bir döneminde kapılmıştır. Hepsinin geçici olduğunu düşünürsen belki seni rahatlatabilir.

Back
X