Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 sizin kac yasinda olduyaşınız kaç benimde hiç olmadı sayılır takii eşimi bulana kadar geç oldu ama çok şükür doğru kişi oldu
2927 sizin kac yasinda oldu
Nasil tanistiniz pekii
Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Bu kafayla gidersen evet. Tedavi olup Normale dönersen hayır. Çözüm senin elindeKizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Ben ilk bakmiyorum bakanda olmuyorE bak kim tutuyor seni
Ben saglikliyim bir sıkıntım yok merak etmeBu kafayla gidersen evet. Tedavi olup Normale dönersen hayır. Çözüm senin elinde
Ben ilk adimi atmak istemiyorum :/Bu tarz şeylerin üstüne aşırı düşünce tam ters etki yaratıyor gibi geliyor bana. Siz bakın bari beğendiklerinize.
Soruyorum oyleRainy en merak ettigim sey bu siteden beklentin nedir de surekli sizce hep boyle mi olacak/hep yalniz mi kalacagim vb. sorup duruyorsunBildigim kadariyla hicbirimizin sihirli kuresi yok, e hayat da senin hayatin olduguna gore bu sorunun cevabi sende olmali, bizde degil.
Sen en son birini bulmuştun noldu ona?Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Kim internetten konustuklarim hep abaza ciktiSen en son birini bulmuştun noldu ona?