Yalnizlik?

Yo korkmuyorum ama hepsinin niyeti kotu onu anladim

Aşko seninde hatan var. Don değiştirir gibi konuştuğun erkekleri değiştiriyordun. Farkında değilsin ama internetten bu şekilde sürekli tanımadığın erkeklerle konuşup, bilgilerini paylaşman çok tehlikeli. Ha netten tanışan mutlaka var ama böyle değil yani.

Erkekleri, sevgili işlerini hayatından çıkar, yarın sabah uyan güzel güzel cildine maske yap, gözlerine çay koy, yüzün gözün açılmış, parıl parıl parla böyle.

Aşko seninde hatan var. Don değiştirir gibi konuştuğun erkekleri değiştiriyordun. Farkında değilsin ama internetten bu şekilde sürekli tanımadığın erkeklerle konuşup, bilgilerini paylaşman çok tehlikeli. Ha netten tanışan mutlaka var ama böyle değil yani.

Erkekleri, sevgili işlerini hayatından çıkar, yarın sabah uyan güzel güzel cildine maske yap, gözlerine çay koy, yüzün gözün açılmış, parıl parıl parla böyle.
kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi sen 😂 valla siz evlenmezseniz artık 20 sene bekleyin birinizi oğluma alayım napayım 😂

kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi sen 😂 valla siz evlenmezseniz artık 2ü sene bekleyin birinizi oğluma alayım napayım 😂

Kız sen hormonlardan coşmuşsunnn 🤣🤣🤣 beni gelin olarak alırsan tüm evinizi arsanızı üstüme yaparım, perişan olursun. 20 yaşında gençecik dağ gibi oğluşunu bizim gibi kırışmış teyzelere mi yakıştırcan 🤣🤣 şöyle zengin, iyi ahlaklı eğitimli bir ailenin manken gibi genç güzel kızını iste oğluna.

kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi sen 😂 valla siz evlenmezseniz artık 20 sene bekleyin birinizi oğluma alayım napayım 😂

Ama hıdırellezde çöp adamdan kendime kocalar çizdim çeşit çeşit unutmadım koca işini 🤣

Ama hıdırellezde çöp adamdan kendime kocalar çizdim çeşit çeşit unutmadım koca işini 🤣
ya ahahaha manyaksın ya 😂
Kız sen hormonlardan coşmuşsunnn 🤣🤣🤣 beni gelin olarak alırsan tüm evinizi arsanızı üstüme yaparım, perişan olursun. 20 yaşında gençecik dağ gibi oğluşunu bizim gibi kırışmış teyzelere mi yakıştırcan 🤣🤣 şöyle zengin, iyi ahlaklı eğitimli bir ailenin manken gibi genç güzel kızını iste oğluna.
ayy kırışmışı boşver düzgün biri olsun yeter de ben senin ordu dağıtıcı yok edici olduğunu unutmuşum 😂😂😂

ya ahahaha manyaksın ya 😂

ayy kırışmışı boşver düzgün biri olsun yeter de ben senin ordu dağıtıcı yok edici olduğunu unutmuşum 😂😂😂

Daha çocuk sünnet olmadı neler düşünüyorsun 😂😂😂 20 yaşına gelince kolunda kırışmış teyzeyle gelse kapılarda mı karşılıcaksın 😂 inşallah zengin, güzel, karakterli, yaşına uygun, manken gibi bir kızla gelir.

Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Niyetin gerçekten evlilikse ve gerçekten hayırlı bi evlilik yaşamak istiyorsan Bi dua söylerim sana okusan istediğin çıkar karşına ne dersjn??

Nerelerdeydin yoktun
Kızım beni bırak,o kadardır yoktum hala bir arpa boyu yol gidememissin. 🤔
Neyse var bunda da bir hayr.
Geç olsun da güç olmasin.
Ama ben senden şüpheliyim rainny,senin sevgili koleksiyonun yoksa bende hiç bir şey bilmiyorum.
Hatta haftanın belirli gunlerini onlara ayirip hafta sonlari da memurlar gibi tatil yapıyorsun bence. 🤫

Back
X