Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kimseye bu konu hakkinda birsey demiyorumRainyy kuşum, allah arkadaşlarına, anana ve babana sabır versin. Bize bu kadar çok soruyosan onları perişan ediyosundur.
Kim internetten konustuklarim hep abaza cikti
Yok biraktim bendeBebeğim ben sana hayranım, yürek yemiş gibi büyük cesaretle erkeklerle konuşuyorsunben burada kadın kadına bile konuşmuyorum. Sen nasıl koca bulamadın kız.
Evet hep böyle yalnız olacaksın.Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Tamam.Evet hep böyle yalnız olacaksın.
Yo oyle bir sey yokBu zihniyette olduğun için olmuyor ikişer erkek . Hatta erkek olan her canlıya yan gözle baktığın için kıymetsizleşiyosun
Yok biraktim bende
InstagramdanBırakmışken bana da taktik ver nerden erkekleri buluyordun link at banabelki ben düzgün birini bulabilirim
Bu aralar konusmuyorumİnternetten yazıştıklarindan medet ummayi ne zaman bırakacaksın?
Instagramdan
Yo korkmuyorum ama hepsinin niyeti kotu onu anladimKız korkmuyor musun oradan erkekleri ekleyip konuşunca. Kim bilir kimlerdir.![]()
Tencere kapak degil miKim internetten konustuklarim hep abaza cikti
Yaşın gelmiş düşün bence27 sizin kac yasinda oldu