- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.291
- 598
İnstada fotisine bakıyo.Gerçek hayatta olmadiginda bakisma oluyor yani..
O nasıl oluyor ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstada fotisine bakıyo.Gerçek hayatta olmadiginda bakisma oluyor yani..
O nasıl oluyor ki![]()
Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Kafaya takmaya devam ederseniz oyle olucak. Acaba cekingen birimisiniz ? Hani fazla utangaç iletisim kurmakta zorlanan. Çalisiyor musunuz ? Calisirken eger ustte dediklerim varsa bunlari atabilirsiniz.Hayatinizdaki kaybettiginiz siz olabilirsiniz kendi ruhsal boslugunuzu baskalari ile doldurmayin. Sonra onlar gittiginde böyle ne yapicagimizi sasiriyoruz.Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Galiba...Yani etkileşim olmazsa tezine katılıyorumKizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Kız I Isabella_7 buluyor ama adamlara hemen evlilik konusu veya daha tanışmadan sevgili olalım diye konuştuğu için adanlar kaçıyor bir gün biri kesip atacak kenara sosyal medyada hemen hemen her yazanla konuşuyor aslında kendine zarar farkında değil.Gerçekten çok tuhafsın.
Bu kadar çabaya nasıl bulamıyorsun onada şaşırıyorum .
Ay ne yaparsa yapsın da bu kadar eziklğe tahammül edemiyorum bir tek bu kız değil ki bir sürü var böyle evde kalmaysyım diye gidip saçma sapan bir tip bir bulur yıllarca çeker sonunda.Kız I Isabella_7 buluyor ama adamlara hemen evlilik konusu veya daha tanışmadan sevgili olalım diye konuştuğu için adanlar kaçıyor bir gün biri kesip atacak kenara sosyal medyada hemen hemen her yazanla konuşuyor aslında kendine zarar farkında değil.
merhaba, mesaj alımınız kapalı ama siz mesaj atabiliyorsanız bana atabilir misiniz mesaj?Akışına bırak , bir anda oldu kuzum diyenler galiba haklı , çünkü bu nasip işleri beklemediğin anda oluyor sosyalleşmeye çalış yeni ortam oluştur fazla da kafana takma olacağı varsa eninde sonunda olur hakkında hayırlısı olsun
Toplu taşımaya binin. İlla biriyle bakışırsınız.Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Biniyorum canim ama kimse bakmiyorToplu taşımaya binin. İlla biriyle bakışırsınız.
Geçen gün bir aşırı cilveli şahıs bir el hareketiyle birinin dikkatini çekti. Şok oldum. En hızlı yolu o sanırım![]()