Yalnizlik?

Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Kafaya takmaya devam ederseniz oyle olucak. Acaba cekingen birimisiniz ? Hani fazla utangaç iletisim kurmakta zorlanan. Çalisiyor musunuz ? Calisirken eger ustte dediklerim varsa bunlari atabilirsiniz.Hayatinizdaki kaybettiginiz siz olabilirsiniz kendi ruhsal boslugunuzu baskalari ile doldurmayin. Sonra onlar gittiginde böyle ne yapicagimizi sasiriyoruz.

İki şey onercegim senin icin.
1. Tanışma siteleri, instagram hiçbirini en az 1 ay hiç kullanma
2. Sürekli konu açma
Enerjin o kadar sanal dünyadaki dışarıya enerjin kalmıyordur.
Ha diyeceksin sen de burda yazıyorsun. Evde olmak zorundayım can sıkıntısından.

Akışına bırak , bir anda oldu kuzum diyenler galiba haklı , çünkü bu nasip işleri beklemediğin anda oluyor sosyalleşmeye çalış yeni ortam oluştur fazla da kafana takma olacağı varsa eninde sonunda olur hakkında hayırlısı olsun

Allahııııım yine erkek konusu yine R rainyy :kızgın: Sen bu hayata yalnız kalmaya gelmişsin yahu biraz normal kadınlar gibi ağır ol bu ne basitlik. Evlenince veya hayatında bir erkek olunca ne olacak ? Eline ne geçecek ? Devasaaaaaa birşey değil ki bu hayır evde kaldığını falan düşünüyorsun bence. Valla bir akrabamız 42 yaşında evlendi o yaşına kadarda erkek erkek diye düşmedi böyle ortalara.Bence artık senin bir destek alman lazım sürekli burada farklı başlıklar altında aynı konuyu açman bile normal bir kafada olmadığını gösteriyor. Burada sana bir üyenin dediği gibi ciddi anlamda normal kafada biri değilsin istediğin cevabı alamayınca insanları şikayet edip banlatıyorsun işte normal olmadığının bir kanıtıda bu. Mune Mune bile seni aynı konu açtığın için insanların sana yeter dediği için söylediğinide söyledi.Sen değilçevremde bir arkadaşımda şu yaptığını yapsa emin ol daha ağır konuşurum ona hani sana hakaret ediyormuşum ya senin demene göre. Vallahi her erkek konusu açtığında yorumumu yazarım bu kadar erkek delisi olmak nedir ya kadın dediğin az oturaklı olur kendini ağırdan satar gerçekten hayatımda senin kadar hayatında erkek olsun diye çabalayan biri görmedim duymadımda. Bana göre bu tam bir ciddi anlamda rahatsızlık allah akıl fikir versin. Beni şimdi banlatabilirsin R rainyy cim.

Son düzenleme:
Gerçekten çok tuhafsın.
Bu kadar çabaya nasıl bulamıyorsun onada şaşırıyorum .
Kız I Isabella_7 buluyor ama adamlara hemen evlilik konusu veya daha tanışmadan sevgili olalım diye konuştuğu için adanlar kaçıyor bir gün biri kesip atacak kenara sosyal medyada hemen hemen her yazanla konuşuyor aslında kendine zarar farkında değil.

Kız I Isabella_7 buluyor ama adamlara hemen evlilik konusu veya daha tanışmadan sevgili olalım diye konuştuğu için adanlar kaçıyor bir gün biri kesip atacak kenara sosyal medyada hemen hemen her yazanla konuşuyor aslında kendine zarar farkında değil.
Ay ne yaparsa yapsın da bu kadar eziklğe tahammül edemiyorum bir tek bu kız değil ki bir sürü var böyle evde kalmaysyım diye gidip saçma sapan bir tip bir bulur yıllarca çeker sonunda.

Rainy fake üyeler gibi her yoruma tek kelimelik düz anlamamış tarzı cevaplar yazıyorsun valla bilmesek fake sanarlar seni 🥹

Beklemeyi bırak ve kendi hayatına odaklan. Hayat beklediğimiz anlarda mucizeleri gönderiyor.
Ben de 30 yaşıma giricem sevgilim filan yok varken de başımı ağrıtıyorlar o yüzden varsın hayırlısı olsun diyorum artıkk 🌸☺️

Akışına bırak , bir anda oldu kuzum diyenler galiba haklı , çünkü bu nasip işleri beklemediğin anda oluyor sosyalleşmeye çalış yeni ortam oluştur fazla da kafana takma olacağı varsa eninde sonunda olur hakkında hayırlısı olsun
merhaba, mesaj alımınız kapalı ama siz mesaj atabiliyorsanız bana atabilir misiniz mesaj?

Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Toplu taşımaya binin. İlla biriyle bakışırsınız.

Geçen gün bir aşırı cilveli şahıs bir el hareketiyle birinin dikkatini çekti. Şok oldum. En hızlı yolu o sanırım 🤣

Back
X