İnsanların benimle koşa koşa çay içmesinden ziyade daha önce böyle bir durum yaşayanlar var mı nasıl bir çözüm buldular bunu merak ettiğim için böyle bir platforma üye olup yazdım..Ve buraya bugün yeni üye olup insanların koşa koşa sizinle çay içmelerini bekliyorsunuz öyle mi ?
kim size nasıl güvensin veya siz kime nasıl güveneceksiniz ?
İnsanların benimle koşa koşa çay içmesinden ziyade daha önce böyle bir durum yaşayanlar var mı nasıl bir çözüm buldular bunu merak ettiğim için böyle bir platforma üye olup yazdım..
Halk eğitim kurslarına falan yazılın. Veya başka yerde başka kurslara yazılın.Arkadaşlar selam. Ankara’da yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok olanlar çalışıyor. Gün içerisinde ne yapıcağımı şaşırıp kendimi sokağa atıyorum. Birde yeni hamileyim. Yaşıtlarımla arkadaş olmak istiyorum bunu Ankara’da nerede yapabilirim. Kocam işe gittikten sonra çok sıkılıyorum. Hadi kahveye diyebileceğim kadın arkadaşlarımı arıyorum
Yav arkadaş gecenin 3 ünde ıssız bir inşaatta kahve içecek halleri yok.neresine güvenecek ya da güvenmeyecekler.Ve buraya bugün yeni üye olup insanların koşa koşa sizinle çay içmelerini bekliyorsunuz öyle mi ?
kim size nasıl güvensin veya siz kime nasıl güveneceksiniz ?
Siz gidin hanımefendi o zaman bi zahmet kahveye , çayaYav arkadaş gecenin 3 ünde ıssız bir inşaatta kahve içecek halleri yok.neresine güvenecek ya da güvenmeyecekler.