Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kayınpederıne cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ınsallah(amın)
Daha once actigin konulardan devam etsen daha iiyi olur sürekli yeni konu aciyorsun :44:
neden sürekli yeni konu açıyorsun
üstelik başlıkla içerikte farklı.bu konunda kapanacak
bu konuya neden geçtim çünkü kafam hep orada ve paylaşmak istedim
paylasmak istemene birsey demedimki sadece surekli konu acmak yerine actigin diger bir konuda bu derdini paylasabilirsin...
Bu konuda kapanacak sonra yine konu aciyorsun neden basliktan atiliyorum diye:44:
şu sıralar o kadar çok yoğunum ki misafir çocuk temizlık hepsi bir arada inan bana ne yazdığımı unutuyorum hatırlamıyorum yazdığım saatteki psikolojiye göre yazıyorum sanırım
anladim ama sürekliayni icerikte yeni konu acarsan kapanir hep yeni actigin konu :26:
Bu arada esinle aran duzelmis galiba sevindim allah bozmasın(amın)...
paylasmak istemene birsey demedimki sadece surekli konu acmak yerine actigin diger bir konuda bu derdini paylasabilirsin...
bu konuda kapanacak sonra yine konu aciyorsun neden basliktan atiliyorum diye:44:
Aynen öyle canım :)))))) ben hiç konu açamadım. Anca yorum yazıyorum. :)
Gecmis olsun arkadasım. Allah şifa versin.
konu açmadan önce forum kurallarını ve kullanımını okusaydınız keşke
1.açtığınız konuyla başlık birbiriyle uyumlu olmalı 'yalnızlık' adıyla akrabanızın hastalığı arasında bir uyum yok
2.farklı farklı konular açmak yerine tek bir konu açıp oradan devam edebilirsiniz böylece tekrar konularınız kapanmaz
3.konularınızı profil-açtığım konular bölümünde bulabilirsiniz sanırım konularınızı bulamadığınız için başlıktan atıldım tarzı konular açıyorsunuz,böyle bir şey yok
umarım bunları dikkate alırsınız
anladiğim tek şey aynı konuyu günlerce konuşup dertleşmek mi mesele