Yalnızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Arkadaşlar kayınpeter cumartesi beyin ameliyetı olacak ne olur dua edin çok daralıyorum ona birşey olmasından çok korkuyorum tümör beynin hassas bölümünde imiş o yüzden endişeliyim sizde varmı böyle ameliyat anlatın

canim KAYINPEDERINE COK GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
daha once actigin konulardan devam etsen daha iiyi olur sürekli yeni konu aciyorsun :44:

neden sürekli yeni konu açıyorsun:34:

üstelik başlıkla içerikte farklı.bu konunda kapanacak

Son düzenleme:
neden sürekli yeni konu açıyorsun:34:

üstelik başlıkla içerikte farklı.bu konunda kapanacak

insanın hayatı sürekli değişkenlik gösterir sürekli aynı konu üzerine konuşulurmu bu 1 tane dert değil birçok dert var herkeste olduğu gibi

bu konuya neden geçtim çünkü kafam hep orada ve paylaşmak istedim

paylasmak istemene birsey demedimki sadece surekli konu acmak yerine actigin diger bir konuda bu derdini paylasabilirsin...
bu konuda kapanacak sonra yine konu aciyorsun neden basliktan atiliyorum diye:44:

Benim halam da eski sevgilinmin teyzesi de ank.da ayni ameliyattan gecirdiler. Umarim iyi gecer Allah yardimciniz olsun

paylasmak istemene birsey demedimki sadece surekli konu acmak yerine actigin diger bir konuda bu derdini paylasabilirsin...
Bu konuda kapanacak sonra yine konu aciyorsun neden basliktan atiliyorum diye:44:

şu sıralar o kadar çok yoğunum ki misafir çocuk temizlık hepsi bir arada inan bana ne yazdığımı unutuyorum hatırlamıyorum yazdığım saatteki psikolojiye göre yazıyorum sanırım

şu sıralar o kadar çok yoğunum ki misafir çocuk temizlık hepsi bir arada inan bana ne yazdığımı unutuyorum hatırlamıyorum yazdığım saatteki psikolojiye göre yazıyorum sanırım

anladim ama sürekliayni icerikte yeni konu acarsan kapanir hep yeni actigin konu :26:
bu arada esinle aran duzelmis galiba sevindim ALLAH BOZMASIN(AMIN):nazar:...

bu konuda kapanacak sonra yine konu aciyorsun neden basliktan atiliyorum diye:44:

Aynen öyle canım :)))))) ben hiç konu açamadım. Anca yorum yazıyorum. :)

Gecmis olsun arkadasım. Allah şifa versin.

Konu açmadan önce forum kurallarını ve kullanımını okusaydınız keşke
1.Açtığınız konuyla başlık birbiriyle uyumlu olmalı 'yalnızlık' adıyla akrabanızın hastalığı arasında bir uyum yok
2.Farklı farklı konular açmak yerine tek bir konu açıp oradan devam edebilirsiniz böylece tekrar konularınız kapanmaz
3.Konularınızı Profil-Açtığım Konular bölümünde bulabilirsiniz sanırım konularınızı bulamadığınız için Başlıktan atıldım tarzı konular açıyorsunuz,böyle bir şey yok

Umarım bunları dikkate alırsınız

Aynen öyle canım :)))))) ben hiç konu açamadım. Anca yorum yazıyorum. :)

Gecmis olsun arkadasım. Allah şifa versin.

tek baslikta devam etse sorun yok ama surekli yeni konu aciyor baslik ayni iceriklerde ayni bi bu farkli bununda baslikla konunun birbiriyle alakasi yok :50:

konu açmadan önce forum kurallarını ve kullanımını okusaydınız keşke
1.açtığınız konuyla başlık birbiriyle uyumlu olmalı 'yalnızlık' adıyla akrabanızın hastalığı arasında bir uyum yok
2.farklı farklı konular açmak yerine tek bir konu açıp oradan devam edebilirsiniz böylece tekrar konularınız kapanmaz
3.konularınızı profil-açtığım konular bölümünde bulabilirsiniz sanırım konularınızı bulamadığınız için başlıktan atıldım tarzı konular açıyorsunuz,böyle bir şey yok

umarım bunları dikkate alırsınız

anladiğim tek şey aynı konuyu günlerce konuşup dertleşmek mi mesele

anladiğim tek şey aynı konuyu günlerce konuşup dertleşmek mi mesele

sen birkaç gün sitede dolaş,konuları oku.nasıl kullanılıyor öğren.konu açmış olmak için konu açma.konu açmada rekor kırdın kısa sürede:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/496925-yalnizlik.html
Lütfen aynı içerikle birden fazla konu açmayınız, daha önce açmış olduğunuz konudan devam ediniz...

Back
X