Yalnızlık

loramora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
25
1
1
İzmir
Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.

Yalniz deilsin cnm bnde sendenim sayılı arkadasim var ve onlarinda planlari bnde evdeyim ve bu durum cookkk kotuu

Vallahi benim bir suru arkadasim var ama hepsi evli, nisanli vs. Kimsenin bana ayiracak zamani yok yani kardes. Yapacak bir sey yok sekerim, arkadasin olsa da zaten seninle degil sevgilisiyle takilir, ya da ailesiyle gecirir bayrami.

Konuyu sanki kelimesi kelimesine ben acmisim gibi hissettim sadece sevgiliyle ayrilma suresi daha yeni okadar :)) sunulan çozum yollarini bekliyorum bende :)

Aksamlara yuruyuse falan cikabilirsin. Yuruyus yaparken diger insanlarla merhabalasip muhabbet kurabilirsin. Hem spor hem sosyallik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…