Evet düşünebiliyormusun dünyanın en güzel yerinde yaşıyorum. Deniz yanıbaşımda ama yalnız olduğum için hiçbir güzelliğin tadını çıkaramıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiyamam yaaa bnde ayniyim esimle basbasa butun gun esim hasta bude 1.5 yili askin suredir calismiyor. 7/24 yanyana ama can can a degiliz. Nerde oturuyorsun
yurt disindayimmm belcikaaa...
Haklısın paylasacak kimse olmayinca zorr. Bizim hayalini kurdugumuz deniz gunes kum sana ne kadar siradan. Esim rahatsız olmasaydi gelmeyi cok isterdim kuzum inan.
Offffff uzak ki ne uzakkk. Ailen falan yokmu orda. Gerci Allah uzun omur versin ailede bi yere kadar. Insan koşulsuz şartsız herseyini paylasabilecegi bir dostu olsun istiyor
Çok geçmiş olsun. Dediğim gibi bu taraflara yolun düşerse görüşürüz inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.
ailem var ama biraz uzaktaa 300 km uzaktaa...benimm derdimmm bi dost...oturupp sohbet edebilecek cay kahve ice bilecek derdimi anlatabilecegimm bi dost...burda bikac kisiyle tanistimmm amaa cok soguk insanlarrr...
toplanıp arkadaşlık kuralım sıkıldıkça gezintiye çıkarız kızlar
keske oyle bisey olsaa herkesten once ben kosarimmm bu toplantiyaaa...cok bunaldimm artik yalnizliktannn...bazen diyorummm erkeklerin kahvehane leri gibi kadinlarinda olsa da toplansakkk butunn gunumuzu orda gecirsekkk...ben hic eve gelmem
Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.
canım senin yine sayılı arkadaşalrın varmış bnm bi tane bile yok yapayalnızım aynı senn gibi bayramın 3 günü de evdeydim(((((((
nerde yaşıyosun canım rabbim arkadaşında hayırlısını çıkarsın karşımıza tatlımnormlade her sene evde takılırdım bu sene ailemle gezdım
amin cnm inşallah sen güzel gezmişsin ailenle iyi olmuş bn ist da yaşıyorum
aynen canım bu sene iiyi oldutmm bi erkek arkadaşım var ama onundda kendine göre işleri var yani =)) ist neresindesin canım
erkek arkadaşmdan ayrıldım yazmıştın galiba ayrılmadınmı :)) ben istanbul pendikste sn nerde oturuyırsun
yookk canımm alllahhh yazdıysa bozsun ayrılmayı ben yazmadım karıştırdın galiba ben istanbul ümraniye hiç geliyomusun ümrraniyeye yaş kaç =)))
he yanlış anlamışım o zmn Allah bozmasın:))))))))) ben geliyorum arada ümraniyeye yaşım 21 senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?