Ne guzel bi yas tadını cikar
teşekkür ederim seninki de gayet güzel insanın hayatı öğrendiği yaşlar
Beni de alin araniza yas 28 yerim gaziantep taliplerimi bekliyorum eheheh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bunu anlamiyorum en yakin arkadaşim bile bugun baska bu arkadaşıyla cikti disari bana sende gelirmisin bile demedi. Anlayamiyorum ya ben çok ustunde duruyorum yada gercek böyle
valla he böyle bi buluşmalar falan filan ayarlansa hiç kötü olmaz hani. dedikodu mu dersin, fal mı bakmak dersin, geyik mi dersin herbişiy yapılıryaşım 20 bu arada
Bende bunu anlamiyorum en yakin arkadaşim bile bugun baska bu arkadaşıyla cikti disari bana sende gelirmisin bile demedi. Anlayamiyorum ya ben çok ustunde duruyorum yada gercek böyle
Arkadaşlar bende antalyada yalnızımmaalesef bütün arkadaşlarım evli. Yaş ilerleyince herkes yuvasını kurdu tabi. Bende böyle yalnız kaldım sizlerle görüşmek isterim. Bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka görüşelim. Veya tatil için başka yerlere giderseniz haberim olsun bu arada evim müsait misafirim de olabilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belirli bir yaştan sonra herkes kendi hayatını yaşıyor canım. Kendi ailesi oluyor. Sanırım sorun bizde canım
Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.
Keske istanbul da olsaydın ne iyi olurdu
Çok iyi olurdu ama antalyada uzak değil. Sadece 1 saatlik yol. Üstelik hepimizin tatile ihtiyacı var. Şöyle güzel bir tatil yaparız beraber
Ayyy icimi cizlattin cnm yaaa nede guzel demissin tatilne iyi olurdu
ben surekli yalnizimmm bi arkadasim bile yok evlendim evleneli yalnizligin icine dustumm bekarken bussuru arkadasim dostlarim vardi bi cafe de bulusup otururduk...simdi sadece esim ve ben hic kimsem yok...hic kafa dengi bir kisi bile yok...hayatdan zevk almadan yasamak bu olsa gerek...herseyimm var amaa hic biseyimmm (kimsem ) yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?