Yalnızlık

teşekkür ederim seninki de gayet güzel insanın hayatı öğrendiği yaşlar

Canimsin saol ben hayati hic bir zaman tatli tarafından goremedim malesef simdi senin yaşında olmak gbi bir sansim olmasini herseyden cok isterdim
Eeeee hadi kızlar cikin gelinnnn yaaaa

Olsun bir görüp beğenen olur diye yazdim yine de :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi yalniz daha....bunca insan yalnizken neden bunca insan yalniz???aile cok sukur var ama yetmiyor.arkadas desen evlenince sanki baska bi boyuta geciyorlar.ben yalnizim ya uzayli gibi dislanmis hissediyorum kendimi.bi bulsam birini o zaman gorcem onlari.ne varsa bu cift takilmakta??

Ya kocayi bulan ayri aleme geçiyor aynen valla ama çift gezme meraki. Benim 14 yillkk arkadasim koca bulunca resti çekti :)))

Son düzenleme:
Bende bunu anlamiyorum en yakin arkadaşim bile bugun baska bu arkadaşıyla cikti disari bana sende gelirmisin bile demedi. Anlayamiyorum ya ben çok ustunde duruyorum yada gercek böyle

valla he böyle bi buluşmalar falan filan ayarlansa hiç kötü olmaz hani. dedikodu mu dersin, fal mı bakmak dersin, geyik mi dersin herbişiy yapılır yaşım 20 bu arada

Arkadaşlar bende antalyada yalnızım maalesef bütün arkadaşlarım evli. Yaş ilerleyince herkes yuvasını kurdu tabi. Bende böyle yalnız kaldım sizlerle görüşmek isterim. Bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka görüşelim. Veya tatil için başka yerlere giderseniz haberim olsun bu arada evim müsait misafirim de olabilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla he böyle bi buluşmalar falan filan ayarlansa hiç kötü olmaz hani. dedikodu mu dersin, fal mı bakmak dersin, geyik mi dersin herbişiy yapılır yaşım 20 bu arada

Iyi olur olmaz mi. Ama bi kimsede hadi buluşalım demiyor canim cok sıkılıyor patliycam

Bende bunu anlamiyorum en yakin arkadaşim bile bugun baska bu arkadaşıyla cikti disari bana sende gelirmisin bile demedi. Anlayamiyorum ya ben çok ustunde duruyorum yada gercek böyle

Belirli bir yaştan sonra herkes kendi hayatını yaşıyor canım. Kendi ailesi oluyor. Sanırım sorun bizde canım

Keske istanbul da olsaydın ne iyi olurdu

Belirli bir yaştan sonra herkes kendi hayatını yaşıyor canım. Kendi ailesi oluyor. Sanırım sorun bizde canım

Sorun bizde mi bilmiyorum ben goruselim diye arıyorum naz caz yapıyorlar onlar istediğinde ben hopp kosuyorum. Ama sadece yalnızliktan

ben surekli yalnizimmm bi arkadasim bile yok evlendim evleneli yalnizligin icine dustumm bekarken bussuru arkadasim dostlarim vardi bi cafe de bulusup otururduk...simdi sadece esim ve ben hic kimsem yok...hic kafa dengi bir kisi bile yok...hayatdan zevk almadan yasamak bu olsa gerek...herseyimm var amaa hic biseyimmm (kimsem ) yok

Keske istanbul da olsaydın ne iyi olurdu

Çok iyi olurdu ama antalyada uzak değil. Sadece 1 saatlik yol. Üstelik hepimizin tatile ihtiyacı var. Şöyle güzel bir tatil yaparız beraber

Çok iyi olurdu ama antalyada uzak değil. Sadece 1 saatlik yol. Üstelik hepimizin tatile ihtiyacı var. Şöyle güzel bir tatil yaparız beraber

Ayyy icimi cizlattin cnm yaaa nede guzel demissin tatil ne iyi olurdu

Ayyy icimi cizlattin cnm yaaa nede guzel demissin tatil ne iyi olurdu

Evet düşünebiliyormusun dünyanın en güzel yerinde yaşıyorum. Deniz yanıbaşımda ama yalnız olduğum için hiçbir güzelliğin tadını çıkaramıyorum

Kiyamam yaaa bnde ayniyim esimle basbasa butun gun esim hasta bude 1.5 yili askin suredir calismiyor. 7/24 yanyana ama can can a degiliz. Nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…