- 4 Şubat 2016
- 17
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi hissetiklerim
-
O da senin gibi düsünüyo mu acaba?
Su an mutsuzsun ayrılınca da mutsuz olcaksın ama belli bi müddet. Sonra kurtuldum diyip çok daha güzel bi psikolojiyle yasicaksin.Kendisine düşüncelerimi anlattığımda "çok yoğunum, seni sevdiğimi biliyorsun" diye bir cevap geldi. Biliyorum evet ama insan arada düşünülmek istiyor. Tek istediğim işten döndüğünde benimle iki kelam etmesi bu kadar.
Su an mutsuzsun ayrılınca da mutsuz olcaksın ama belli bi müddet. Sonra kurtuldum diyip çok daha güzel bi psikolojiyle yasicaksin.
O da senin gurursuzlugundur kusura bakmaDoğru diyorsun ama çok seviyorum, yoksa ne tartışmalarımız oldu kaldıramayacağım laflar mı işitmedim ama gidemedim işte, gidemem de heralde.
Böyle biri senin yalnızlığına çare olamaz. İnsan en çok sevdiği tarafından merak edilmek, önemsenmek istiyor. O yokken herkes var olsa yine yetmiyor. Ama bazıları bu kadar önemli olmayı hakketmiyor. Düzelmeyecek. Sadece bunu bil. Düzelmiyorlar çünkü.
Sana yaşattıklarını, ve hiç birinin düzelmeyeceğini kabullendiğin anda bitiyor içinde. Dene.
O da senin gurursuzlugundur kusura bakma
Bunu ancak kendi içinde yenebilirsin ama.Yanındayken herşeyi unutuyorum, varsın olsun diyorum ama araya mesafeler girince gene başa sarıyoruz. Durumu kabullenmeyi denedim ama sevgim her zaman daha ağır bastı ne yazık ki.
Sevgiliniz heralde simdi böyleyse evlenirsen eve de gelmez o zaman ilgi lazım tek taraflı olmaz hicbisey
Çok seven insan sürekli arar sorar merak eder ben öyleyim yani sevdiklerime karşı ve herkeste öyledir eğer zarar veriyorsa size bu durum yol yakınken dönmek en iyisiEvet 1.5 senelik bir ilişkimiz var. Bilemiyorum çok doldum, bir konu açayım en azından rahatlarım dedim. Tek taraflı ilerletmek çok zor gerçekten.
Bazen yalnızlık iyi gelir,kendini bulmak için ,üzülme doğruyu ,yanlışı, nerde hata yaptığımızı bulmak için .....
kendini üzme ne degiyormu bu kişi
aslında doğruyu biliyorsun da, sana doğru değil cesaret lazımTeşekkür ederim yorumunuz için. Artıları eksileri düşünüyorum ben de bu süre zarfında, umarım dediğiniz gibi bulurum doğruyu.
Bunu ancak kendi içinde yenebilirsin ama.
O zaman sana şöyle söyleyeyim. Bi gün bitecek. İçinde tamamen bitecek. 5 ay sonra yada 5 yıl sonra. Hayrını göremezsin böyle bi adamın ne yazık ki.
O yüzden sen bu süreyi kısalt. İsteyince oluyor gerçekten. Hiç bi yerde hiç bi şeyde değil kafanda bitirmen gerekiyor.
aslında doğruyu biliyorsun da, sana doğru değil cesaret lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?