Yalnızlık

hissetiklerim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
17
4
1
32
Kendimi yalnız hissediyorum. Bu kadar alıştırdıktan sonra kendini geri çekmesi bana acı veriyor. Bunca zaman usanmadan sevdim ve fevri davranmamaya, alttan almaya çalıştım. Hatalarım olmadı değil, oldu, hem de çok büyük hatalarım oldu ama telafi etmek için elimden geleni yaptım.

Mutsuz etmemek için elimden geleni yaptım. Karşılığı ne oldu? Koca bir yalnızlık...

Düşüncelerim, hislerim çok kopuk. 1 kelimesiyle mutlu olduğum insan ben yokmuşum gibi davranıyor. 1.5 sene oldu. Hiçbir zaman büyük şeyler beklemedim. Sabah içten bir günaydın, gece tatlı uykular.. Belki biraz da gün içinde merak edilme, akla düşme..

Hiçbiri yok.

Kendimi yalnız hissediyorum. Değersiz hissediyorum. Yanyanayken katlanılmak zorunda olunan biri gibi hissediyorum. Ayrılınca sıcaklığı unutulan..

Sevgiye muhtaç gözüküyorsun dedi. Yediremedim kendime hayır dedim. Ama haklı sevilmek istiyorum. Sevdiğinden eminim ama hiç mi merak etmez insan ya da hiç mi sevdiği aklına düşmez? Çok ufak şeylerde mutluluk aramaktan yoruldum.

Ağlayasım var.

Çok düşündüm bitse ne olur diye. Yapamadım. Yapamam. Çok seviyorum.
Sadece biraz etrafımda olmasını istiyorum. Bu duruma alışmak istemiyorum.

Su an mutsuzsun ayrılınca da mutsuz olcaksın ama belli bi müddet. Sonra kurtuldum diyip çok daha güzel bi psikolojiyle yasicaksin.

Böyle biri senin yalnızlığına çare olamaz. İnsan en çok sevdiği tarafından merak edilmek, önemsenmek istiyor. O yokken herkes var olsa yine yetmiyor. Ama bazıları bu kadar önemli olmayı hakketmiyor. Düzelmeyecek. Sadece bunu bil. Düzelmiyorlar çünkü.
Sana yaşattıklarını, ve hiç birinin düzelmeyeceğini kabullendiğin anda bitiyor içinde. Dene.

Yanındayken herşeyi unutuyorum, varsın olsun diyorum ama araya mesafeler girince gene başa sarıyoruz. Durumu kabullenmeyi denedim ama sevgim her zaman daha ağır bastı ne yazık ki.

Sevgiliniz heralde simdi böyleyse evlenirsen eve de gelmez o zaman ilgi lazım tek taraflı olmaz hicbisey

Yanındayken herşeyi unutuyorum, varsın olsun diyorum ama araya mesafeler girince gene başa sarıyoruz. Durumu kabullenmeyi denedim ama sevgim her zaman daha ağır bastı ne yazık ki.
Bunu ancak kendi içinde yenebilirsin ama.
O zaman sana şöyle söyleyeyim. Bi gün bitecek. İçinde tamamen bitecek. 5 ay sonra yada 5 yıl sonra. Hayrını göremezsin böyle bi adamın ne yazık ki.
O yüzden sen bu süreyi kısalt. İsteyince oluyor gerçekten. Hiç bi yerde hiç bi şeyde değil kafanda bitirmen gerekiyor.

Bazen yalnızlık iyi gelir,kendini bulmak için ,üzülme doğruyu ,yanlışı, nerde hata yaptığımızı bulmak için .....
kendini üzme ne degiyormu bu kişi

Evet 1.5 senelik bir ilişkimiz var. Bilemiyorum çok doldum, bir konu açayım en azından rahatlarım dedim. Tek taraflı ilerletmek çok zor gerçekten.
Çok seven insan sürekli arar sorar merak eder ben öyleyim yani sevdiklerime karşı ve herkeste öyledir eğer zarar veriyorsa size bu durum yol yakınken dönmek en iyisi

Teşekkür ederim yorumunuz için. Artıları eksileri düşünüyorum ben de bu süre zarfında, umarım dediğiniz gibi bulurum doğruyu.
Bazen yalnızlık iyi gelir,kendini bulmak için ,üzülme doğruyu ,yanlışı, nerde hata yaptığımızı bulmak için .....
kendini üzme ne degiyormu bu kişi

Onunla ilgili hayaller kurarken bu duruma gelmek çok üzüyor. Bu durumu tekrar açacağım ona, su akar yolunu bulur. Alacağım cevaba göre artık ben de kendime kabul ettirmeye çalışacağım durumu.

Çok zor bir durum içerisindesiniz.. Yanınızda nasıl mesela seviyorum diyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…