Yalnızlık

Gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) Kaybetmeyi göze alamıyorum, sevgim ağır basıyor.
bende aynısını yaşadım ordan biliyorum, ilgisiz bir adam, ve gidemeyen ben.. Sonra yalanını yakaladığım bir gün ben lafı ayrılığa getirdim, o ayrılalım dedi, hemen kabul ettim. ayrıldık.
ertesi gün pişman oldum, günlerce yalvardım dönmedi.
iki yıl geçmedi acısı, üzüntüden 43 kiloya düştüm
birr gün kendime yeni bir sayfa açtım onu aklımdan kalbimden çıkardım,
üç yıl sonra o döndü yaşattıklarından dolayı özür diledi, ama ben yoktum affettim dedim, gitti..

Haftada bir görüşebiliyoruz. Yanımdayken mutlu görünüyor, gülüyor, sohbet ediyor. Ama herkes evine dağıldığında ve sonraki 6 gün içerisinde nemrut, gün içerisinde ararsam bir ben ararım merak ettiğimden ya da sesini duymak istediğimden. İşten eve geçer evdeyim der, aradan 4 5 saat geçtikten sonra hadi yatıyorum der gider. Günlerimiz böyle geçiyor.
Hani yanında da değilim be adam, bi yaz bi ara bir şey et yok ama.
Çok zor bir durum içerisindesiniz.. Yanınızda nasıl mesela seviyorum diyormuş ya

O halde kendinizi daha fazla uzmeyin uğraşacak birşey ler bulun daha çok kendinize zarar vermeyin evet çok zor ama bu kadar sıkıntı üzüntü zarar

Tek dileğim umarım bir çıkış yolu buluruz da gitmelere gerek kalmaz ama artık bende de ilişkiyi götürecek güç kalmadı. Canıma tak ettiğinde dediğiniz gibi o deli cesaretini göstereceğimi hissediyorum.

Bir bakmışsın 30 yılın bu Ada'mın yanında yalnız geçmiş. Hiç seninle gülmemiş, yanında olmamış, elini tutmamış. Seni özlememiş, insan olduğunu hissettirmemiş. Sen hep beklemişsin.

insanın kendine yaptığını baskası yapamaz gercekten.Bana göre seven insan ilgisiz olmaz merak etmeden olmaz aramadan sormadan olmaz. ama siz seviyorum ayrılamamki diyip kendinizi resmen değerlendiriyorsunuz. Müstehak demek istemiyorum ama. Yani bu kadar güçsüzlük,bu kadar kendisine saygısı olmadan yaşamak? bakın şunu anlarım, çok güzel bir ilişkiniz vardır ama adam aslında çok sinirlidir sizi kırar.Ama çokta mutlu olduğunuz için ayrılmamayı düşünürsünüz. ama bu çok farklı. Sizin adınıza üzüldüm. Ama hayatınızdaki insanın size olan ilgisizliğize değil, kendinize olan sevgisizliğinizden....

Ne yazık ki insanları ilk bakışta tanıyamıyoruz. İlk başta tanıdığım kişiyle şuanki arasında dağlar kadar fark var. Zamanında çok ilgiliydi şimdi ise sadece bekliyorum. Büyük şeyler bekleyen biri de değilim, bi "nasılsın" dese mutlu edecek, bak aklına düştüm diyeceğim ama yok. Sadece bekliyorum.
Bir bakmışsın 30 yılın bu Ada'mın yanında yalnız geçmiş. Hiç seninle gülmemiş, yanında olmamış, elini tutmamış. Seni özlememiş, insan olduğunu hissettirmemiş. Sen hep beklemişsin.

İlk başlarda hiç böyle değildi gerçekten. Ben çok mutluydum, mutluyduk. Sonradan azalmaya başladı onun tarafından bazı şeyler. Önce hayat meşgalesine verdim bu durumu, geçicidir dedim ama artık canımı çok sıkmaya başladı bu olay. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Üzüldüm çok kırıcı bi durum gerçekten..

Siz evliymişsiniz. Bir arkadaşım var haline o kadar üzülüyorum ki. Yaklaşık 3 aydır çıktığı bir erkek arkadaşı var. Normalde ilk aylar canım cicim ayları değil midir? Ama çocuktan ne bir ilgi, ne bir özlem, ne bir sevgi... Arkadaşım beni sevdiğini biliyorum ama sevgisini belli etmiyor diyor. Bize yanlış tanımayın o çok iyi biri diyor. Ayrıl diyoruz bitir diyoruz çok seviyorum diyor illa ki çok seviyorum diyor, başka da bir şey demiyor...

Yapmayın bunu kendinize. Size değer vermeyen bir adam için mutluluğunuzu engellemeyin, hayatınızı mahvetmeyin...

işten sonra seninle iki kelam etmeyen gece uyumadan önce senin sesini duymayan birisine ne sevgisi veriyorsun ki anlamadım hele de hakaret ettiyse gururlu ol biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…