- 7 Aralık 2015
- 402
- 281
- 18
- Konu Sahibi hissetiklerim
-
bende aynısını yaşadım ordan biliyorum, ilgisiz bir adam, ve gidemeyen ben.. Sonra yalanını yakaladığım bir gün ben lafı ayrılığa getirdim, o ayrılalım dedi, hemen kabul ettim. ayrıldık.Gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) Kaybetmeyi göze alamıyorum, sevgim ağır basıyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Artıları eksileri düşünüyorum ben de bu süre zarfında, umarım dediğiniz gibi bulurum doğruyu.
Çok zor bir durum içerisindesiniz.. Yanınızda nasıl mesela seviyorum diyormuş ya
Inşallah canım ,yelkenleri Salma dan eminim doğruyu bulacağını ,Rabbim yardımcın olsun
O halde kendinizi daha fazla uzmeyin uğraşacak birşey ler bulun daha çok kendinize zarar vermeyin evet çok zor ama bu kadar sıkıntı üzüntü zararHaftada bir görüşebiliyoruz. Yanımdayken mutlu görünüyor, gülüyor, sohbet ediyor. Ama herkes evine dağıldığında ve sonraki 6 gün içerisinde nemrut, gün içerisinde ararsam bir ben ararım merak ettiğimden ya da sesini duymak istediğimden. İşten eve geçer evdeyim der, aradan 4 5 saat geçtikten sonra hadi yatıyorum der gider. Günlerimiz böyle geçiyor.
Hani yanında da değilim be adam, bi yaz bi ara bir şey et yok ama.
bende aynısını yaşadım ordan biliyorum, ilgisiz bir adam, ve gidemeyen ben.. Sonra yalanını yakaladığım bir gün ben lafı ayrılığa getirdim, o ayrılalım dedi, hemen kabul ettim. ayrıldık.
ertesi gün pişman oldum, günlerce yalvardım dönmedi.
iki yıl geçmedi acısı, üzüntüden 43 kiloya düştüm
birr gün kendime yeni bir sayfa açtım onu aklımdan kalbimden çıkardım,
üç yıl sonra o döndü yaşattıklarından dolayı özür diledi, ama ben yoktumaffettim dedim, gitti..
O halde kendinizi daha fazla uzmeyin uğraşacak birşey ler bulun daha çok kendinize zarar vermeyin evet çok zor ama bu kadar sıkıntı üzüntü zarar
Bir bakmışsın 30 yılın bu Ada'mın yanında yalnız geçmiş. Hiç seninle gülmemiş, yanında olmamış, elini tutmamış. Seni özlememiş, insan olduğunu hissettirmemiş. Sen hep beklemişsin.
insanın kendine yaptığını baskası yapamaz gercekten.Bana göre seven insan ilgisiz olmaz merak etmeden olmaz aramadan sormadan olmaz. ama siz seviyorum ayrılamamki diyip kendinizi resmen değerlendiriyorsunuz. Müstehak demek istemiyorum ama. Yani bu kadar güçsüzlük,bu kadar kendisine saygısı olmadan yaşamak? bakın şunu anlarım, çok güzel bir ilişkiniz vardır ama adam aslında çok sinirlidir sizi kırar.Ama çokta mutlu olduğunuz için ayrılmamayı düşünürsünüz. ama bu çok farklı. Sizin adınıza üzüldüm. Ama hayatınızdaki insanın size olan ilgisizliğize değil, kendinize olan sevgisizliğinizden....
Üzüldüm çok kırıcı bi durum gerçekten..İlk başlarda hiç böyle değildi gerçekten. Ben çok mutluydum, mutluyduk. Sonradan azalmaya başladı onun tarafından bazı şeyler. Önce hayat meşgalesine verdim bu durumu, geçicidir dedim ama artık canımı çok sıkmaya başladı bu olay. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Siz evliymişsiniz. Bir arkadaşım var haline o kadar üzülüyorum ki. Yaklaşık 3 aydır çıktığı bir erkek arkadaşı var. Normalde ilk aylar canım cicim ayları değil midir? Ama çocuktan ne bir ilgi, ne bir özlem, ne bir sevgi... Arkadaşım beni sevdiğini biliyorum ama sevgisini belli etmiyor diyor. Bize yanlış tanımayın o çok iyi biri diyor. Ayrıl diyoruz bitir diyoruz çok seviyorum diyor illa ki çok seviyorum diyor, başka da bir şey demiyor...Kendimi yalnız hissediyorum. Bu kadar alıştırdıktan sonra kendini geri çekmesi bana acı veriyor. Bunca zaman usanmadan sevdim ve fevri davranmamaya, alttan almaya çalıştım. Hatalarım olmadı değil, oldu, hem de çok büyük hatalarım oldu ama telafi etmek için elimden geleni yaptım.
Mutsuz etmemek için elimden geleni yaptım. Karşılığı ne oldu? Koca bir yalnızlık...
Düşüncelerim, hislerim çok kopuk. 1 kelimesiyle mutlu olduğum insan ben yokmuşum gibi davranıyor. 1.5 sene oldu. Hiçbir zaman büyük şeyler beklemedim. Sabah içten bir günaydın, gece tatlı uykular.. Belki biraz da gün içinde merak edilme, akla düşme..
Hiçbiri yok.
Kendimi yalnız hissediyorum. Değersiz hissediyorum. Yanyanayken katlanılmak zorunda olunan biri gibi hissediyorum. Ayrılınca sıcaklığı unutulan..
Sevgiye muhtaç gözüküyorsun dedi. Yediremedim kendime hayır dedim. Ama haklı sevilmek istiyorum. Sevdiğinden eminim ama hiç mi merak etmez insan ya da hiç mi sevdiği aklına düşmez? Çok ufak şeylerde mutluluk aramaktan yoruldum.
Ağlayasım var.
Çok düşündüm bitse ne olur diye. Yapamadım. Yapamam. Çok seviyorum.
Sadece biraz etrafımda olmasını istiyorum. Bu duruma alışmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?