yalnızlık

Dizilerdeki gibi aşk yaşamak mı cidden buna mı özeniyosun yılda 2 kişiyle evlenip boşanıp başka kişilerle dönüyolar sevgililerini bu iğrençliklere özenilmez adam zengin yakışıklı holding sahibi ama hiç çalışmaz 7 24 romantiktir aldatır başka kadını hamile bırakır sen sandım aşkım der blaa blaa :KK53:

Aman o koşanlardan bir b.k olmuyor vallahi. Ölüyorum bitiyorum aşkımdan diyip sonra hayatımı b.k edip gidiyorlar. Önemli olan hayırlı olması vallahi billahi.
senin aşık olacağın adam işe yaramaz tecrübe konuşuyor .Sana deli divane aşık her dediğini yapan adam daha makbul bir kocadır

Başkasını sevmeden önce kendini sev. Çirkin olsan ne güzel olsan ne? Bu işler göreceli değil. Ben inancını yitirme derim, gerisi kader kısmettt :KK66:

derya sen misin bak söyle valla kızmıycaz aynı konu aynı cümleler bu kadar tesadüf fazla

25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı kendimi çirkin hissediyorum hiç sevenim peşimde koşanım aşık olan olmadı filmlerdeki gibi bir aşk istiyorum sizce güzel olmadan mümkün mü bu :KK43:(((
Bi sevgilin yok diye kendini yalnız hissetme canım.nasibin geldiğinde, ruh eşin gelip bulacak seni emin ol.Şuan yalnızlığın keyfini çıkar bol bol.evlenince çok özlicen :KK55:

Bi sevgilin yok diye kendini yalnız hissetme canım.nasibin geldiğinde, ruh eşin gelip bulacak seni emin ol.Şuan yalnızlığın keyfini çıkar bol bol.evlenince çok özlicen :KK55:
ya insan gözünün içine bakaçak derdini paylaşıp sevip sevilecek birini istiyor hayatında:(

ben de 36 yaşında hala bekar bir erkek kuzen var.Bak merak ettim acaba erkekler kulübü var mı onun da yalnızlık dertlerini anlattığı öğrenirdim bütün sırlarını :KK70:

Dizilerdeki gibi aşk yaşamak mı cidden buna mı özeniyosun yılda 2 kişiyle evlenip boşanıp başka kişilerle dönüyolar sevgililerini bu iğrençliklere özenilmez adam zengin yakışıklı holding sahibi ama hiç çalışmaz 7 24 romantiktir aldatır başka kadını hamile bırakır sen sandım aşkım der blaa blaa :KK53:
yok öyle değil hani bir film vardı ya notebook öyle bir aşk isterdim iste :)

Güzellikle ilgisi yok. Kısmet işi bu ne zaman nerede geleceği belli olmaz. Allah hayırlı kısmetler versin inşallah. hayırsız olacağına aşk acısı çekeceğine hiç olmasın daha iyi. Filmlerdeki gibi aşk normal hayatta pek olmuyor. Olsa da hayat boyu sürmüyor çoğu kişi için artık geçim derdi başlıyor.

Kader kısmet.Bide böyle şeylerin güzellikle ilgili olmadığına adım kadar eminim. Ne çirkin çirkin kızlar görüyorum ellerinde çiçek buketleriyle ordan oraya geziyolar arkadaş.

herkes filmlerdeki bir aşk istiyor da ,nedense adam ne filmlerdeki gibi ömrü boyunca aşık kalmıyor ne de sen ömrün boyunca adama aşık olmuyorsun...yaşın da çok genç ayrıca her şey kısmet her an biri çıkabilir karşına :)

Evet bu işler güzellikle alakalı değil. O yüzden güzellerin bir sürü talibi oluyor.

Güzelliklerinden değil yani :))

Ben artık düz yaşıyorum zaten :))ne film ne roman hiçbişey yok ne açsam aşk var inadına inadına bunlar sağlığa zararlı:)) espriyi geçtm ciddiyim izleme çünkü beklentiyi yükseltiyo bunlar düz yaşa benim gibi:))

Back
X