Yalnızlıkla Cok Zorlanıyorum

hesapsilindi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
86
86
88
Merhaba,
Kendımı çok yalnız hissediyorum, daha önce buraya da yazmıştım kotu olaylar yaşadım kendımı kapattım korona derken, dayanamıyorum artık bu yalnızlıga, bazen çok kötü hissettiriyor, arkadaslarım evli yada uzaktalar hep, kendim tek başıma yaşıyorum ama zor geliyor işte bazen :'( siz nasıl başa çıkıyorsunuz

Bende yalnız yaşıyorum.3 tane muhabbet kuşum var ve belki bana deli gözüyle bakacaksınız ama hemen hemen her şeyi onlarla yapıyorum,bazen gezmeye beraber gidiyoruz,kahve saatimiz var mesela balkonda kahve saati filan yapıyoruz arkadaşlarım hep farklı şehirdeler evliler çoluk çocuğa karıştılar zaten korona döneminde arkadaş edinebileceğim etkinliklerede katılamıyorum...yakında ciklemeye başlarım herhalde

İyi yapmıssın bence, kendıne iyi gelıyorsa ne guzel :)

Bende aynı durumdayım :) arkadaşlarım başka şehirde bulunduğum yerde arkadaşım yok ailem yok başka ildeler . Dışarı çıksam buraları bilmem . Film izliyorum müzik dinliyorum başka yapacak bir şey yok zaten

ya bu yorum beni cok guldurdu :) ne guzel.cunku ben de yakinda yalniz hayatima kaldigim yerden devam etmeye basliycam.alternatifler dusunuyorum kafamda surekli :) kuslari da cok severim :) ben de benzerini yaparim.hayvanlari cok seviyorum.bazen bahcedeki tavuklarin yumurtasini almaya gittigimde adile nasit gibi konusurum 'tesekkur ederim size guzellikler,ne guzel varliklarsiniz cici seyler' derim.

bir insan kendine katlanip,kendinle yalniz kalabildiginde olgunlasir .en kaliteli verimli zamanlarim hep yalniz kaldigimda olmustur.
tabii asirisi bazen deli moduna sokuyor ama yapacak bisi yok :) kendimizle eglenmeye devam:)

bir insan kendine katlanip,kendinle yalniz kalabildiginde olgunlasir .en kaliteli verimli zamanlarim hep yalniz kaldigimda olmustur.
tabii asirisi bazen deli moduna sokuyor ama yapacak bisi yok :) kendimizle eglenmeye devam:)
Gerçekten böylesi daha iyi az insan çok huzur öbür türlü insanın başı ağrıyor

Gerçekten böylesi daha iyi az insan çok huzur öbür türlü insanın başı ağrıyor
evet.mutluysaniz,doyumlu yasiyorsaniz hic bas agritmaya gerek yok.ben bu aralar mesela orgu yapiyorum.cok guzel yelekler ordum.tig isi ogrendim.bir de kislik kazaklar ogrenmek istiyorum.rengarenk kazaklar yapicam kendime.

Ben evliykende kendimi yalnız hissediyorum.yalnızlığın tek başınalıkla alakası yok.Kafa dengi insanla muhabbet edebilmek önemli olan.o yüzden sosyalleşmek gerek.şu karantina dönemleri kimseye iyi gelmedi.Bi geçsin eve zor girerim sanırım

evet.mutluysaniz,doyumlu yasiyorsaniz hic bas agritmaya gerek yok.ben bu aralar mesela orgu yapiyorum.cok guzel yelekler ordum.tig isi ogrendim.bir de kislik kazaklar ogrenmek istiyorum.rengarenk kazaklar yapicam kendime.
Çok güzel bende örgü örmek isterdim ama beceremiyorum :)) biz kendimize yeteriz

Pazar bakımlarıma gerı doneyım , cok ıyı gelıyor gercekten ayna karsısında bakım :)

Çok güzel bende örgü örmek isterdim ama beceremiyorum :)) biz kendimize yeteriz
Yeterız tabıkı yorumlarınız ıcın tesekkurler, ınsan yalnız oyle duygual bosluktayken boyle seyler okumak bıle cok ıyı gelıyor, tesekkur ederım hepınızee

Pazar bakımlarıma gerı doneyım , cok ıyı gelıyor gercekten ayna karsısında bakım :)
Kesinlikle ve düzenli bakımda öyle. Her sabah ve her aksam önce makyaj varsa yagla çıkartırım jelle kopurturum yüzüme masaj yaparım temizleme sutuyle silerim toniklerim nemlendiririm göz alti kremimi surerim günlük dozumu alırım. Insan kendiyle ugrasmayacakta kimle uğraşacak

Bende yurtdışındayım, yalnızım. Zamanla kendini dinlemeye başlıyorsun. Saçma düşünceler vesveseler geliyor. Kendini kapatma, kurslara katıl. Yalnızlık başta çok güzel ama sonrası felaket

Al benden de o kadar :) Bende yalnızım şuan ve bazen dayanamıyorum.Yeni atandım aile başka şehirde arkadaşlar başka şehirde, yalnız yaşıyorum.Haftaiçi iş çıkışı müzik film kitap ve hobiler , haftasonu da dışarı çıkıp geziyorum valla yalnız yalnız :)Tek avantajım İstanbula atanmak olabilir çünkü yalnız gezecek çok yer var. Size önerim psikolog Beyhan Budağın youtube de yalnızlıkla ilgili bi videosu vardı izlesenize onu bi bana iyi gelmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…