Yalnızlıkla Cok Zorlanıyorum

Bir arada olanların mutluluk olaylarının rol olduğunu farkettiğimden beri... Sahte ütopik cennetlerinde aslında ölü balık kıvamında yüzüklerini farkettiğimden beri.. Negatif enerji kıskançlık Bi yere götürmeyen boş muhabettlerden bayıldığımdan beri... Artık yorulduğum enerjimi kendime odakladığımdan beri... Kaynana elti börülce kociş böcüş olaylarının ciddi kezbanlık emaresi olduğunu hissettiğimden beri.... Ölüp gömülürken insanın kefene sarılıp tek başına hiçmiş gibi olduğunu anladığımdan beri.... Yalnızlık lüks..... Kıymeti bilinmeli

Bende bir yanliz kalsamda kafa dinlensem diyorum 😅

Calisiyormusunuz? Is arkadaslarinizla bulusun. Bir hobi edinin mesela. Cocuklarim olmasaydi bir cok sey yapardim. Gunluk spor yapardim mesela. Tenis’e yazilirdim. Ebru sanati ogrenmek isterdim veya yabanci bir dil kursuna yazilirdim. Bu sekilde cevre edinebilirsiniz.

Asırlardır yalnızlık güzel denilse de insan sosyal bir canlıdır, sürekli yalnızlık psikoloji bozar, bir evcil hayvan edinmek sizi çok mutlu edebilir, deneyin derim, evde bir kedi dünyalara bedel
Kesınlıkle, ki ben yalnızlıgı normal sartlarda cok seven de bırıyımdır ama bazen gercekten bır yere kadar oluyor, evcil hayvan konusunda kendıme biraz daha guvenmem lazım sanırım, sahıplenıp yapamam diyemem yengec burcuyum anası olurum onun sonra :D

Bir arada olanların mutluluk olaylarının rol olduğunu farkettiğimden beri... Sahte ütopik cennetlerinde aslında ölü balık kıvamında yüzüklerini farkettiğimden beri.. Negatif enerji kıskançlık Bi yere götürmeyen boş muhabettlerden bayıldığımdan beri... Artık yorulduğum enerjimi kendime odakladığımdan beri... Kaynana elti börülce kociş böcüş olaylarının ciddi kezbanlık emaresi olduğunu hissettiğimden beri.... Ölüp gömülürken insanın kefene sarılıp tek başına hiçmiş gibi olduğunu anladığımdan beri.... Yalnızlık lüks..... Kıymeti bilinmeli

Bu konuda cok haklısınız, zaten bu yaşa kaar yalnız gelen ınsanlarda artık sahte mutluluga eyvallah demem gıbı gelıyor, Allah hayırlısını cıkarsın karsımıza hep herseyın :)

Bende bir yanliz kalsamda kafa dinlensem diyorum 😅

Calisiyormusunuz? Is arkadaslarinizla bulusun. Bir hobi edinin mesela. Cocuklarim olmasaydi bir cok sey yapardim. Gunluk spor yapardim mesela. Tenis’e yazilirdim. Ebru sanati ogrenmek isterdim veya yabanci bir dil kursuna yazilirdim. Bu sekilde cevre edinebilirsiniz.
Buraya konuyu actıktan ve yorumları okuduktan sonra gaza gelıp tenıse yazıldım haftasonu :D Tesekkur ederım :)

7 yıllık evliyim. 7 yıldır büyüdüğüm şehirden uzakta yaşıyorum.
3 senedir de tek başıma çocuk büyütüyorum. Komşum bile yok 3 senedir.
Eşimde akşamdan akşama evde. Yani tam anlamıyla tekim. Arkadaşım vs var ama hergün görüşülmüyor biraz şehir dışında oturuyorum.
Bazen delirdiğimi hissettiğim oluyor. Bunalıma giriyorum. Ama sonra toparlıyorum kendimi. Alıştım galiba. Ama yalnızlık uzaklık çok zor

Bu konuda cok haklısınız, zaten bu yaşa kaar yalnız gelen ınsanlarda artık sahte mutluluga eyvallah demem gıbı gelıyor, Allah hayırlısını cıkarsın karsımıza hep herseyın :)
Canım herkes ister tabi ses nefes fakat alışkanlıklar kökleşiyor... Bide zeka artıyor yalnızlıkta... Hayatın hay huyında kalabalıkta köreliyor.... Farkediyorsunki mutlu etmiyorsa ben kendimi mutlu edebiliyorsam ne gerek var şu kısacık ömürde hır güre onun sülalesine yok bilmemne sine... Denize karşı otur sakinlik güneş hafif rüzgar güzel bir şarkı bir kitap kafa dengi bir dost.... Zamanın senin..... Daha iyisi ne 🙏

7 yıllık evliyim. 7 yıldır büyüdüğüm şehirden uzakta yaşıyorum.
3 senedir de tek başıma çocuk büyütüyorum. Komşum bile yok 3 senedir.
Eşimde akşamdan akşama evde. Yani tam anlamıyla tekim. Arkadaşım vs var ama hergün görüşülmüyor biraz şehir dışında oturuyorum.
Bazen delirdiğimi hissettiğim oluyor. Bunalıma giriyorum. Ama sonra toparlıyorum kendimi. Alıştım galiba. Ama yalnızlık uzaklık çok zor
Tekrar hamılesınız sanırım, ne guzel ama cocuklarınız var öyle dusunun, onlarla konusmak bıle cok ıyı gelır emınım :)

Bide mesafe şart yalnızlığı olmalı her insanın yüz göz olunan hiçbirşeyi çok sev miyorum ben kafa dengi insanlar olmazsa mecburi görüşmelere çok toleranslı değilim.... Bencillik değilde her anımın değeri var... Beni mutlu eden her insanla yalnızlığımı paylaşırım da.... Mutsuz olmaya yalnızlığımı feda etmem.... Kişisel alanı olmalı bence evlide olsa sevgilide ne bileyim arkadaşlıkta bile..... İnsanlar bide sizin anlattıklarınızı size karşı kullanabiliyor... Benim için güvenilir insanlarla tanışabilmek önemli kadın arkadaş olarak bile... Yalnızlığı seven ve bunu iyi anlamda değerlendirebilen insan olmuş insandır.... Esasen zaten yalnızız kim bizi yüzde yüz anlayıp mutlu memnun edebilir.... Kendimiz

Merhaba,
Kendımı çok yalnız hissediyorum, daha önce buraya da yazmıştım kotu olaylar yaşadım kendımı kapattım korona derken, dayanamıyorum artık bu yalnızlıga, bazen çok kötü hissettiriyor, arkadaslarım evli yada uzaktalar hep, kendim tek başıma yaşıyorum ama zor geliyor işte bazen :'( siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Bu dönemde izlemediğim kadar çok film ve dizi izledim. Çok iyi geldi. Kitap okudum. Örgü örmeyi çok severim ama sıcaklarda olmadı

Tekrar hamılesınız sanırım, ne guzel ama cocuklarınız var öyle dusunun, onlarla konusmak bıle cok ıyı gelır emınım :)

Tabiki o olmasa napardım bilmiyorum ama onu tek büyütmek çok zor.
Mesela 2 hafta evvel gece 12 de ciddi bir kanama yaşadım.
Oğlum uyuyor. Uyandırsam kriz çıkar biliyorum. E kimsede yok çağıracak yardım isteyecek. Eşim evde oğlumla kaldı ben tek başıma acile gittim. Dr bile sen bu halde niye araba kullandın dedi.
Çok isterdim o sırada annemi yada bi yakınımı arayabilmek birilerinin yetişmesini.
Bu yönden çok tükendim artık.

Yalnız yaşıyorum ve bundan memnunum.Bir yere gitsem ya da biri gelse iki güne bunalıp yalnız kalmak istiyorum.Yalnız yürüyüş yapıyorum sahilde,kitap okumayı seviyorum ve yabancı diziler izlemeyi.Desperate housewives en son tamamladığım.Şimdi de The Handmaid's Tale izliyorum.Bir de bazı youtube kanalları var ilgimi çeken katarsis x-tra gibi

Her inşa yalniz kalmaya alışması.çevrenizde her zaman birileri olmaz.kızım tek çocuk.bazen (aslında hergün) ben tekim canım sıkılıyor diyor.buğün bile parkta birileri benimle oynasın dedi😕her zaman arkadaşım yanında olmaz.tek oyna şimdilik diyorum.ne diyeyim😕

Tabiki o olmasa napardım bilmiyorum ama onu tek büyütmek çok zor.
Mesela 2 hafta evvel gece 12 de ciddi bir kanama yaşadım.
Oğlum uyuyor. Uyandırsam kriz çıkar biliyorum. E kimsede yok çağıracak yardım isteyecek. Eşim evde oğlumla kaldı ben tek başıma acile gittim. Dr bile sen bu halde niye araba kullandın dedi.
Çok isterdim o sırada annemi yada bi yakınımı arayabilmek birilerinin yetişmesini.
Bu yönden çok tükendim artık.

Zor gercekten yasadıgınız ama atlatmıssınız o olayı bıle kendı basınıza öyle bakın, güçlüsünüz , eşiniz en azından yanınızda bı sekılde destek size :)

Bende yalnız yaşıyorum.3 tane muhabbet kuşum var ve belki bana deli gözüyle bakacaksınız ama hemen hemen her şeyi onlarla yapıyorum,bazen gezmeye beraber gidiyoruz,kahve saatimiz var mesela balkonda kahve saati filan yapıyoruz :işsiz::KK48: arkadaşlarım hep farklı şehirdeler evliler çoluk çocuğa karıştılar zaten :işsiz: korona döneminde arkadaş edinebileceğim etkinliklerede katılamıyorum...yakında ciklemeye başlarım herhalde :dondurma:
Ya kuş deyip geçmeyin. Benim de var bir tane. Kokusu cennet gibi. Minnacık kuşu koklarken öldürmekten korkuyorum :KK74: can onlar can.

Komşu bile istemediğim için müstakil ev arsa bakıyorum. Maalesef çıkar ilişkisi olmadan bir dost edinemedim. Bana gelen arkadaşlarım da seni özledim demek yerine yemeklerini özledim, evini özledim, sana gelince arabayla gezelim... derdinde böyle arkadaşlık olacaksa hiç olmasın daha iyi. Yeni komşu taşındı apartmana iyilik olsun diye bir gün çocuğuna baktım şimdi çocuk hep peşimde beni çok sevmişmiş sürekli zilime basar eve girip çıkarken kapıyı açar . Boşver bir tane 4 patili arkadaşın olsun yeter .

Back
X