Yalnızlıktan ağlıyorum

Cnm zamanla düzenin oturur merak etme.kafana göre birileri mutlaka olur
Şunuda bilmek lazım herkes farklıdır bunada saygı duyup kabullenmek gerek belli ölçüde.
Kendimize %100 uyumlu birilerini bulamayız belki ama%70 de yeter

sakaryaya gitsin de falcıya da gitmesin yahuu.onların hepsi dolandırıcı hayal satıcısı

Doğru ankara güvenli bir şehir bir kadın rahatlıkla gezebilir
Çok gezmişliğimde var
Bakın aklıma ne geldi haftasonu turlarına katılsanıza ben öyle çok kızlarla tanışmıştım
Kültür turları oluyor cuma akşamı başlıyor pazar gününe kadr

Bişey söyleyim mi yer değiştirelim gel evde iki erkek çocuğu 15 ve 8 yaşlarında akşama kadar kavga gürültü yarım saatte bir acıkma yemek beğenmeme gezmeye gidelim deriz ikisi aynı yeri asla istemez biri sorun cikarir bulaşık çamaşır lafı olmak günde iki kere çalışır daha saymayim hafta sonu çalışmıyorsaniz kurslara falan gidebilirsiniz arkadaş edinmeniz kolay olur oralarda ama bir yandan da kıymetini bil yanlızlik o kadar da kötü değil benimkiler okula gitsede iki saat olsada kafamı dinlerim

26 yaş çok genç bir yaş.evlilik çocuk için de erken bence.ben o yaşlarda yoğun çalışıyordum iş çıkışı güzelce giyinip kızılay tunalı hilmi bahçeli tek başıma geziyordum yürüyordum mağazaları dolanıyordum kitapçılara uğruyordum yorulunca bir kahve molası veriyordum.yalnızlıkta güzeldir.istediğin zaman kitabını okursun istediğin filmi izlersin evini ister temizlersin ister salarsın yemek yapmak istemiyorsa canın yapmaz pizza söylersin.okey batak oynarsın ayaklarını uzatıp. spor salonuna üye olup gidersin.çocuk sahibi olduktan sonra bunları yapamadık ta biz ne yapalımm?

Ne güzel bunları yaşabilmiş olmanız .eminim size çok şy katmıştır.
Şimdi düşünüyorumda ankara banada çok şeyler katmış.
Vay be ben özledim ankaramı ya.......

Ne güzel bunları yaşabilmiş olmanız .eminim size çok şy katmıştır.
Şimdi düşünüyorumda ankara banada çok şeyler katmış.
Vay be ben özledim ankaramı ya.......
eski Ankara kalmadı ki.heryerde malum kişiler var.kızılay hele haftasonları hep avm ye gidiyoruz hepimiz.eski dostluklarda kalmadı herkes bireysel takılıyor.üniversite zamanları geri gelmedi hala burada yaşasamda

eski Ankara kalmadı ki.heryerde malum kişiler var.kızılay hele haftasonları hep avm ye gidiyoruz hepimiz.eski dostluklarda kalmadı herkes bireysel takılıyor.üniversite zamanları geri gelmedi hala burada yaşasamda
öyle valla ben bir de istanbula döndüm düşün ablam ,yengem ve yiğenlerim olmasa çok zor olurdu
istanbulun hiç tadı yok
ben çocukken çıktığımda harika bir şehirdi.

öyle valla ben bir de istanbula döndüm düşün ablam ,yengem ve yiğenlerim olmasa çok zor olurdu
istanbulun hiç tadı yok
ben çocukken çıktığımda harika bir şehirdi.
eski arkadaşlıklarım sağlam ama üstüne 10 yıldır tek kalıcı arkadaş ekleyemedimm.geliyorlar gidiyorlar hayatımdann.çoğu insan da bu durumda galiba.insanların arkadaşlık ilişkileri menfaat üzerine artık.menfaat bitince arkadaşlıkta bitiyor.geriye çekirdek aile ve yakın akrabalar kalıyor gene

Kusura bakmayin yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum ama biri arkadas bulamiyorum diyince bana cok tuhaf geliyor.ben ciksam bir saatte tanisacak birini bulurum illaki arkadas olarak.aktif biri degilsiniz sanirim hep karsidan bekliyorsunuz.hic mi iş arkadasiniz yok yada komş falan.

Yalnızlıktan nefret ediyorum hep de edeceğim eminim :) ben yalnız olupta mutluyum hikâyelerine inanmıyorum herkes bir gerçekçi olsun.Madem yalnızlık çok iyi birşeyse boşananlar bile acaba yine sevecekmiyim evlenecekmiyim diye konu açmazdı eğri oturup doğru konuşalım .Sizi o yüzden çok ama çok anlıyorum ama illa birileri moral de verecekse moral vermeyide gerçekçi yapalım şöyle söyleyeyim evet bu yalnızlık zor iş ama hergün oturupda yalnızımda yalnızım demek sadece iyce üzer bizi ,he şu da var bunu dile getirmesekte o beynimizde dolanip duruyor umarım en kısa zamanda karşınıza birisi çıkar yuvabızı kurarsınız tüm yalnızlar için amin :)

evlenemedim konusu değil ki buotuzlarından sonra evlenmek isteyenleri ben hep haklı bulurum.herkes eş ve çocuk ister hakkıdır çünkü diye düşünürüm.ama konu sahibi daha çok genç evde kaldım gibi saçma betimlemeleri düşünmesi için henüz çok erken.onun derdi 2 3 eğlenebileceği kız arkadaş bir de kriterlerine uyan sevgili.çabalarsa sosyalleşirse bunlarda kolayca olur hayatında

Bana gel kız ciddiyim yakın sayılırız. Benim kızlar var çıkar dolaşırız olmadı tek çıkarız demete falan gideriz çarşı pazar yaparız. Kızılay yaparız.
sitede amma ankara da yaşayan varmış ben eskişehir yolu civarındayımm.beni de alın kızılaya giderkenn

sitede amma ankara da yaşayan varmış ben eskişehir yolu civarındayımm.beni de alın kızılaya giderkenn
Almazmıyım alırım tabi olmadı metroya bin gel ya da orda buluşuruz sosyete pazarında gezeriz sonra kızılay yaparız.

Almazmıyım alırım tabi olmadı metroya bin gel ya da orda buluşuruz sosyete pazarında gezeriz sonra kızılay yaparız.
virüs olmasa neler yapardık ta ahhh ahhhh.allah hepimizi kurtarsın bu beladan tez zamanda bıktık iyice.burdan edindiğim arkadaşlarımla bile buluşamadım virüs korkusundan

15 senelik evliliğim bittikten sonra 4 sene yalnız yaşadım. Ama söylediğiniz kadar ağlayacak kadar kendime dert etmedim. Kendimle vakit geçirmeyi çok seven bir insan olduğum için asla sıkılmazdım ve yapacak bir şey her zaman bulurdum.
Sizin kötü bir evlilik deneyiminiz olmamış. Aynı evin içinde eşinizle yabancı olmak nasıl bir şey bilmiyorsunuz. Ben ihanet yüzünden boşandım. Buraya yazan bazı hanımları okuyunca yine beterin beteri varmış diyorum. Şiddet gören, tehdit edilen, horlanan, hakarete uğrayan, sığınacak kimse bulamayan, maddi imkanı olmayan hem cinslerim için canım acıyor.
O yüzden sizin dert dediğiniz şey çoğu insan için kurtuluş, asla elde edemedikleri özgürlük. Evlilik kader kısmettir. Hayırlısı ise olsun.

Ben de yalnızım ben de Ankaradayım Buraya atandım. 1 yıl olacak. Hâlâ ailem gittiğinde bir yalnızlık çöküverir içime. Hatta bir keresinde buraya konu açmaya yeltenmiştim ağlarken. İş arkadaşlarım var olmasına var ama hiçbiri aşırı samimi olmuyor. Belli bir yaştan sonra lise, ünideki gibi arkadaşlık edinilemiyor. Ama bana gelin, size gidelim, öğle yemeği sonrası hadi bi çay içelim vs geçiriyorum günlerimi. Bir de kedi kızım var. Yoldaşız birbirimize. Öyle ya da böyle geçiyor işte günler.

Fal kuyruğunda arkadaş edınmek mi la hajsldfkfkfk
Görüyorummm evet evet kesinlijle görüyorummm şurda bi kuyruk, ucunda da sizi bekleyenn bi kısmet

İşte bu 26 27 lerde evlenemeyince 30 lara gelince konu açıyosun :)) yanlış anlamayın evlilik için ağlasin sızlasın demiyorum sadece gerçekçi konuşuyorum kendimde yaşadiğım için bizm malsefki toplulumumuzda en okumuşuna gidin 30 üstü kız istemiyor he vardır ama nadir diye düşünüyorum .Beni en son arkadaşım biriyle taniştircaktı adam benden 4 yaş büyük benim için demiski yaşı büyük bunu diyende makam mevki sahibi adam gerisini siz düşünün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…