- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Cnm zamanla düzenin oturur merak etme.kafana göre birileri mutlaka olurBenim o kadar zamanım yok ki çok yoğun çalışıyorum zaten ehliyetim var.arkadaş edinmekte de sıkıntı yaşıyorum ben sanırım ya da kafama göre bir insan cıkmıyor.iş yerinde herkes çok yoğun çalışıyor gerçi kimsenin vakti yok arta kalan zamanı da eşiyle geçiriyor herkes
sakaryaya gitsin de falcıya da gitmesin yahuu.onların hepsi dolandırıcı hayal satıcısıÇıkın bir sakaryaya bir falcıya girin dağıtın kafanızı
O kafelerde arkadaş bile bulursunuz.
En basit evim kafeye gidin orada hep sırada bekleyenler olur
Sohbet muhabbet derken bakmışsınız birileri girivermiş hayatınıza
Doğru ankara güvenli bir şehir bir kadın rahatlıkla gezebilirBir de şunu ekleyeyim. Birkaç sene öncesine kadar dışarda yalnız başıma yemek bile yiyemezdim. Utanırdım. Kötü hissederdim kendimi. Bi gün sizin gibi hissettiğimde kaçmayacaksın, bu duygunun üstüne gideceksin dedim kendime. O gün bıgündür çoğu etkinliği kendimle yaparım. Kendimi gezmeye çıkarırım, sinemaya, konsere götürürüm, yemeğe, kahve içmeye. Buna alıştığınızda emin olun kimseye ihtiyaç duymuyorusunuz aksine çok da zevk verdiği için böylesini tercih eder oluyorsunuz.
26 yaş çok genç bir yaş.evlilik çocuk için de erken bence.ben o yaşlarda yoğun çalışıyordum iş çıkışı güzelce giyinip kızılay tunalı hilmi bahçeli tek başıma geziyordum yürüyordum mağazaları dolanıyordum kitapçılara uğruyordum yorulunca bir kahve molası veriyordum.yalnızlıkta güzeldir.istediğin zaman kitabını okursun istediğin filmi izlersin evini ister temizlersin ister salarsın yemek yapmak istemiyorsa canın yapmaz pizza söylersin.okey batak oynarsın ayaklarını uzatıp. spor salonuna üye olup gidersin.çocuk sahibi olduktan sonra bunları yapamadık ta biz ne yapalımm?Doğru ankara güvenli bir şehir bir kadın rahatlıkla gezebilir
Çok gezmişliğimde var
Bakın aklıma ne geldi haftasonu turlarına katılsanıza ben öyle çok kızlarla tanışmıştım
Kültür turları oluyor cuma akşamı başlıyor pazar gününe kadr
Ne güzel bunları yaşabilmiş olmanız .eminim size çok şy katmıştır.26 yaş çok genç bir yaş.evlilik çocuk için de erken bence.ben o yaşlarda yoğun çalışıyordum iş çıkışı güzelce giyinip kızılay tunalı hilmi bahçeli tek başıma geziyordum yürüyordum mağazaları dolanıyordum kitapçılara uğruyordum yorulunca bir kahve molası veriyordum.yalnızlıkta güzeldir.istediğin zaman kitabını okursun istediğin filmi izlersin evini ister temizlersin ister salarsın yemek yapmak istemiyorsa canın yapmaz pizza söylersin.okey batak oynarsın ayaklarını uzatıp. spor salonuna üye olup gidersin.çocuk sahibi olduktan sonra bunları yapamadık ta biz ne yapalımm?
eski Ankara kalmadı ki.heryerde malum kişiler var.kızılay heleNe güzel bunları yaşabilmiş olmanız .eminim size çok şy katmıştır.
Şimdi düşünüyorumda ankara banada çok şeyler katmış.
Vay be ben özledim ankaramı ya.......
öyle valla ben bir de istanbula döndüm düşün ablam ,yengem ve yiğenlerim olmasa çok zor olurdueski Ankara kalmadı ki.heryerde malum kişiler var.kızılay helehaftasonları hep avm ye gidiyoruz hepimiz.eski dostluklarda kalmadı herkes bireysel takılıyor.üniversite zamanları geri gelmedi hala burada yaşasamda
eski arkadaşlıklarım sağlam ama üstüne 10 yıldır tek kalıcı arkadaş ekleyemedimm.geliyorlar gidiyorlar hayatımdann.çoğu insan da bu durumda galiba.insanların arkadaşlık ilişkileri menfaat üzerine artık.menfaat bitince arkadaşlıkta bitiyor.geriye çekirdek aile ve yakın akrabalar kalıyor geneöyle valla ben bir de istanbula döndüm düşün ablam ,yengem ve yiğenlerim olmasa çok zor olurdu
istanbulun hiç tadı yok
ben çocukken çıktığımda harika bir şehirdi.
evlenemedim konusu değil ki buotuzlarından sonra evlenmek isteyenleri ben hep haklı bulurum.herkes eş ve çocuk ister hakkıdır çünkü diye düşünürüm.ama konu sahibi daha çok genç evde kaldım gibi saçma betimlemeleri düşünmesi için henüz çok erken.onun derdi 2 3 eğlenebileceği kız arkadaş bir de kriterlerine uyan sevgili.çabalarsa sosyalleşirse bunlarda kolayca olur hayatındaYalnızlıktan nefret ediyorum hep de edeceğim eminim :) ben yalnız olupta mutluyum hikâyelerine inanmıyorum herkes bir gerçekçi olsun.Madem yalnızlık çok iyi birşeyse boşananlar bile acaba yine sevecekmiyim evlenecekmiyim diye konu açmazdı eğri oturup doğru konuşalım .Sizi o yüzden çok ama çok anlıyorum ama illa birileri moral de verecekse moral vermeyide gerçekçi yapalım şöyle söyleyeyim evet bu yalnızlık zor iş ama hergün oturupda yalnızımda yalnızım demek sadece iyce üzer bizi ,he şu da var bunu dile getirmesekte o beynimizde dolanip duruyor umarım en kısa zamanda karşınıza birisi çıkar yuvabızı kurarsınız tüm yalnızlar için amin :)
sitede amma ankara da yaşayan varmışBana gel kız ciddiyim yakın sayılırız. Benim kızlar var çıkar dolaşırız olmadı tek çıkarız demete falan gideriz çarşı pazar yaparız. Kızılay yaparız.
Almazmıyım alırım tabi olmadı metroya bin gelsitede amma ankara da yaşayan varmışben eskişehir yolu civarındayımm.beni de alın kızılaya giderkenn
virüs olmasa neler yapardık ta ahhh ahhhh.allah hepimizi kurtarsın bu beladan tez zamanda bıktık iyice.burdan edindiğim arkadaşlarımla bile buluşamadım virüs korkusundanAlmazmıyım alırım tabi olmadı metroya bin gelya da orda buluşuruz sosyete pazarında gezeriz sonra kızılay yaparız.
Fal kuyruğunda arkadaş edınmek mi la hajsldfkfkfkÇıkın bir sakaryaya bir falcıya girin dağıtın kafanızı
O kafelerde arkadaş bile bulursunuz.
En basit evim kafeye gidin orada hep sırada bekleyenler olur
Sohbet muhabbet derken bakmışsınız birileri girivermiş hayatınıza
İşte bu 26 27 lerde evlenemeyince 30 lara gelince konu açıyosun :)) yanlış anlamayın evlilik için ağlasin sızlasın demiyorum sadece gerçekçi konuşuyorum kendimde yaşadiğım için bizm malsefki toplulumumuzda en okumuşuna gidin 30 üstü kız istemiyor he vardır ama nadir diye düşünüyorum .Beni en son arkadaşım biriyle taniştircaktı adam benden 4 yaş büyük benim için demiski yaşı büyük bunu diyende makam mevki sahibi adam gerisini siz düşünün :))evlenemedim konusu değil ki buotuzlarından sonra evlenmek isteyenleri ben hep haklı bulurum.herkes eş ve çocuk ister hakkıdır çünkü diye düşünürüm.ama konu sahibi daha çok genç evde kaldım gibi saçma betimlemeleri düşünmesi için henüz çok erken.onun derdi 2 3 eğlenebileceği kız arkadaş bir de kriterlerine uyan sevgili.çabalarsa sosyalleşirse bunlarda kolayca olur hayatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?