- Konu Sahibi dangerousangel
-
Ben şiiri örnek verdim kitap okumak olabilir, film izlemek falan gibi, yalnızlık duygusunu çok iyi biliyorum sırf bu duygudan kurtulmak için yanlış kişilere bulaşmasını istemem kimsenin, bunları denerse belki yalnızlık duygusunu giderebilir diye düşündüm, yalnızlık duygusu insanların yanındayken bile oluyor bu duygudan kurtulmak için galiba olaylara bakışımızı değiştirmemiz lazım benim için de bu geçerli bazen çok duygusal olduğumda oluyor ama mantıklıca davranmak en iyisiymiş bunu anladım benBen yalnizliktan agliyoken bi de üstüne şiir yazsam hepten kafayi kirarim, daha cok aglarim muhtemelen
Astroloğa ya da falcı mı desem adama bak pehhh. Adama ulaşmak Merkel e ulaşmaktan zormuş. Ben şokkk ben aşırı kıskanmakkkkafe degil bu cayyolunda gold n state var ya adamin orada ofisi varsadece referanla aliyormus ve yilin sadece iki ayi bakiyormus fala hakashjsahsh cok prensipli. bana bile zar zor bakti.
Daha çok gencsın .Her sey guzel olucak .Saçma kalabalıktansa huzurlu yalnızlık harıka olurSelamlar herkese.26 yaşındayım çalışıyorum.derdim yalnızlık.öylesine yalnızım ki telefonum haftada bir anca çalar o derece .o kadar az sayıda arkadaşım var ki onlarla da hiçbir aktivite yapmıyoruz esasında.sevgilim bir senedir yok nerdeyse.adayı da yok.etrafımdaki herkesin eşi abisi ablası kardeşi vs var hep beraber bir şeyler yapıyorlar sürekli.öylesine imreniyorum ki kalabalığa.en son ne zaman bi kafeye oturdum hatırlamıyorum bile yalnızlık canımı öyle çok yakıyor ki.bugün yürüyüşe çıktım eymire tüm yol boyunca bunu düşündüm.eşiyle el ele,cocuklu,grup halindeki gençleri falan gördüm bir de kendime baktım kulağımda kulaklık kafamda bu düşünceler.Neden böyle her gece dua ederek uyuyorum.herkes çok güzel olduğumu nasıl hayatımda biri olmadığını soruyor.çok geç kaldım her şeye sanki bu saatten sonra da olmayacak gibi.sosyal medyaya girmeye korkar oldum millet yine nerelerde hep beraber eğleniyor diye.kalbim aciyor artık.ben de sevmek sevilmek istiyorum,arkadaşlarımla kaynatmak istiyorum.ailem de uzak da kocaman evin içinde tek basımayım.televizyonu açık tutuyorum hep biri varmış gibi hissettirsin diye artık o bile hissettirmiyor.öyle çok özeniyorum ki kalabalık gruplara.cok yoğun çalışıyorum allahtan kendimi dinlemeye cok fazla vakit kalmıyor.yemek tarifleri bile dört kişilik ben hep tek kişilik yemek yapiyorum:) bu bile üzüyo beni.komşu aşure getirmiş bugün ah canım bilirim ben yalnızlığı bende iki sene yalnız yaşadım neye ihtiyacın olursa söyle diyo acıyarak.ben artık kalabalık sofralar kurmak misafir ağırlamak istiyorum ama gün geçtikçe daha da yalnız hissediyorum.eşlerinizin çocuklarınızın kıymetini bilin hanımlar şikayet etmeyin.yardımcı olabilecek olan var mi?
Çok fazla pasaklı birsel mi birsen mi öyle birini duymuştumİzmirde bildiginiz en cok mikemmel falci var mi
Cnm bahçeli gülü okuyonca çok şaşırdım.Kimdir leym bu hangi kafe?
Benim tek tavsiyem var Bahçelideki Gül
Bacım gidersen haber ver hemen gelirim.
Sormayın bağımlılık.Yani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.
O ölmüş maalesef.Çok fazla pasaklı birsel mi birsen mi öyle birini duymuştum
Yapmayın şimdi eminim iyi bir falcı bulsanız şansınızı denemek istersiniz. Şaka bir yana falcı olur psikolog olur iyi bir dost olur iyi şeyler duymak ister insanYani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.
Fal candır.Yani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.
isin sizi ilgilendiren kismi ne? insanlar arkadaslariyla gulup eglenmek icin yapacagi seyleri de mi size soracak? siz kimsiniz pardon?Yani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.
Kız ben de Keçiörendeyim. DutluktaAnkarada devam ve işim gereği keçiörendeyim maalesef
İzmirde bildiginiz en cok mikemmel falci var mi
Falcinin adi cok fazla pasakli Birsen miydi bxbxbxbbxÇok fazla pasaklı birsel mi birsen mi öyle birini duymuştum
Falcinin adi cok fazla pasakli Birsen miydi bxbxbxbbx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?