Yalnızlıktan ağlıyorum

Ben yalnizliktan agliyoken bi de üstüne şiir yazsam hepten kafayi kirarim, daha cok aglarim muhtemelen
Ben şiiri örnek verdim kitap okumak olabilir, film izlemek falan gibi, yalnızlık duygusunu çok iyi biliyorum sırf bu duygudan kurtulmak için yanlış kişilere bulaşmasını istemem kimsenin, bunları denerse belki yalnızlık duygusunu giderebilir diye düşündüm, yalnızlık duygusu insanların yanındayken bile oluyor bu duygudan kurtulmak için galiba olaylara bakışımızı değiştirmemiz lazım benim için de bu geçerli bazen çok duygusal olduğumda oluyor ama mantıklıca davranmak en iyisiymiş bunu anladım ben

kafe degil bu cayyolunda gold n state var ya adamin orada ofisi var sadece referanla aliyormus ve yilin sadece iki ayi bakiyormus fala hakashjsahsh cok prensipli. bana bile zar zor bakti.
Astroloğa ya da falcı mı desem adama bak pehhh. Adama ulaşmak Merkel e ulaşmaktan zormuş. Ben şokkk ben aşırı kıskanmakkk

Daha çok gencsın .Her sey guzel olucak .Saçma kalabalıktansa huzurlu yalnızlık harıka olur

Gurbette yaşayan birisi olarak aynı dertten muzdaribim.
fakat çağımızda şöyle bir gerçek de var, misal annem, benim yaşlarımdayken yani 30 lu yaşlar. Senelerden ise 90’lı yıllar.
insanlar, komşuluklar daha bir samimiydi , annemin en yakın komşusu, çayı demler “hadi gelin” derdi,
biz çocuklar oyuna dalarken, annelerimiz Allah ne verdiyse kurulan sofrada sohbet muhabbet ederlerdi..
Şimdiki gibi günler öncesi arayıp randevu alarak gitmeler yoktu en yakınının evine , sofrada tabaklar takım değildi ama insanlar birbirinin ardından kusur bulmazdı
Uzun lafın kısası, şu an o tarz ilişkiler de kalmadı mesela annem ve komşuları hala aynı mahallede ama birbirinin kapısını çalan bir iki kişi kaldı. Herkes, kendi çekirdek ailesi genişledikçe, birbirinden uzaklaştı ..
Geriye o günlerin samimiyeti güzelliği kaldı , O günlerde yediğim bir peynir ekmeğin tadı şimdi en güzel sofralarda yok maalesef
Sizin için dileğim , kendi güzel çekirdek ailenizi hayırlısıyla kurmak nasip olsun en hayırlı vakitte insallah. O zaman da çoluk çocukların uğraşları ile vakit gelip geçiyor anlamıyor insan . Hayatın farklı bir evresine geçiş yapıyorsunuz. O yüzden kendinize ayırabildiniz özel güzel zamanlar yaşlar varken önünüzde .güzel değerlendirin :) mutluluklar dilerim

Yani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.

Yani burda yorumlarından anladığım kadarıyla okumuş etmiş insanların fal baktırdığını gördü ya bu gözler pes diyorum yani birde öneriler felan cehalet en büyük virüstür diyorum susuyorum.
Sormayın bağımlılık.

Yapmayın şimdi eminim iyi bir falcı bulsanız şansınızı denemek istersiniz. Şaka bir yana falcı olur psikolog olur iyi bir dost olur iyi şeyler duymak ister insan

isin sizi ilgilendiren kismi ne? insanlar arkadaslariyla gulup eglenmek icin yapacagi seyleri de mi size soracak? siz kimsiniz pardon?

Bu duyguyu biliyorum arkadaşlarımdan darbe yediğimde böyle bir dönem yaşadım. sonra aşdım kitabımı kendi kendime gezdim. geziğim yaptığım şeyleri not ettim. o anki duygularımı yazdım. o şekilde atlattım. insan kendi ile bir şeyler yaptığında da mutlu oluyor. eminim yerinizde olmak isteyen bir sürü insan vardır. zor bir dönemden geçiyorsunuz kolay değil elbette yalnızlık. ama bu yalnızlığı fırsata da çevirebileceğinizi unutmayın. yapmak isteyip yapamadıklarınızı sıralayın. ve yapmaya başlayın.

Yaşadığınız her anın kıymetini bilin, sizin yaşadığınız bir başkasının hayali olabilir.
Evlenseniz bu sefer kulağıma kulaklığı takıp keşke bir yürüyüş yapsam diyebilirsiniz.
Sosyal medya da, sokakta gördüğünüz her evlilik ya da arkadaşlık göründüğü kadar muhteşem değil, içini bilmeniz mümkün değil.
İstekleriniz makul, yalnızlık zaman zaman sıkabilir, insan hayatını paylaşacak birini isteyebilir ama şimdinin tadını çıkarın, sonra bugünleri de özleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…