Yalnızlıktan ağlıyorum

bu saçmalıklar yüzünden gelişmiş ülke olamadık ya.ben de 32 de evlendim bana da evde kaldı saçma lafını söyleyen oldu zerre aldırmadım.evleneceğim kadın aklı başında mı eğitimli mi kitap okumayı sever mi ?çocuk olursa iyi bir anne olur mu?sadakate inanır mı?sosyal yaşamda nasıl davranır zor durumda kalsak çalışarak bana destek olabilir mi ya da çalışıyorsa beraber refah seviyemizi daha fazla nasıl arttırırızı düşüneceğine yaşı düşünen adam denemeyecek adamlardan zaten uzak durun.evlenmediğinize de şükredin bunlarla.bir yerlerde sizi bekliyordur doğru adam .o zamana dek te kimseyi önemsemeyin üzülmeyin değmez kimseye değmezz.insanlar anca konuşurlar boş boş

ankarada sosyallesmek cok kolay gercekten. ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum ama mesela ben her gun sabah ayni yerdeki starbucksa gidiyorum, bu yaz basindan beri 3 arkadas edindim orada. dun biriyle rakiya gittik

buyuk salonlar degil ama butik spor salonlari var veya aletli pilates studyolari, oralara gidip cok kolayca arkadas edinebilirsiniz. hepsi can ciger dost olmaz ama en azindan arayip hadi bir kahve icelim diye cagirirsiniz.

hayatiniza bundan sonra ankarada mi devam edeceksiniz yoksa bu belli bir sure mi?

İki kişilik yalnızlık diye birşey vardı sanırım. Eşime yemek hazır gel derim ben çok aç değilim sen ye der sigara içtiği için balkondan yanıma gelmez es kaza beraber kahvaltı veya yemek yiyorsak telefonla birşey izler tatile gideriz sen gir denize ben girmiycem der alışverişe gideriz sen gir mağazaya der buna benzer bir sürü şey. O yüzden bence sen şimdiki zamanının kıymetini bil.

Ankarada devam ve işim gereği keçiörendeyim maalesef

Katılıyorum yaf, fal kuyruğunda çok sağlam 2 dostluk edindim biri avukat Dilara selam burdan sana panpaaaaaaaaaaaa

Fal kuyruğunda arkadaş edınmek mi la hajsldfkfkfk
Görüyorummm evet evet kesinlijle görüyorummm şurda bi kuyruk, ucunda da sizi bekleyenn bi kısmet

Sus gız fal kuyruğu da iyidir Sakarya ayrıca iyidir. Virüs olmasa giderdik yaf ben bu Sakaryayı seviyorum yiyecek çok iyi şeyler var. Artık haram olan midye ve çeşitleri var, doktor var, çok eyi mantıcı var

Katılıyorum yaf, fal kuyruğunda çok sağlam 2 dostluk edindim biri avukat Dilara elam burdan sana panpa
cherry ben gecen gun falciya gittim arkadasima eslik ettim gitmisken de biraz dalga geceriz diye ben de baktirdim. ben sok yahu adam butun her seyi doktu ortaya yeni bagimlilik leveli acildi resmen ahsjshsjshsb

sen nerede baktiriyorsun? gitmeden bir tane daha baktiricam ben ama sacma sapan birine gitmeyeyim.

Kimdir leym bu hangi kafe?

Benim tek tavsiyem var Bahçelideki Gül

Bende 25 yaşındayım ve yalnızlık konusunda sizinle aynı durumdayım, etrafımda insan olsa da yalnızlık duygusu var bende, bu belki de insanlarla alakalı değildir çünkü ben insanlar yanımda olsa bile yalnız hissediyorum, yalnızlık hissinin çözümü konusunda size en iyi gelecek durumu iyice düşünmelisiniz diye tavsiye verebilirim, istediğiniz kızlarla arkadaşlık mı yoksa evlilik mi, yalnızlık hissinden kurtulmak için sizin için aslında hiç uygun olmayan bir kişiyle evlilik yapmayın, evdeki durumunuzu düşünün gününüz nasıl geçiyor her gün aynı mı, örneğin kendinize farklılık olarak hobi edinebilirsiniz kursa gitmeden de olsa resim, spor, kitap okumak, şiir yazmak falan gibi bunları deneyerek yalnızlık duygunuza ne kadar iyi geliyor deneyimlemiş olursunuz hem böylece gerçekten birilerine ihtiyacınız olup olmadığını da anlarsınız, kedi yada köpek de edinebilirsiniz, eğer bunlar yeterli gelmediyse yeni bir ortamda bulamadıysanız aynı şehirde iseniz eski okul arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz ben bir ara eski arkadaşlarımla konuştum ama zaman mesafesi araya girdiği için pek eskisi gibi olmadı açıkçası, hayatınız hep dilediğiniz gibi olsun

Kimdir leym bu hangi kafe?

Benim tek tavsiyem var Bahçelideki Gül
kafe degil bu cayyolunda gold n state var ya adamin orada ofisi var sadece referanla aliyormus ve yilin sadece iki ayi bakiyormus fala hakashjsahsh cok prensipli. bana bile zar zor bakti.

Cana yakın bir komşunuz varmış. Onu gündüz kahveye çağırarak başlayabilirsiniz sosyalleşmeye. Yaş önemli değil, maksat komşuluk ilişkisi.

Sivil toplum kuruluşlarına üye olabilirsiniz. Yardım dernekleri, müzik/resim kursları gibi yerlerde çok güzel arkadaşlıklar başlıyor.

kafe degil bu cayyolunda gold n state var ya adamin orada ofisi var sadece referanla aliyormus ve yilin sadece iki ayi bakiyormus fala hakashjsahsh cok prensipli. bana bile zar zor bakti.
Ben de bir falcıya gitmiştim, 12yi 1 dakika geçse almıyordu adam. Haftada 3 gün günde 2 saat calısıyormus…. Falcıya bana fal bakmayı öğret diye yalvarmak

Bir kuş gibi özgürsünüz...Yalnız kalıp elinize kitabınızı alıp kahvenizi yudumlayadabilirsiniz...Birgün sürekli bitmek bilmeyen saçma sapan dert bile olmayan ütopik hikayelerini dinlemek zorunda kaldığınız bir arkadaş çevresine de maruz kalabilirsiniz ki; hayatı kocasının parasını ezmekle geçen ve sürekli marka kıyafet ve çantasını anlatmaktan haz duyan arkadasıma daha fazla katlanamadım ve artık gerçekten ses tonunu duymaktan dahi korkar oldum bırakın vakit geçirmeyi....Akışta kalın...Siz kendi kendinize mutlu olmaya çalışın o zaman etrafınız dolup taşacak emin olun bence

Yalnız gerçekten mutlu olmayı başarabilen insanlar gördüm.
Ancak ben de yalnız markete gitmekten bile hoşlanmam.

Kafa dinlemek için iyi oluyor gerci.
Yorgunken tek isteğim kanepeye gömülüp unutulmak oluyor :/

Yine de hayatı dolu dolu yaşamak için iyi arkadaşlara, enerjimi yükseltecek birilerine ben de ihtiyaç duyuyorum.

Madem o şehirde yaşıyorsunuz ve bu geçici değil ortam yapmanız şart şu durumda.
Bir yastan sonra insanın kanı herkese kaynamıyor biliyorum ama şans verin. Bakin burada bile el uzatan arkadaşlar olmus. Demete gidelim demisler demette ne yapcaz demişsiniz. :) Mantiginiza uymasa dahi bir gidin ne yapacağınızı görün mesela. Biraz daha "Bana uyar." Tarzi olmak lazım en azından bir süre.

Kimle nerden tanisiyosun yaw Kalkip baska sehire tasinsam nasi tanisirim birileriyle bilmiyorum

Ben yalnizliktan agliyoken bi de üstüne şiir yazsam hepten kafayi kirarim, daha cok aglarim muhtemelen

Sahte kalabalıkların olacağına kaliteli bir yalnızlığın olsun ne diyim ki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…