Yalnızlıktan bunaldım. Sorun bende mi ?

muamma89

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
64
4
6
35
İstanbul
24 yaşındayım ve kimseye aşık olamıyorum sevemiyorum neden bilmiyorum ama artık son zamanlar da çok kafama takılmaya başladı ben neden kimseyi sevemiyorum daha önce unutamadığım biri yok o yüzden değil ki zaten hayatımda hiç kimse olmadı. Ne ben kimseyi sevip açıldım ne biri bana sevdiğini söyledi. Evde telefon elimde oluyor face giriyorum yada arkilerimle arada mesajlaşıyorum annem sevgilim var sanıyor hep ama yok ve hiç olmadı :) ben artık yalnızlıktan çok bunaldım neden kimseyi sevemiyorum sorun bende mi

beğendiğin hoşuna giden kimse de olmadı mı?

arkilerinin de arkileri yok mu azcık bak sağına soluna mutlaka bulursun

Daha cok gencsin :)

Ben hayatimin askiyla 26 yasinda tanistim ondan once
bende hic tanismicam , olmayacak saniyodum.
Ama o dogru zaman geldimi , inan sen bile engelleyemiyosun..

İnşallah dediğiniz gibi olur sevebilirim. önceleri umrumda değildi ama son zamanlarda çok kafamı meşgul etmeye başladı

amaan sevme sevipte napıcaksın

zaten zamanı gelince mutlaka olacak şeyler merak etme istemesen de seveceksinnn

Ben de aşık olamıyorum, ama aşık olmasam da sevgili olurum; o sorun değil.
Tabii herhangi bir erkekle değil asla.
Bana iyi gelen, beni çok seven, akıllı, bilgili, kültürlü, iyi vakit geçirebileceğim insanlarla oluyorum.
Kimileri bu duruma karşı fakat yalnız da olmuyor; karşımdaki insanlar da kabul edince durumu sorun çıkmıyor.

Bazen ise içimde çok kısa aşırı bir enerji patlaması ve aşk duygusu olup bir anda bitiyor ortada sebep yokken.
O da anormal bir durum. :s

Benziyoruz yani. Benim de unutamadığım biri yok üstelik. Kimseye aşık değilim.

Ama senin gibi kafama takmıyorum çünkü doğru insanla karşılaştığımda ben de sevebilirim diye düşünüyorum.
O yüzden sorun etme. Zamanı gelmeden hiçbir şey olmaz. Demek ki beklemen gerek daha.

Son düzenleme:
Sevme zaten bosver..vakti gelince oyle bi seviyosunki hemde bu adami mi ne var bundada buna asigim diyosun ama o isler yasa falan bakmiyorr..hic beklemedigin anda eros atiyor okunu sanada olduda bitti masallah demek kaliyor..

sanırım zamanı bir türlü gelmedi doğru zaman ve doğru insan olur inşallah.

Sevemediğim biriyle sevgili olma fikri bana göre değil hayırlısı diyim artık yapcak bir şey yok

demir atmaya devam yalnızlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…