Yalnızlıktan çok sıkıldım..

benimki sadece bir öneri..

kış geldiği için,sokaklarda minicik olan pisilerin yaşama şansları çok çok az..
bu bebek pisiler,çöp kutularına tırmanamadıkları için aç kalıyolar,soğuktan ve yağmurdan ve arabalardan korunamadıkları için kışı atlatamıyolar..
üstelik pisiler terapi için iyidir..
acaba evini bi bebek pisiye açsan nasıl olur..
yanlızlığını paylaşır seninle..

bence yanlızlık kötü değil ahlakı bozuk ise yanlızlık bir zenginliktir zaten bütün dostluk çıkar ilişkisine dayanır kuru kuruya dostluk görmedim

Canim sen benim yazdiklarimi kaale almadin ama zaten yolda seni gorupte Allahin selamini esirgeyen insanlardan arkadas olsa ne olur olmsada ne olur. Elbet kimyanin uyustugu seninle rahat edebilen arkadaslar sende edineceksin. Kimseyle arkadas olmak icin kendine bakmak zorunda da degilsin. Adi ustunde arkadas sevgili degil... yanina zaten senin goruntun icin arkadas olmaya gelenler kesin seni erkek arkadaslarina yamamaya calisan dusuk kalitede kizlardir ki onlardan da bi hayir gelmez. Ancak baskalarina peskes cekerler. Arkadas bulmak icin suslenmen gerekmiyor kendine saygindan dolayi ceki duzen vermelisin. Hic bir kimseyle arkadas olmak icin boyle tavirlara girme. Moralini yuksek tut gerekirse yanliz dolas ama gururlu ol lutfen...Zamanla arkadas bulacagina inaniyorum ama illaki onlarin arkadasi olacagim o gruba girecegim diye kendini kasma....

söylediklerinizin hepsini dikkate alıyorum umarım dediğiniz gibi zamanla arkadaşlarım olur benimde.yoksa tekçarem gitmek olacak buradan.

bence yanlızlık kötü değil ahlakı bozuk ise yanlızlık bir zenginliktir zaten bütün dostluk çıkar ilişkisine dayanır kuru kuruya dostluk görmedim

keşke böyle olmasa neden çıkar ilşkisine dayanır ki dostluklar neden. üzüldüğüm bir nokta farkındalık kimse benim farkımda bile değil,kendilerini benim yerime neden koymuyorlar aynı durumda onlarda olabılırdı.birtek benmi düşünüyorum insanları acaba.dostluklar böyle olmamalı,insanlar böyle olmamalı...

Canim benim yasini bilmiyorum ama 25 yasindayim ben universite hayatini yasadim 2 yildir evlilik hayatinida tadiyorum senden tecrubeli sayilirim yasini cok merak ettim...Hayat keske bu kadar kolay olsa ... sen orada ogrencisin hayatim okumak icin ordasin.. arkadasin yok diye elbetteki cekip gidemezsin..Insanlar zaman gelir sevmedikleri okulda, iste veya cevresinin olmadigi yerlerde belirli sureleri gecirmek zorunda kalirlar. Benim nice ogretmen arkadaslarim var buyuk sehirlerde buyuyup guzel okullarda okuyup doguda izbe bilinmedik koylere giden ve katlanamaya calisan... O insanlarinda arkadasi yok hemde alistiklari hayattan cok ama cok farkli sartlarda calismak zorundalar. Kotununde kotusu var bu bir surec okuluna odaklan elbette arkadas ihtiyacini anliyorum ama herseyden once sen okula giden bir ogrencisin arkadasin yok diye cekip gidecek degilsin herhalde. KeSKE hayat boyle kolay olsaydi arkadasim yok hadi cekip gideyim denilcek kadar,

Bal ben ABD deyim ulkemden uzakta ben bile ayakta durmaya calisiyorum guclu olmaya cabaliyorum hic arkadasim yoktu yan komsumla ailecek gorusmekye basladik sonuc evimdeki ic camasirlarima kadar calinmasi oldu guvenip anahtar teslim ettik. Esime hep diyorum birak arkadas markadas olmasin gerekise yanliz olalim biz bize yeteriz arkadasa ihtiyacimiz yok diyorum. ADIM yabaniye cikti. hep cikar karsilik iliskisi evet insanlar boyle sen ne kadar iyisen o kadar kullanilirsin.Seni farketmiyolarsada farketmesinler Hayatta guclu olmak zorundasin. Sagliklisin gidebilecegin bir okulun var ne guzel yanliz basina yasabildigin bir evin var kirasini odeniyor. Ay keske ben oda arkadaslariyla paylasmak zorunda kalmadan kendime ait evde kalsaydim.Soylediklerim hosuna gitmiyor olabilir ama UNIVERSITE hem insanin kendine yetebilme olgunlasma yetiskinlige resmi olarak adim atma sorumluluk cagidir. Diploma almanin meslek ogrenmenin yaninda bunlarida ogretir insana.... Simdi sen kendi kendine yetebilmeyi kimse olmasada kendini idare ettirmeyi dusun. Yaninda getirileri olur arkadas edinirsen bonusu olur. Unutma hayata herkes yanliz dogar ve yanliz olur... hayatin kendisi bir bireysellik uzerine kurulu.

missplayful un şu sözüne katılıyorum insanlar yalnız doğar ve yalnız ölür gerçektende öyle.ama yalnızlık Allaha mahsustur derler.bazen insan tutunacak bir dal arıyor hep yanında olmasada en azından varlığını hissettirecek bir sıcak el istiyor.çok mu şey istiyoruz ki:14:mavimser sana msnde falan görüşelim demiştim canım ama sana özelden msj gönderemiyorum çünkü 50 mesajı geçememişim henüz.ama seninle sohbet etmek bir nebzede olsa dertleşmek isterim canım.sende kendimi görüyorum çünküü:(

hangi ünidesin bilmiyorum ama üniversitelerin sosyal etkinlikleri klüpleri, forumları, sözlükleri oluyor. eğer onlara katılırsan bol bol arkadaş edineceğinden emin olabilirsin.

bu duyguları yaşayan tek kişi değilsin. seninle aynı şeyleri yaşayan bir sürü üniversite öğrencisi var, dert etme kısa zamanda çevre edineceksin sen de. bu yalnız zamanında da bol bol kitap okumanı tavsiye ederim gerçekten iyi geliyor.

Back
X