Yalnızlıktan çok sıkıldım

Güzellikle değil bu işler ona bakarsan herkes beni çok beğeniyo ama yok yani kısmet çıkmıyor şans nasipp :KK61:

Acaba yanlış kişiler mi çıkıyor ki....Mesala en Son ki ailesi ile problemleri varmış işte bu yüzden benim olayım izinden ailesi ile kavga etmiş. Şimdi bana iyi kız bulduk diye ailelik mi tasliyirsunuz demiş
Ailenin istemediği bir kız varmış .Plan bana oldu cayır cayır yandım arada inan bıktım bu dengesiz adamlardan.

Kimsenin bakmadığı birini kim niye sevsin ki benim derdim.bwlki yanılıyorum.bilmiyorum

Kimsenin bakmadığı birini kim niye sevsin ki benim derdim.bwlki yanılıyorum.bilmiyorum
Kendinize haksızlık etmeyin o kadar denk gelmiyorduR. Bana bakıyorlar da noluyo başta her şey güzel ışıl isil ama adamlar dengesiz.O kadar acı verici ki . Başta hwveslenip insanın kendini sorgulamasi

ımm yalnızlık en sevdiğim :KK200: o da beni çok seviyo biz çok mutluyuz :KK49:

Mesela şimdi bazen dışarıda kalabalık , insanlar bir arada diye özeniyorum acaba ben de mi bir tuhaflık var . Gecen sene ye kadar zevk alıyordum. Ama şuan o gruplarda olsam gidip muhabbet etsem bile artık sıkılıyorum . Bazen o tv basit programlar bile iyi geliyor. Evde kafamı dinliyorum.

Back
X