- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Deryagullu
teşekkürler kızımın takma adı ceycey
Yaa ne güzel. çok öp mıncır kızçeni yerime :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler kızımın takma adı ceycey
bende VarımAnammmmm ruh ikizimi buldum
Sende mi böylesinbende Varım((
Aynen askı tadamadım karşılıklıSende mi böylesin
Kendinize haksızlık etmeyin o kadar denk gelmiyorduR. Bana bakıyorlar da noluyo başta her şey güzel ışıl isil ama adamlar dengesiz.O kadar acı verici ki . Başta hwveslenip insanın kendini sorgulamasiKimsenin bakmadığı birini kim niye sevsin ki benim derdim.bwlki yanılıyorum.bilmiyorum
Ne gibi bahane .. Herşey beğenilmemek ten mi ibaret tek bu mu sizceHerkesin bir bahanesi var sanırım
Hayır onu demek istemedim.herkesin mutlu olamamak için bir nedeni varNe gibi bahane .. Herşey beğenilmemek ten mi ibaret tek bu mu sizce
Mesala ben takmamaya çalışıyorum ama tek başıma yabanci bir sehirdeyim.öğretmenler odasında yim hep evlilik konuşuluyor .İstesem de kacamiyorum bu muhabbettenHayır onu demek istemedim.herkesin mutlu olamamak için bir nedeni var
Boşver,muhabbete dahil olma sendeMesala ben takmamaya çalışıyorum ama tek başıma yabanci bir sehirdeyim.öğretmenler odasında yim hep evlilik konuşuluyor .İstesem de kacamiyorum bu muhabbetten
Olmuyorum da icten içe üzülüyorum. Eskiden her akşam toplanırdik.Arada toplanmak da hep aynı muhabbet işte artık bende evimde tv kitap okuma müzik gibi şeylere verdimBoşver,muhabbete dahil olma sende
ımm yalnızlık en sevdiğimo da beni çok seviyo biz çok mutluyuz
![]()
Ruh üçüzleriyiz benceAnammmmm ruh ikizimi buldum