- 25 Eylül 2015
- 1.025
- 1.312
- 133
Bu sadece kanka değil yalnız yaşayan kanka larerkek bulma kulübüyse kalsın evliyim zaten. ama kanka bulma kulübüyse hazırımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sadece kanka değil yalnız yaşayan kanka larerkek bulma kulübüyse kalsın evliyim zaten. ama kanka bulma kulübüyse hazırımmm![]()
yaşasınlar zaten yahuu diğer taraftan kanka istemiyorum benBu sadece kanka değil yalnız yaşayan kanka lar![]()
O zaman kalk sarılmamız lazımResmen beni anlatmışsınız gibi hissettim![]()
Erkek mıyaşasınlar zaten yahuu diğer taraftan kanka istemiyorum benkorkarım
noldu olay ne neden sarılıyorsunuz hem sosyal mesafeye ne oldu?O zaman kalk sarılmamız lazım![]()
![]()
1 tane vardı ben de arkadaşıma aşıktı ondan iyi kankaydı banaErkek mılise yıllarında bi kanka dediğim erkek vardı. Sonra ilanı aşk etmişti bana
harbiden erkekten kanka oluyor mu
Hangi şehirdesiniz özelden yazarmısınız, inşallah aynı şehirdeyizdir, kapınıza yarın öğlen istediğiniz yemek gelir böyleceBendde yalnızım üstelik karantinadayım ve benim negatif olmasına rağmen bugün Esimden daha kötüyüm her yerim ağrıyor halim yok dizlerim titriyor midem bulanıyor kahvaltiyla duruyorum ama ona yemek veriyorum. Kimsemiz de yok ki bi kap yemek geitirsin
Kız güldürdün beni yaaaa hahahah sosyal mesafe arkadaşlar lütfen eldivende yok sankinoldu olay ne neden sarılıyorsunuz hem sosyal mesafeye ne oldu?![]()
Sosyal mesafeli sarılma bunoldu olay ne neden sarılıyorsunuz hem sosyal mesafeye ne oldu?![]()
angaralı yok mu aranızdaaaaa?Sosyal mesafeli sarılma bu![]()
Ne kadar sürdü kızla ayrılana kadar mi1 tane vardı ben de arkadaşıma aşıktı ondan iyi kankaydı bana![]()
yok beni beğenmiyordu herhalde hiç asılmadı banaNe kadar sürdü kızla ayrılana kadar mi![]()
Acaba yalnizlar olarak bir whatsapp grubu mu kursakburasi da bir grup
Bence herkesi dolanmayayım demiş olabiliryok beni beğenmiyordu herhalde hiç asılmadı bana![]()
yurtdisinda yasiyorum. ailem arkadasim kimsem yok yanimda. onceden yasadigim sehirde turk arkadaslarim vardi. tasinmak zorunda kaldim. bir seneyi gecti hala hic arkadasim yok. korona yuzunden sosyal bir ortama, kursa gitmeye korkuyorum. arada turkiyedeki arkadaslarimla mesajlasip konusuyordum ama o da giderek seyreklesti, herkes kendi hayatinda. uzak olunca iliskiler eskisi gibi olmuyor.
Kendimi cok yalniz hissediyorum. boyle giderse psikolojik olarak kotu olacak gibi hissediyorum. ne yapmaliyim ?
Bizim gurbetciler grubumuz vardi.Her birimiz bir baska ulkedeyiz.
yurumeyi hic sevmiyorum. ben de kuzeyde bir ulkedeyim. sogukta yuruyesim hic gelmiyor.. Geçen sene en kuzeydeki başkentlerden birinde korkunç günler geçirirken beni her şeye rağmen mutlu edebilen şey buydu, istediğimi giymek, taciz korkusu olmadan kulağımda müzikle kilometrelerce yürüyebilmek, hava e
Film ızle .Dans et .Spor yap .yurtdisinda yasiyorum. ailem arkadasim kimsem yok yanimda. onceden yasadigim sehirde turk arkadaslarim vardi. tasinmak zorunda kaldim. bir seneyi gecti hala hic arkadasim yok. korona yuzunden sosyal bir ortama, kursa gitmeye korkuyorum. arada turkiyedeki arkadaslarimla mesajlasip konusuyordum ama o da giderek seyreklesti, herkes kendi hayatinda. uzak olunca iliskiler eskisi gibi olmuyor.
Kendimi cok yalniz hissediyorum. boyle giderse psikolojik olarak kotu olacak gibi hissediyorum. ne yapmaliyim ?