Yalnizliktan korkan var mi?

Kim yazmış bunu, alıntılayıp yorum yazsaydıniz keşke.
Biz baba üzerinden yaptık yorumları çoğunlukla. Bu yoruma hak verecek değiliz tabi ki.

Ben konuya verilmiş böyle bir yanıt görmedim. Alıntılayın onun üzerinden tartışalım.
Başlarda vardı. 2 ve 4. Sayfa olması lazım bakayım yine.
Tum yukun kadinin uzerinde olmasi gerektigini kim savundu burada? Neyi kime karsi savunuyorsunuz?
Sanırım o kısım size karşı diyorum gibi anlaşıldı. O kısımda sadece olayın çaya indirgenmesini ilginç buldum. Benim tepkim bizim toplumda olan kadın hizmet etmeli kafasında. Siz böyle bişey demiyosanız size sözüm yok zaten ben ilk sayfalardan beridir hep bu tarz yorum yaptım.

Bekliyorum.

Bencede yaş da geçti evlenmek istiyorsanız kendinizi birazcık degistirin

İsimsiz alıntılamaya çalıştım tartışmaya dönmesin diye ama beceremedim iki saattir

Col tesekkur ederim cok guzel ozetlemissiniz yani bunu anlatmak icin baya linc yedim ama anlayan insanlarda var.İnsallah hepimizin gonlune gore verir Rabbim en hayirlisini en guzelini.Ben cok memnun oldum yorumunuzdan.Herkesin dusuncesine saygim sonsuz ve elestirmek degildi amacim kendimi ifade ederken yanlista anlasildim sanirim.Hersey guzel olur insallah.

Neler olmus burda

inan dünyada her kafada insan var. bir yerlerde de bir erkek "üf tüm kadınlar yemek yapma çocuk yapma derdinde, bana kendi kafamda biri lazım." diyor. öyle biriyle birlikte olmak istersen öylesiyle olursun, kalanına prim vermezsin. ben de hayatta kadın ve erkeğin rollerinin eşit dağılması taraftarıyım ve bu konuda taviz vermedim, dolayısıyla benimle aynı düşüncelere sahip biriyleyim. bu böyle çilek yiyeyim de muz tadı gelsin kadar imkansız bir şey değil, çevren öyle diye boşune bunu genelleyip üzülme.

Bence haklısınız konu sahibi.Anladığım kadarıyla evde tam bir eşitsizlik hakim.Sorun babaya çay vermek değil, evin bütün sorumluluğunu evdeki kadınların üstlenmesi.Yoksa babaya çay koymak, önüne yemek koymak sorun değil.Bugün sen koyarsın, yarın o koyar.Burda asıl mesele kaba tabirle hizmetçi gibi muamele görmek.Bütün ev işlerinin kadından beklenmesi ve kadınların buna mecbur bırakılması.

Ben yaşadıklarımı yazmışım konu sahibine de hakcveriyorum ama erkekler kabul etmiyo eşitliği ins kendi gibi birini bulur dedim ben demedim kadın mecbur hizmetçidir erkeğin hercdedigini yapmaya mecbur yapmasa evde kalır gibi konuşmadım siz de kendiniz belki duyuyorsunuz görüyor şunuz kadın erkeğin red gibi yapmadı mı iş kötüye gidiyor konu sahibi de kadınların öldürülmesine üzerine de yorum yapmisti böyle olacsgina evlenmem diye

Kisaca ozetlediginiz icin tesekkur ederim

Bende bunalıyorum insanların sahteliklerinden kendilerini ön plana koymalarından, bir dert anlatıyorsun sen bitirmeden ama bana da böyle oldu şöyle oldu diyorlar, hani paylaşmak dertleşmek nerde kaldı

Bu düşünceler hastalıklı değil ki. Ben de böyle düşünüyorum. İki yıllık da evliyim. Eşimle de iş bölümü yaparız. Görevlerimiz bellidir. Böyle erkekler var yani dünyada.

Ama babanıza da karşı gelmeyin. Adam dünya gözüyle kızının elinden iki bardak çay içiversin. Sizi bu yaşa getirmişler. Bir kötülükleri yoksa kırmayın.

Hayırlı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…