• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan kurudum

Altagracia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
1.514
3.919
133
İstanbula taşındık 1,5 ay önce eşim yoğun çalısıyor kuzenlerim uzaktan birkaç arkadaş var burda ama küçük bi bebegım var vasıta kullanmak zor benim isteğim daha çok komşu arkadaş :110:
Kocaman bir sitede oturuyorum binlerce ev var çoğu malesef yabancı kızımı parka indiriyorum karşılaştığım türklerle sohbet kaç aylık masallahdan ileri gitmıyor ilk zamanlar biriyle tanıştım onlada birdaha karsılasmadık :bicak: şöyle kahvaltıya cagırcagım evine bi kahve içmeye gidicegım bir kişi bile yok herkesin eşi dostu ailesi var kimsenin yeni birileriyle tanışmaya ihtiyacı yok gibi geliyor

Yalnızlıktan kurudum kaldım

Daha yeni taşınmışsın biraz daha zamanla kendine bir çevre yapabilirsin tabiki. Ama seninde çaba sarf etmen lazım onlar konuşmuyorsa sen konuş konu aç sohbet et elbet kendine arkadaş komşu edinirsin

İstanbula taşındık 1,5 ay önce eşim yoğun çalısıyor kuzenlerim uzaktan birkaç arkadaş var burda ama küçük bi bebegım var vasıta kullanmak zor benim isteğim daha çok komşu arkadaş :110:
Kocaman bir sitede oturuyorum binlerce ev var çoğu malesef yabancı kızımı parka indiriyorum karşılaştığım türklerle sohbet kaç aylık masallahdan ileri gitmıyor ilk zamanlar biriyle tanıştım onlada birdaha karsılasmadık :bicak: şöyle kahvaltıya cagırcagım evine bi kahve içmeye gidicegım bir kişi bile yok herkesin eşi dostu ailesi var kimsenin yeni birileriyle tanışmaya ihtiyacı yok gibi geliyor

Çalışan birisiyim sabah.07.30 19.10 arası
Burak birisiyle oturmayı görmeyi bile istemiyorum aynen tanışma ihtiyacı yok

Zamanla oturur.
İnsanlar temkinli artık yabancılara karşı,çoğu misafir de sevmiyor,mesafe iyidir kafasında ki bende öyleyim. Çat kapı evime gelinsin istemem,ısrar edip davet edilmek istemem,biraz akışında gelişsin diye düşünürüm.
Buna rağmen,parkta hep sohbet ettiğimiz arada dısarda etkinlik yaptığımız arkadaşlarım oldu. Kızımın bale okulunda beklerken tanışıp keyifle sohbet ettiğim dışarda da görüşebileceğim birilerini tanıdım ki inanin soğuk mizaçliyım,ben bile arkadaş olduysam sizde olursunuz. Biraz zaman gerek sadece.

Bence İstanbul gibi bir şehirde bu kadar çok istekli olmayın evlere gelinsin gidilsine. Kime güven olacağı belli olmuyor. Çocuğunuzda varmış riske atmayın onu dikkatli olun. Küçük yerden geldiyseniz orayı arayabilirsiniz ama büyük şehirlerde öle ortamlar çok olmuyor belki eski mahalle tarzı ortamlar kaldıysa oralarda.

Zamanla oturur.
İnsanlar temkinli artık yabancılara karşı,çoğu misafir de sevmiyor,mesafe iyidir kafasında ki bende öyleyim. Çat kapı evime gelinsin istemem,ısrar edip davet edilmek istemem,biraz akışında gelişsin diye düşünürüm.
Buna rağmen,parkta hep sohbet ettiğimiz arada dısarda etkinlik yaptığımız arkadaşlarım oldu. Kızımın bale okulunda beklerken tanışıp keyifle sohbet ettiğim dışarda da görüşebileceğim birilerini tanıdım ki inanin soğuk mizaçliyım,ben bile arkadaş olduysam sizde olursunuz. Biraz zaman gerek sadece.
Çat kapı misafiri bende hiç sevmıyorum yapışık ikiz gibi dolaşmak bana göre değil zaten isteğim hoş sohbet eşliğinde bir kahve günlük sıkıntı konuşup iki laklak açıkcası yalnızlığı cok sevıyorum yoksa alıştımda ama bukadarıda fazla gelıyor

Bence İstanbul gibi bir şehirde bu kadar çok istekli olmayın evlere gelinsin gidilsine. Kime güven olacağı belli olmuyor. Çocuğunuzda varmış riske atmayın onu dikkatli olun. Küçük yerden geldiyseniz orayı arayabilirsiniz ama büyük şehirlerde öle ortamlar çok olmuyor belki eski mahalle tarzı ortamlar kaldıysa oralarda.
İzmirliyim küçük yerden gelmedim zaten İsteğim kendi sitemde oturan insanlar sitede gördüğüm kadarıyla fena sayılmaz yani kaliteli görünen insanlar var en azından seçici davranırım emin olabilirsniz

1.5 ay insanların samimi olması için yeterli bir süre değil. Sizi tanımaya çalışıyorlardır. Günümüzde insanlar öyle bir hale geldi ki kimseye güvenilmiyor. Biraz daha sabırlı olun bakalım.
Kimseyle tanışmadım ki :) yani birini gördüm onunda bebegı vardı bebek hakkında konuştuk daha sonra tanıştık birdahada hiç görmedim karşılaşmakta zor oluyor

1,5 ayda samimiyet kurmak mümkün değil. Heleki istanbulda...ben 6 senedir aynı sitede oturuyorum... 1200 konutlu bir site. 2-3 arkadaşım var sadece ve eve gidip gelme olayı çok çok nadir....inşallah gönlünüze göre komşu arkadaş bulursunuz.

Hangi sitedesin, zeytinburnunda sitedeyim aynı siteyse tanışalım :rapci: benim de kızım var iki yaşında

Çalışan birisiyim sabah.07.30 19.10 arası
Burak birisiyle oturmayı görmeyi bile istemiyorum aynen tanışma ihtiyacı yok
Çalışmıyorum cogu zaman evdeyim ama gormek bile istemiyorum kimseyi. Herkes evinde otursun. Burasi lokanta degil. Ama bazen tabi diyorum kapimi çalan yok diye.. hahahaha.

Canım biraz acele ediyorsun bence.Ben yeni taşınan lojman komsuma bile biraz daha geçince hayırlı olsuna gitmek isterim.İstanbul gibi bir şehirde bahsettigin tür bir sitede ise kimseye gidip gelmem

1,5 ayda samimiyet kurmak mümkün değil. Heleki istanbulda...ben 6 senedir aynı sitede oturuyorum... 1200 konutlu bir site. 2-3 arkadaşım var sadece ve eve gidip gelme olayı çok çok nadir....inşallah gönlünüze göre komşu arkadaş bulursunuz.
Teşekkür ederim bizim sitede 1250 ev var ama yarısı boş yarısıda yabancı. Seçenek daralıyor yani birde zamanımda kısıtlı kışa kadar arkadaş buldum buldum yoksa çok zor

Back
X