Yalnızlıktan Sıkıldım...

psikolojim bozuluyor gerçekten...kurslara gitmek istiyorum ama oda pek mümkün değil şu ara maddi açıdan :1no2:

Özel kursları demiyorum zaten tatlım,ben halk eğitim merkezine gittim ne gıbı kurslarınız var dıye.Sansıma ertesı gun hemen bılgısayar kursuna basladım,dıger kurslarda yabancı dil,kuaförlük,mefruşat,kumaş boyama,dikiş nakış,gitar,bağlama...vs hobi olarak yani deneyebilirsin canımcım... mutlaka yapabileceğin seyler vardır... Kurs yerıde bana uzaktı 2 vasıta ıle gıdıyordum ama o saate kadar farkında olmadan kendılıgınden planlıyorsun günlük işlerını.. Sankı mesaıye gıdecekmişim gıbıydı :))
bende suan ınanılmaz sıkılıyorum,bazen su ınternette olmasa ne yaparım dıyorum,ailemde baska sehırde... Eşimin işi geregı tayınımız var,1-2 ay ıcınde tasınacagımız için dıger kurslara gıdemedım ama gıttıgım yerde iş bulamazsam yıne kurslardan yararlanmayı düşünüyorum...
Fazla içini karartma canımcım,ferah tut...İlk zamanlar bende senın gıbıydım ama ilk adımı atmamla desarj oldum :))

Özel kursları demiyorum zaten tatlım,ben halk eğitim merkezine gittim ne gıbı kurslarınız var dıye.Sansıma ertesı gun hemen bılgısayar kursuna basladım,dıger kurslarda yabancı dil,kuaförlük,mefruşat,kumaş boyama,dikiş nakış,gitar,bağlama...vs hobi olarak yani deneyebilirsin canımcım... mutlaka yapabileceğin seyler vardır... Kurs yerıde bana uzaktı 2 vasıta ıle gıdıyordum ama o saate kadar farkında olmadan kendılıgınden planlıyorsun günlük işlerını.. Sankı mesaıye gıdecekmişim gıbıydı :))
bende suan ınanılmaz sıkılıyorum,bazen su ınternette olmasa ne yaparım dıyorum,ailemde baska sehırde... Eşimin işi geregı tayınımız var,1-2 ay ıcınde tasınacagımız için dıger kurslara gıdemedım ama gıttıgım yerde iş bulamazsam yıne kurslardan yararlanmayı düşünüyorum...
Fazla içini karartma canımcım,ferah tut...İlk zamanlar bende senın gıbıydım ama ilk adımı atmamla desarj oldum :))

halk eğitim kursları eylülde başlıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum

burda senin yalnızlığı giderecek arkadaşlıklar kurabilirsin..pendik de oturuyomuşsun..bi çok arkadaş bulabilirsin,orda oturanlardan cnm..yada bi iş falan baksan kendine..
belki iş vasıtasıyla arkadaş çevrende olur.....

sizleri çok iyi anlıyorum. farklı hobiler edinmeye farklı sosyal ortamlara girmeye çalışın. çok sık dışarda olma imkanınız yoksa en iyisi sizi oyalayacak hobiler

aralıkta başlıyorsa gene çok var o zaman mirmirmirmir

pendikte oturan birilerini soruyorum ama kimseden ses çıkmıyor???

hayır canım aralıkta baslıyo kurslar demıyorum,benım gıttıgım dönem aralık dönemıydı,dönüşümlü olarak 2 ayda bir devam edıyordu kurslar.. Bnence gıt bir konus arastır derim canım
öptum

neden başkalarının evliliğini kendinize örnek alıyorsunuz ki...
herkesin evliliği bir olmaz canım...
evlilik çok güzel tabi karşındaki doğru kişi ise..
evlilik sabır fedakarlık gerektirir...

fedakarlık bundan öle çok korkuyomki artık
ben çok verici bi insanım ama bu zmana kadar
çok üzüldüm bana şimdi bunları yapan evlenince kimbilir neler yapar
o yüsden korkuyorum artık herşeyden herkesten

fedakarlık bundan öle çok korkuyomki artık
ben çok verici bi insanım ama bu zmana kadar
çok üzüldüm bana şimdi bunları yapan evlenince kimbilir neler yapar
o yüsden korkuyorum artık herşeyden herkesten

zamanı geldiğinde insanın aşktan eli ayağı dolanıyor istememen mümkün olmuyor.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım :teselli:

bende başka bir ile evlenip geldim
bekarken çalışıyordum
evlenince çalışmıyorum.

bende ilk başlarda çok sıkılıyordum.
apt. komşularla tanıştım sıkılınca onlara çıkıyorum.
netten arkadaşlara konuşuyorum

alıştım gibi yapacak birşeyde yok.
zamanınım çoğunu kk ya girerek geçiriyorum.

Back
X