Yalnızlıktan Sıkıldım...

evlibarkli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.464
1
116
İstanbul
Kızlar benim bu sıkıntım bazılarınıza belki basit gelebilir ama kendimi çok yalnız hissetmeme neden oluyor. Evlenmeden önce farklı bir yerde oturuyordum çok arkadaşım vardı. Evlendikten sonra 2 farklı yerde oturduk. Hiçbirinde arkadaşım olmadı. Eşim işe gittiktten sonra yalnız kalıyorum hep tek başıma biyerlere gitmek zorunda kalıyorum.Eşim varken sorun yok.Şuan çalışmıyorum iş arıyorum ama bulamıyorum.Oturduğum apartmanda da arkadaş olabilecek kimsem yok.Çok sıkılıyorum yalnızlıktan... :çok üzgünüm:

aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum,işe gidip geliyorum ama sonra çok yalnızım...eşim akşam geliyor...akşama kadar ev işi yap,yemek yap,çok sıkıldım

ben çalışırken gene kendimi biraz daha iyi hissediyordum.şimdi ise tek amacım tek gayem evi toplamak temizlik yapmak :bbo: bi ara kedi aldım onun sorumluluğuda çok geldi 4 ay dayandım.

canım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hiç arkadaşım yok sürekli evde robot gibi aynı işleri yapıyorum kızımla ilgileniyorum birazda istiyorum şöyle dertleşeceğim birileri olsun
arkadaşlık kuruyorum insanlarla biraz fazla ilgi gösterince beni kullanmaya başlıyorla bende geri çekliyorum bende çok yalnızım senağlama
her işimi kendim tek başına yapıyorum

böyle şeyler zaman istiyor gerçekten güvenebileceğin,derdini paylaşabileceğin arkadaşlar bulmak kolay değil.bundan üç yıl önce diyarbakıra taşındığımızda ben de çok kötüydüm üstelik geldiğim şehirdeki arkadaşlıklarım mükemmeldi.kardeş gibiydik.ama şimdi mutluyum,iyiyim.Çok olmasa da az ve öz arkadaşlarım var .H:enbuyukkk:em burası var bizler varız.kendinizi yalnız hissetmeyin

ayy bende yenı evlıyım ve bende iş bulamadım ve tüm gün evdeyım... bır ara kurslara gıttım hepsını bıtırdım... o zaman ıyıydı nası gecıyo anlamıyordum ama sımdı yıne başa döndüm... komsularımda calısıyor, tüm gün yalnızım koca apartmanda... Bazı aksamlar gelıyorlar gıdıyorlar kımı komsularım ama yasca büyükler.. ınsan bıraz dertleseceği,oturup karsılıklı cay içip laflıcak kafa dengi birini arıyor..
Kendıne bıraz ugraslar bulmaya calıs canımcım,yoksa ınsanda psıkolojı denen sey kalmıyor...

alısırsın canım valla ben yanlız gezıncede sıkılıyom askımı ıstıom ama baska bır sehıre gelınce ortama gelınce farklılılar ınsanı uzuyor eskıortamı arıyoruz

böyle şeyler zaman istiyor gerçekten güvenebileceğin,derdini paylaşabileceğin arkadaşlar bulmak kolay değil.bundan üç yıl önce diyarbakıra taşındığımızda ben de çok kötüydüm üstelik geldiğim şehirdeki arkadaşlıklarım mükemmeldi.kardeş gibiydik.ama şimdi mutluyum,iyiyim.Çok olmasa da az ve öz arkadaşlarım var .H:enbuyukkk:em burası var bizler varız.kendinizi yalnız hissetmeyin

burayı gerçekten çok seviyorum burda zaman geçirmek güzel ama herşey gibi burasıda bi yere kadar ne kadar bilgisayar başında oturbilirim ki? evleneli 1.5 sene olcak nerdeyse ama hala aynıyım.umarım bende zamanla alışırım...

ayy bende yenı evlıyım ve bende iş bulamadım ve tüm gün evdeyım... bır ara kurslara gıttım hepsını bıtırdım... o zaman ıyıydı nası gecıyo anlamıyordum ama sımdı yıne başa döndüm... komsularımda calısıyor, tüm gün yalnızım koca apartmanda... Bazı aksamlar gelıyorlar gıdıyorlar kımı komsularım ama yasca büyükler.. ınsan bıraz dertleseceği,oturup karsılıklı cay içip laflıcak kafa dengi birini arıyor..
Kendıne bıraz ugraslar bulmaya calıs canımcım,yoksa ınsanda psıkolojı denen sey kalmıyor...

psikolojim bozuluyor gerçekten...kurslara gitmek istiyorum ama oda pek mümkün değil şu ara maddi açıdan :1no2:

canım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hiç arkadaşım yok sürekli evde robot gibi aynı işleri yapıyorum kızımla ilgileniyorum birazda istiyorum şöyle dertleşeceğim birileri olsun
arkadaşlık kuruyorum insanlarla biraz fazla ilgi gösterince beni kullanmaya başlıyorla bende geri çekliyorum bende çok yalnızım senağlama
her işimi kendim tek başına yapıyorum

bende aynen herşeyi tek başıma yapıyorum :teselli:

canım benim aynı sıkıntıyı ben senden çok yaşıyorum ben hiçbilmediğim biryere gelin geldim şuan senden tek farkım çalışıyo olmak ama burda da malesef hiç arkdaşım yok ben yanlızca kadınlarkulubu arkdaşlarımla dertleşiyorum sıkıntılarımı gideriyorum bi nebzede olsun sana tavsiyem belediyenin açmış olduğu ücretsiz kurslara gitmen yemek kursu olabilir,dikiş-nakış olabilir ,bilgisayar olabilir spor tesisleri olabilir tamamen seni rahatlatıcak ve hoşlanacağın şeyler bunlar kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali oldu ama yinede tavsiye ederim hem sen güngörenden pendiğe yani yine istanbul içi biryere gelmişsin ben şehrimi ailemi çevremi herkesi bırakıp farklı birşehre geldim biras daha haline şükretmen için nedenlerin var öpüyorum seni umarım bu sıkıntıdan kortulursun biran önce

canım benim aynı sıkıntıyı ben senden çok yaşıyorum ben hiçbilmediğim biryere gelin geldim şuan senden tek farkım çalışıyo olmak ama burda da malesef hiç arkdaşım yok ben yanlızca kadınlarkulubu arkdaşlarımla dertleşiyorum sıkıntılarımı gideriyorum bi nebzede olsun sana tavsiyem belediyenin açmış olduğu ücretsiz kurslara gitmen yemek kursu olabilir,dikiş-nakış olabilir ,bilgisayar olabilir spor tesisleri olabilir tamamen seni rahatlatıcak ve hoşlanacağın şeyler bunlar kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali oldu ama yinede tavsiye ederim hem sen güngörenden pendiğe yani yine istanbul içi biryere gelmişsin ben şehrimi ailemi çevremi herkesi bırakıp farklı birşehre geldim biras daha haline şükretmen için nedenlerin var öpüyorum seni umarım bu sıkıntıdan kortulursun biran önce

belediyenin kurları eylül gibi başlıyor daha çok var. desteğin için çok teşekkür ederim.ben evlendikten sonra ailemde farklı bi şehre taşındı ailemdende uzağım :bbo:

yok yok arkadaşlar ben evlenmiycem
burda böle bunları okuyunca
evlilik başlı başına bi dert galiba

kızlar ben bekarım ama sizi gerçekten anlıyorum
benim şuanda babamın evinde komşuluk arkaadaşlık çokgüzel..
yaşıtım kızlar falan var...çogu da bizim köylü .iyi anlaşıyoruz
ama ilerde site tarzı yere gelin gidersem napcam diye düşünüyorum şimdiden..
allah yardımcınız olsun..istanbul'da olanlar İSMEK kurslarına gidebilirler..
hem zaman geçer hem de yeni dostluklar edinebilirsiniz

o sıkıntı bendede var...
ilk zamanlar çok zorluk çektim...
sonra zamanla bunada alıştım...

yok yok arkadaşlar ben evlenmiycem
burda böle bunları okuyunca
evlilik başlı başına bi dert galiba

neden başkalarının evliliğini kendinize örnek alıyorsunuz ki...
herkesin evliliği bir olmaz canım...
evlilik çok güzel tabi karşındaki doğru kişi ise..
evlilik sabır fedakarlık gerektirir...

Back
X