- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
arkadaşlar doğru yeri mi bilmiyorum burası ama benim derdim biraz farklı.
okuyorum ve zaman zaman farklı hocalar tarafından sözlülere giriyorum. çalışkanım ve grubumdaki arkadaşlarımın çoğundan iyi biliyor oluyorum ama ne yaparsam yapayım hocaların gözüne giremiyorum. bunu hissediyordum ama bugün artık iyice farkettim.
en son olay dün sözlü olmuştuk bi arkadaşımla staj boyunca o hocanın sorularına cevap vermemesine doğru dürüst ilgili olup soru sormamasına rağmen benden yüksek aldı bense her dediğine mutlaka cevap verdim hep ilgili oldum sorular sordum hocanın gözünün içine bakarak dinledim ama yine de hoca bana değil hep dönüp o arkadaşıma anlattı mesela ders anlatırken. sözlüde de ona doğru dürüst bişey bile sormamış bana bi sürü şey sordu hepsine cevap verdim yine de o benden yüksek aldı. sizce neden böyle oluyor? bende bi problem mi var acaba bilemiyorum.. bu arada grubumdaki diğer arkadaşım erkek acaba cinsiyet ayrımcılığı mı yapılıyor bilmiyorum çünkü aklıma başka bişey gelmiyor artık.
elimden geleni yapsam da etki etmiyor offf çok kötü moralim bozuk bana bi akıl verin lütfen :çok üzgünüm:
acaba bir dini cematemi üye eğer değilse dış görüntünü değiştir
bayansı göünmeye bak