Yalnzca bayan olmak

Valla benim eşimde uzman doktor aynı zamanda öğretim görevlisi, dokuz eylülde...

Şu anlattıklarınız bana o kadar çok uzak geliyor ki...

Bir sürüde tıp öğrencisi arkadaşlarım var, benim yaşım eşime göre genç haliyle onlarlada arkadaş ortamım var.

Hiç sizinki gibi bir şikayet duymadım. Kaldı ki çoğu hocaları ve doktorları eşim sayesinde arkadaş ortamından biliyorum,tanıyorum,onlarla samimiyimde...

Tabi okuduğunuz okulu falan bilmiyorum... Ama şu anlattıklarınız bana o kadar uzak geliyor ki!

Eşime desem o bile ihtimal vermez hatta güler geçer eminim buna.

Olayın bayan olmakla falan ilgisi yok; böyle bir şikayeti ve iddiayı inanın ilk kez sizden duyuyorum.

Bende yüksek lisans öğrencisiyim, hiç böyle bir yaklaşım görmedim.

Sanki doğudan falan bahsediyorsunuz; bana biraz abartı geldi dedikleriniz.

Bişey söylecekseniz direk söyleyin bana ima etmeyin lütfen... Şu takındığınız tutum bile bayanların birbirine empati yapmakta ne kadar aciz olduğunun kanıtı zaten. öyle bi durum içinde olmasam kalkıp burda bunu dile getirmezdim heralde ki arkadaşlarıma, sevgilime aileme bile bu şekilde düşündüğümü dile getiremiyorum. herkes bana bunu söylerken halbuki. çünkü inanın böyle olduğunu kabul etmek istemiyorum zaten bu beni daha kötü yapıyor, haksızlığa uğramış gibi hissetmek insanın önünü tıkıyor. ayrıca sizin ortamınızı bilmiyorum ama bu olaylar öyle dile getirilen şeyler değildir zaten. öyle arkadaş ortamında oturulup bunun muhabbeti yapılmaz, özellikle doktor olmayan insanların da bulunduğu ortamlarda tıp camiası esprileri yapılır ama kimse kendiyle ilgili kötü birşeyden bahsetmez. sizin eşiniz öyle olmayabilir zaten yeni nesil hocalarımızın böyle bişey yaptığını düşünmüyorum yazılarımdan farkettiyseniz tustan önce girmiş şuan 60-70 yaşında olan proflardan bahsediyorum. bu şekilde davranan insanların da en yakınlarına dahi bu sebepten böyle yaptım diye söylediklerini mi sanıyorsunuz? kaldı ki ne kadar ben de tıp camiasındanım diyerek beni anladığınızı düşünseniz de buna katiyen inanmıyorum. bana katılmayabilirsiniz ama şu da gerçek ki bu camiada neler olduğunu öyle arkadaşlarınızdan, eşinizden fln öğrenemezsiniz dolayısıyla olayın bayan olmakla ilgisi yok vs diye bu şekilde kesin hüküm vercek kişi de siz değilsiniz. bana katılmayabilirsiniz ama bunlar gerçekler. ben acındırmayı seven bundan prim yapmayı hoş bulan veya kendi hatalarıma kulp takmaya çalışan bi insan değilim bilakis kendimi zayıf gösterecek herşeyden nefret ederim. sizi suçlamıyorum aslında dışarıdan gerçekten herşey güllük gülistanlık görülüyor çünkü ama rica ederim birazdan başlayacak türkan dizisini biraz da olsa izleyin ve bayanları bu meslekte anlamaya çalışın. belki doğuda değilim ama izmirde olmaları insanların kafalarını değiştirmiyor ne yazık ki.

ben arkadaşa inanıyorum, kadın erkek ayrımcılığı kesinlikle var hem de her yerde.en basitinden trafikte bile kadından iyi şoför olmaz mantığından herkes muzdariptir herhalde.ben kendim bile eğer önümdeki araba sol şeritte ve gayet yavaş gidiyorsa kesin kadındır diyorum kaydirigubbakcemile3 hamileliğimde gideceğim doktor için çevremden tavsiye isterken şunu öğrendim yani şu şekilde düşünülüyor; erkek doktor kadın doktordan daha iyidir daha bilgilidir ve daha tecrübelidir.hemde bunu düşünen kadınlar! yani erkeğin kadından üstün olduğunu yalnızca erkekler değil kadınlar bile düşünüyor maalesef...

arkadaşlar açıkçası ne yalan söyliyim zaten kendi adıma bu şekilde zorlanırken bu konuda bile suçlanmak çok koyuyor bana. bayanlarımızın bana destek vermesini geçtim suçlaması da çok acı. neyse ben çalışmama bakarım.. bundan sonra kız-erkek kimseye bakmıcam. sadece kendi yaptığıma bakıcam ve başıma iş açılmamasını sağlamaya çalışıcam

Her yorumu kafaya takacaksan işin var tatlım.. Herkes kendi bildiğini söylüyor neticede. Ama doğru ama yanlış. Bana kalırsa haklı olma ihtimalin çok yüksek. Şimdi sen de doktor olacaksın ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Doktorların geneli kapristen egodan ölmek üzereler. Eşleri çevreleri de keza.. Bu nedenle saçma sapan yaklaşımlara giriyorlar. En azından sen öyle bir doktor olma. Bırak onlar kendi bildiklerini okusun neticede sen daha iyi bir doktor olacaksın daha çok çalıştığın için. İlla o prof. un sana bakarak seni kaale alarak konuşmasını istiyorsan gözlerine değil de 3. gözüne bakarak konuş :) kaşlarının ortasından bir iki cm üstüne :) Sen bunu bir dene anatomiyi baştan yazdırır adama vallahi

Her yorumu kafaya takacaksan işin var tatlım.. Herkes kendi bildiğini söylüyor neticede. Ama doğru ama yanlış. Bana kalırsa haklı olma ihtimalin çok yüksek. Şimdi sen de doktor olacaksın ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Doktorların geneli kapristen egodan ölmek üzereler. Eşleri çevreleri de keza.. Bu nedenle saçma sapan yaklaşımlara giriyorlar. En azından sen öyle bir doktor olma. Bırak onlar kendi bildiklerini okusun neticede sen daha iyi bir doktor olacaksın daha çok çalıştığın için. İlla o prof. un sana bakarak seni kaale alarak konuşmasını istiyorsan gözlerine değil de 3. gözüne bakarak konuş :) kaşlarının ortasından bir iki cm üstüne :) Sen bunu bir dene anatomiyi baştan yazdırır adama vallahi

haklısın canım biraz vurdumduymaz olmayı öğrenmeliyim sanırım :)
ama dediğini duymuştum bi yerlerde psikolojik olarak karşındakine üstünlük taslamış oluyorsun tepemi attıran olursa denicem bunu :) normalde hep konuşurken karşımdakinin gözlerinin içine bakarım gözüme bakmadan konuşan adama da günahımı vermeye güvenmem.
ayrıca dediğin çok doğru ben de farkındayım bunun. ama şöyle bi durum var gerçekten burnu büyükler var bir de yorgunluktan veya bulunduğu stresli ortamdan yüzü asık olanlar da var evet hastalar için ikisini birbirinden ayırt etmek zor ama inan ki doktorlar bazen o kadar zorlanıyorlar ki güleryüzlü olmak bile çok zor geliyor. beni tıp dışındaki tüm arkadaşlarım çok güleryüzlü olarak bilirler ama öyle bi an geliyor ki yorgun argınsın, hastasın diyelim bir de hocandan/asistandan azar yedin mi, bir de hastalar gerçekten saçma sapan bişey yaptıkları zaman tahammül edicek halin olmuyor. kişisel bişey değil yani bunu açıklamak istedim burdan çünkü çok yanlış tanınıyorlar doktorlar.

Birincisi neden hiddetlendin birden anlam veremedim. Ayrıca birşey ima etmedim,onu nereden çıkarttın...

Ben sadece olayın cinsiyete bağladığınıza katılmıyorum.

Bir başka konunuzda galiba süslü olduğunuzdan hocaların size taktığını bahsetmiştiniz.

Tırnaklarınız ojeliymiş, bakımlıymışsınız falan... :27:

Bu saydıklarınız çok standart özellikler, hiç bir adamın tırnaktaki ojeye takacağını sanmıyorum...

Ha, ya da siz ayrık otu misali; farklı bir giyim kuşamla gidipte dikkat çekiyorsanız ona birşey diyemem...

Ego dersen, anlarım...

"Bir" hocanın kadınlara düşmanlığını desen,anlarım.

"Bana taktı" desen, bunu da anlarım.

Ama "yalnızca bayan olmak" sebebiyle genellemeler yaparsan herkese bu konuda katılamam.

Evet, katılmakta zorunda değilim. Sende inandırmak zorunda değilsin...

Ama ben ısrarla altta yatan farklı sebepler olduğunu düşünüyorum. :38:

yav hemen kadın diye az not veriyor yapmışınız.hee koca prof. olmuş ama hala neyin derdinde olacak heleki ünv.hocasıysa...

takmıştır senin bişeyine kıl kapmıştır veya doğru cvp bie versen tam anlamıyla hocanın beklediği cevabı vermiyorsundur.hocanın özellikle önemsediği bir nokta vardır fakat sen o noktayı belirtmeden geçiyorsundur. cevap doğru olsada. bunlar not kırar. kimi hoca kırmaz ama kimi de kırar.

kimi öğrenciye imtiyaz tanırlar kimine daha katı olurlar. hiiiç bir eğitim kurumunda bütün öğrencilere eşit yaklaşılmaz bu bir gerçek. kimi soğuk gelir kimi şımarık öğretmen ona göre o öğrenciye daha ketum davranır falan filan.

yok kızsın diye düşük not veriyo falan tam bir saçmalık ilk kez duyuyorum

ben arkadaşa inanıyorum, kadın erkek ayrımcılığı kesinlikle var hem de her yerde.en basitinden trafikte bile kadından iyi şoför olmaz mantığından herkes muzdariptir herhalde.ben kendim bile eğer önümdeki araba sol şeritte ve gayet yavaş gidiyorsa kesin kadındır diyorum kaydirigubbakcemile3 hamileliğimde gideceğim doktor için çevremden tavsiye isterken şunu öğrendim yani şu şekilde düşünülüyor; erkek doktor kadın doktordan daha iyidir daha bilgilidir ve daha tecrübelidir.hemde bunu düşünen kadınlar! yani erkeğin kadından üstün olduğunu yalnızca erkekler değil kadınlar bile düşünüyor maalesef...

aslında o yüzden değil annem tam 4 kez doğum yaptığından şunu demişti kadın doktorlar doğumda daha acımasız oluyor sebebi kendide zamanında doğum yapmışsa eğer eyvahlar olsun heleki bide o kadın doktor kolay yapmışsa doğumuna amann yarabbi senin acını sancını hepten abartı bulup kızanı bile oluyor.
ama erkek doktor o sancıyı yaşamadığında tam anlamıyla hiç birzaman bilemeyeceğinden kadın sancı çekerken daha ilgili sabırlı davranıyormuş

tabi her doğum doktoru böle değil annemin 4 doğumdan sonraki tespitidir bu sadece anneme denk gelenler :D

Birincisi neden hiddetlendin birden anlam veremedim. Ayrıca birşey ima etmedim,onu nereden çıkarttın...

Ben sadece olayın cinsiyete bağladığınıza katılmıyorum.

Bir başka konunuzda galiba süslü olduğunuzdan hocaların size taktığını bahsetmiştiniz.

Tırnaklarınız ojeliymiş, bakımlıymışsınız falan... :27:

Bu saydıklarınız çok standart özellikler, hiç bir adamın tırnaktaki ojeye takacağını sanmıyorum...

Ha, ya da siz ayrık otu misali; farklı bir giyim kuşamla gidipte dikkat çekiyorsanız ona birşey diyemem...

Ego dersen, anlarım...

"Bir" hocanın kadınlara düşmanlığını desen,anlarım.

"Bana taktı" desen, bunu da anlarım.

Ama "yalnızca bayan olmak" sebebiyle genellemeler yaparsan herkese bu konuda katılamam.

Evet, katılmakta zorunda değilim. Sende inandırmak zorunda değilsin...

Ama ben ısrarla altta yatan farklı sebepler olduğunu düşünüyorum. :38:

Ne yani hocanın kadınlara düşmanlığı bayan olduğum için olmuyor mu? Genellemeler yapıyormuşum fln. Bu genellemeleri ben yapmıyorum dedim zaten. Ben sadece benişm başıma gelenleri anlatıyorum, ki ben gibi daha nicesi var. Niçin bana başka bi kulp takmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. "Ayrık otu" gibi fln giyinmiyorum ayrıca! Ama burda genel olarak nası giyindiğine bakarsanız insanların anlardınız. Bir oje bir topuklu ayakkabı bir sarı saç karşınızdaki insanın sizden nefret etmesi için yeterli. Peki bu bayan olmakla ilgili değil mi? Bunların yapan bayan suçlu mudur yani? Bunu biliyorum ,nerden biliyorsun derseniz dahiliye sözlüme girmeden 1 ay kaşlarımı almadım sıfır makyaj sıfır oje gittim sözlüme ve sözlü notum 100dür aradaki farkı biliyorum. Ama ben terslenmemek için hocalarım beni sevsin diye sürekli böyle dolanmak zorunda mıyım? Kendi yaşam tarzımla dolanamaz mıyım yani? Yaşam tarzı dediğimde bi göz kalemi bi ruj bi oje kot vs gayet normal kıyafetler yani bi bayan izmirde dolanırken ayrık otu olmayacak bi şekilde giyiniyorum hatta özellikle dekolte vs giymemeye dikkat ederim okulda üstelik. Açıklıyım da ben şimdi o da başka yere çekilmeye çalışılır mazallah.

Neyse bana katılmayan arkadaşlara söylüyorum bunu; sizi de suçlamıyorum sonuçta işin içinde olmayanlara hikaye gibi geliyor. Ne güzel ki siz hayatınızda bu sebepten haksızlığa hiç uğramamışsınız. Umarım da uğramazsınız. Ama uğrarsanız umarım aklınızın köşesinde bulunurum da, bana burda farklı sebeplerden hatalı olduğumu söylemelerinizin ne kadar yanlış olduğunu anlarsınız.

Ayrıca kimseyi inandırmak zorunda değilim evet ama burdaki imalara karşı da o senin düşüncen saygı duyuyorum diyerek susamam. Bana dokundurmadan konuşanlara bi çıkışım yok farkındaysanız, neyin ne olduğunu görebilen biriyim ben.

Valla bende röfleli sarı saçlı, ojeli, topuklu bir bayanım...

Ne hikmetse benden bu yüzden nefret eden olmadı; zira izmirin yarısından çoğu sarı saç ve topukludur...

Ne alaka yani şu dediklerinizle... Öyle bir bahsediyorsunuz ki tipinizden; sanki çok standarttan sapma bir tipsiniz...

Yahu daha bugün sizin hastanedeydim, sizin okula öyle bir gelenler var ki sanki fakülte ile barlar sokağını karıştırmış tipler...

Herkes çok rahat mini eteklerini çekiyorlar sizin okulda...

Hani o tarz giyinseniz,belki diyeceğim...

Ama ne hikmetse siz kaşınızı almadan (!) dersi verebiliyorsunuz sadece... Çok ilginç gerçekten! :37:

Ayrıca bulunduğunuz ortamı pekalada biliyorum... O yüzden bana gereksiz yere savunmalar yapmayın.

Sınavlardan cinsiyetiniz yüzünden değil, bir eksikliğiniz yüzünden kalmışsınızdır.

Bunu kabullenemiyorsun herhalde; sarı saçına ojeli tırnaklarına buluyorsun bahaneyi...

Madem öyle; alma kaşını, siyaha boya saçını; sen de rahat et...

ay çok güldüm gerçekten :27:
bak sen kocanız doktor olunca bir de hastaneye gelince ortamımı hemen biliyor oldunuz bakıyorum.
Ayrıca benim nerde okuduğuma nasıl emin olabiliyorsunuz, internet ortamında herşeyi %100 ifşa etmiyorum tabi ki! Bu sitede tanıdıklarım olduğu için farklı bi üniversite söyledim önceki mesajlarda.
benim neyi ne kadar bildiğimi neyi yanlış dediğimi de o üstün tıp bilginizle hemen çözdünüz!
hemen de eksikliğim yüzünden kaldığıma kanaat getirdiniz.
çok komiksiniz gerçekten ben sınavdan kalmadım yazdıklarımı bile okumuyorsunuz. sonra burda bana ayar çekmeye çalışıyorsunuz.
mini eteklerini çeken kızların hiç bi sorun yaşamadığına da eminsiniz zaten çünkü siz herşeyi bilirsiniz.
"Ayrıca bulunduğunuz ortamı pekalada biliyorum... O yüzden bana gereksiz yere savunmalar yapmayın." da ne demek?
Siz kim oluyorsunuz ki ben size niye savunma yapmaya kalkıyım?? Sizin dediğiniz doğru mu oldu şimdi, ben kendimi ve olan biteni biliyorum, size de kanıtlamak zorunda değilim.

tabi ki kaşımı almadığım için 100 almadım heralde sınavdan, komiksiniz gerçekten. :9: bilgi olmadan hiç bişey olmaz tıpta. kocanıza sorun bakalım dahiliye sınavı kolay bi sınav mıymış alınmamış kaşlarla geçilir miymiş :)
ama bilgi olmasına rağmen haksızlığa uğrarsınız kimi zaman, ben burda bu derdimi paylaşıp gerekirse bu tavırdaki insanlara karşı nası davranmam gerektiğinin çözümünü arıyorum. Yoksa duygu sömürüsü yapmaya yada özgüvensiz biri gibi eksiklerimi yamamaya gelmedim, çok şükür acayip güçlü ve kişilikli bir bayanım bu yollara hiç bir zaman ihtiyaç duymadım duymam da.
evet güzel bir bayanım ve bu bana çoğu zaman zorluk çıkarıyor, çalışkan ve zeki olsam da derslerle alakam yokmuş gibi bi izlenime kapılıyor insanlar bu yüzden ve bu zorlukların çoğunu da bayanlarla yaşıyorum, ama asla yılmayacağım ve hakkım olan şeyleri isteyeceğim her zaman. burnu büyük bi insan değilim ama artılarım yüzünden diğerlerine göre daha azıyla yetinmeye gönlümün razı gelceği anlamına da gelmez bu.

bana karşı bu tavırda olan bayanlara inat ileride elbet öğretim görevlisi olacağım asla bayan öğrencilerime bu şekilde yaklaşmayacağım. zaten şunun şurasında az kaldı. tus da adil bi sınav olduğu için bu tip haksızlıklar olmayacak ve hakettiğim puanı çatır çatır alacağım en çok sevindiğim nokta o. nereyi kazandığımı açıklarım bigün ziyaretime gelirsiniz ortamımı da görmüş olursunuz, sarı saçımı da, ojemi de. :90:

şuan gözümde başka bir bayanı anlamak yerine onda bi eksiklik bulmaya çalışan kadınlardan hiç bi farkınız kalmadı şu uslubunuzla. dolayısıyla dediklerinizi de dikkate almayacağımı belirtiyorum an itibariyle. :36:

yok aslında 4. sınıfım ama böle sözlü tarzı sınavlarım ilk defa oluyor. aslında inek tipi bi profilim yok yani tam tersi gören beni sınıfta kalıyorum fln sanır amfide hep en arkada otururum mesela, baya süslüyümdür belki de bu bi önyargı oluşturuyordur bu kız nası olsa gezip tozuyordur çalışmıyordur diye. açıkçası nota takan biri değilim önemli olan öğrenmem diye düşünüyorum sonuçta geçtikten sonra gerisi önemli değil diyorum ama yine de bire bir böyle bir farklı yaklaşımla ilk defa karşılaştığım için biraz da hazmetmeye çalışıyorum açıkçası. kadın-erkek farketmez çok haksızlıklara uğranıyor gerçekten bu hayatta benim de haksızlığa gelemeyen, enayi yerine konmaktan nefret eden kontrolcü bi yapım var. takdir görmek istiyorum sonuçta ama her zaman olmuyor bu.
dediklerinizde haklısınız ama. sonuçta ben kendim için çalışıyorum hocaların verdiği notlar benim bilgi düzeyimi etkilemicek ve sonuçta o adam da tus'a giricek ben de yani elbette aynı kefeye konmıcaz sonuçta. dediğinizi yapıcam ve herşeye atlamıcam bilicem ama bana sorduğu zaman cevap vericem hem bölelikle hocanın gözüne giricem diye kasmamış olurum.
eğer bayan olmama takılıyorlarsa da bunu değiştiremem değil mi ama :) ayrıca süsümden de vazgeçmem:) ben böyleyim kimse için kendimi değiştiremem kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle olmaya devam edicem valla isterse dersten bıraksınlar

sevgılı doc gecen sene 5. sınıftın u sene 4. sınıfa gecmıssın tebrık edıyorum seneye 3. sınıf olmanı ve 4 yıl ıcınde prof olmanı kalpten dılıyorum tatlım daha sonra doç yar doç olur ıns 20 25 sene sonrada tusu kazanırsın :1:
4. sınıfta ısen eger nasıl olurda bukadar cok staj aldın (aa pardon sen 5 i daha once okumustun) yanı demem o kı eger dahılıyeyı alıp bıde ustune baska stajlar aldıysan sızın okul heralde temmuzda falan basladı en kısa dahılıye stajı 8 haftadr yanı ayrıca neden gecen sene 5. sınıfım yazıyodun haylı garıp bır durum
ya burası ınternet ortamı dıye karısık yazıyosun ya da tamamen sallıyosun tıp camiyasınn ıcınde degılsın ayrıca sureklı soyle bakımlıyım boyle alımlıyım sacım sarı duz upuzun gozum bu renk ıkıde bı doktorum falan bu hal ve tavırlarını anlayamadım
umarım daha tutarlı olgun daha mutavazı olursun
bende senn hocan olsam kadın dusmanı dııl dunyanın kendı etrafında dondugunu zaneden bır numara oldugunu ıkıde bır yazan soyle guzelım boyle guzelım herkes bana bakar benı kıskanır dıyen senın dusmanın olurdum kadın olmandan degıl bu kısılıge sahıp olmandan kaynaklanıyo sanırım sorunn :71:

hahah valla çok komiksiniz!
nerde geçen sene 5. sınıfım demişim ben???? şimdi 5. sınıftayım ben. dahiliyeyi geçen sene baharda aldım. 12 hafta dahiliye madem meraklısınız söyleyeyim öğrenin;) dahiliye 4. sınıfta alınıyor. tıpla alakası olmayan insanlar burda bana ahkam kesiyor ya ona inanamıyorum ya. bi şüphesi olan ege üniversitesine gelip bulabilir beni. yemin ediyorum gelip karşınıza çıkarım hiç de gocunmam. o zaman anlarsınız. bu ne cüret ya!!! nerenizden uyduruyorsunuz yok ben öyle demişim böyle demişim? hakkaten işiniz gücünüz yok sanırım benle uğraşmak için didiniyorsunuz.
ben nerde ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor dedim ya!!! ne kadar laf çarpıtıyorsunuz! sadece dikkat çektiğimi bu sebepten zorluk çektiğimi belirtmek için yazdım bikaç şeyi. gözümün rengini fln da yazmadım çok merak ediyorsan kahverengidir göz rengim!

şu ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor demişim ya güya! o dediğim mesajı bul burda linkini ver o zaman insanlara iftira atmaya bayılıyorsunuz!

ben gayet de mütevazı bi insanım burdaki 2 mesajımla benim hakkımda böyle konuşamazsınız ayrıca durup durup şöyle böyleyim diye konuşmam ben günlük hayatta burdaki muhabbetlerde en son o konulara gelmişti o yüzden söyledim.

hoş gerçi diğer mesajlarına da baktım herkesin konularına sırf gıcık etmek için yorumlar yazmışsın kadınlar kulubundeki amacın belli o yüzden o amacına hizmet etmeyeceğim istediğin kadar uğraş sinirimi bozamazsın;)

hahah valla çok komiksiniz!
nerde geçen sene 5. sınıfım demişim ben???? şimdi 5. sınıftayım ben. dahiliyeyi geçen sene baharda aldım. 12 hafta dahiliye madem meraklısınız söyleyeyim öğrenin;) dahiliye 4. sınıfta alınıyor. tıpla alakası olmayan insanlar burda bana ahkam kesiyor ya ona inanamıyorum ya. bi şüphesi olan ege üniversitesine gelip bulabilir beni. yemin ediyorum gelip karşınıza çıkarım hiç de gocunmam. o zaman anlarsınız. bu ne cüret ya!!! nerenizden uyduruyorsunuz yok ben öyle demişim böyle demişim? hakkaten işiniz gücünüz yok sanırım benle uğraşmak için didiniyorsunuz.
ben nerde ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor dedim ya!!! ne kadar laf çarpıtıyorsunuz! sadece dikkat çektiğimi bu sebepten zorluk çektiğimi belirtmek için yazdım bikaç şeyi. gözümün rengini fln da yazmadım çok merak ediyorsan kahverengidir göz rengim!

şu ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor demişim ya güya! o dediğim mesajı bul burda linkini ver o zaman insanlara iftira atmaya bayılıyorsunuz!

ben gayet de mütevazı bi insanım burdaki 2 mesajımla benim hakkımda böyle konuşamazsınız ayrıca durup durup şöyle böyleyim diye konuşmam ben günlük hayatta burdaki muhabbetlerde en son o konulara gelmişti o yüzden söyledim.

hoş gerçi diğer mesajlarına da baktım herkesin konularına sırf gıcık etmek için yorumlar yazmışsın kadınlar kulubundeki amacın belli o yüzden o amacına hizmet etmeyeceğim istediğin kadar uğraş sinirimi bozamazsın;)

ılk alıntıntıladıgım yazında 4.sınıftınız sımdı ıse 5 oldumuz eer bukadar cabuk sınıf atlayabılıyorsanız pek bır sorunuz yok demkkı sızn okadar cok msjınız varkı onların arasında bulabılcegımı sanmıyorum ancak gecen sene 5 olduguunuzu yazdınız hatrlıyorum
ınternet ortamı burası bır seyyylerı degıstryorum bulunndugum ortamı bılemessınız ızmırde degılım yazdınız yıne bu konu ıcnde sımdı ızmırdeyım gelın ege unıde belı bulun yazdınız
aslında daha bı dolu celıskı varr
ustelık tıpla alakası almayan ınsanlarız madem sureklı meslegınle ılgılı konu acıp durman ve bızlerın fıkrını almak ıstemen neden dusuncelerıne ters bıseler yazınca tıpla alakan yok senın konusma demek mı amacın
ılk msjımda gercekten tıp okudugunu ama kendıını ınnternet ortamında pek fazla acıklamk ıstedıgınden bıraz degıstrıp anlattıgını dusunuyodum ancak bencee asıl senın tıpla ılgın yok

Son düzenleyen: Moderatör:
herşeyi kafandan uydurduğun için tabi ki bulamazsın :D:D
izmirde değilim de demedim ki sadece üniversitemi 9 eylül demiştim önceki mesajlarda çünkü bi çok konumu paylaştım burda özelimin beni uzaktan tanıyan insanlar tarafından bilinmesini istemiyorum, halbuki egedeyim oldu mu?:D:D
tabi ki amacım kimseyi aşağılamak değil asla da öyle bişey yapmam. ama kalkıp bana dahiliye 8 haftadır, yok önce prof ol sonra tusu kazanırsın ehehehe gibi saygısız bi şekilde yaklaşamazsınız. bu kadar üstüme gelmenize rağmen hiç kimseye saygısız tek kelimem yoktur olmayacaktır. tabi ki bana böyle yaklaşan birine tıp hakkında bana ahkam keserse tereciye tere mi satıyorsun derim!

ayrıca açıklamalarım yetmedi sanırım ama kafanızdan benim yazmadığım mesajları yazmışım gibi gösteriyorsunuz. bir daha böyle asılsız, hakkımda söylemediğim lafları söylemişim gibi lanse ederseniz bozuşacağız. o yüzden senin şöyle yazdığını hatırlıyorum demeden önce ne kadar mesajım olduğu umrumda değil o mesaj yoksa kalkıp burda ahkam kesmeyin. ayrıca ilk mesajıma baksaydınız anlardınız neden başta 4. sonra 5 yazdığımı çünkü 16-10-2009, 13:30 tarihinde attım ben ilk mesajımı! bakın tam 1 yıl olmuş!
evet dersler konusunda sorunum yok allaha şükür başarılı bi öğrenciyim (ah pardon bunu dedim burnu büyük oldum yine!) buraya bu konuyu açmaktaki sebebim tıpla ilgili bilgi almak değil zaten. ben aptal biriyim herşeyden kalıyorum ama ben çok güzelim ondan diye bahane sunuyorum demek değil yani sizin sandığınız gibi! benden büyük/küçük tecrübeli bayanlarımızın deneyimlerinden feyz almaktır amacım. bu tip bayanlara karşı ters tutum yalnızca benim fakültemde olmuyor ne yazık ki. iş hayatında bunu yaşayan çok tanıdığım var, ama bi şekilde kadınlar yıpratılıyor, bu yıpratılma olmadan bu işle başa çıkmayı öğrenmek için açtım bu konuyu buraya. ama gördüğüm muameleye bakın! ben destek almaya çalışırken ne ayrık otu gibi giyindiğim kaldı, ne kendimi beğenmişliğim, ne de insanları küçük gördüğüm, ne de tıpta okumadığım. pess vallahi pess! nedir bu tıp yaa lanet olsun yani, mühendis olsam da aynı şekilde mühendisim başıma böyle bişi geldi diye açardım kötü bi niyetim varsa taş olayım ya.

gerçekten bazı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum gerçekten yardımcı olmaya çalıştılar/çalışıyorlar ama sizin bu saldırgan tutumunuzu anlamıyorum. açıkçası bu kadar kendimi anlatmama değmediğini bile düşünüyorum çünkü yine başka bişeyler bulacaksınız eminim ki saldırmak için.

evet sımdı baktım da gercekten gecen sene acılmıs konun
9 eylul yazdıgın gıbı bı msjda da 5. Sınıfım yazmıs olabılırmısn
cunku olye okudugumu sanıyorum
kusura bakma tavrımda dolayı ozur dılerım tabı ınsan dıkkatsızlık yaptıgını bılmeyınce
ancak senın mesajlarının cogunda kendını anlattıgın dogru
benımde bır arkadsım vardı bukadar ozguven onada sorun cıkarıyodu bazı hocaların hosuna gıtsede bazıları hıc sevmıyo bıde ben bılırım tavrı cok yanlıs herseyı cevaplamamak lazım daha onun bılgılrıne ıhtıyacın oldugunu hıssetmelı hocaların

çok teşekkür ederim sonunda doğru söylediğime inandığın için.. ve önemli değil sonuçta beni anlaman daha önemliydi benim için.
sanmıyorum öyle dediğimi, ama bazı konuları geçen sene açtım yenilerle eskiler bi arada duruyor sana öyle gelmiş olabilir.
evet bak bu dediğin mantıklı geldi. ben kendimi bildiğimi kanıtlama uğruna cevap veriyorum ama belki onlar kendilerini işe yaramaz gibi hissedip gıcık oluyor olabilirler. çünkü gerçekten hiç bişey bilmeden bazı insanları geçiriyorlar benim de kafam almıyor bunu. sanırım onlara egolarını tatmin ettikleri için hoşlarına gidiyor bense cevap verdikçe hatta bazen pek bilinmeyen uç şeyleri de söylüyorum bazen hocaların suratlarında o dediğimi bilmediklerini seziyorum (bazen) bu da onları sinir ediyor olabilir. dediğin mantıklı geldi. ama bildiğimi söylemeyeyim mi yani şimdi :S sanırım herşeye cevap vererek çok bilmiş gibi görünüyor olabilirim. onlar daha çok bilmeyen boş boş bakan öğrencileri severler. çünkü o zaman onları azarlarlar ve kendi egolarını tatmin ediyorlar işte. kabul ediyorum bunu. ama hocaya artistlik yapmam asla yani bişeyi iddia etmem hocaya karşı. o çok ayıp bişey bana göre.

Back
X