Valla benim eşimde uzman doktor aynı zamanda öğretim görevlisi, dokuz eylülde...
Şu anlattıklarınız bana o kadar çok uzak geliyor ki...
Bir sürüde tıp öğrencisi arkadaşlarım var, benim yaşım eşime göre genç haliyle onlarlada arkadaş ortamım var.
Hiç sizinki gibi bir şikayet duymadım. Kaldı ki çoğu hocaları ve doktorları eşim sayesinde arkadaş ortamından biliyorum,tanıyorum,onlarla samimiyimde...
Tabi okuduğunuz okulu falan bilmiyorum... Ama şu anlattıklarınız bana o kadar uzak geliyor ki!
Eşime desem o bile ihtimal vermez hatta güler geçer eminim buna.
Olayın bayan olmakla falan ilgisi yok; böyle bir şikayeti ve iddiayı inanın ilk kez sizden duyuyorum.
Bende yüksek lisans öğrencisiyim, hiç böyle bir yaklaşım görmedim.
Sanki doğudan falan bahsediyorsunuz; bana biraz abartı geldi dedikleriniz.
Bişey söylecekseniz direk söyleyin bana ima etmeyin lütfen... Şu takındığınız tutum bile bayanların birbirine empati yapmakta ne kadar aciz olduğunun kanıtı zaten. öyle bi durum içinde olmasam kalkıp burda bunu dile getirmezdim heralde ki arkadaşlarıma, sevgilime aileme bile bu şekilde düşündüğümü dile getiremiyorum. herkes bana bunu söylerken halbuki. çünkü inanın böyle olduğunu kabul etmek istemiyorum zaten bu beni daha kötü yapıyor, haksızlığa uğramış gibi hissetmek insanın önünü tıkıyor. ayrıca sizin ortamınızı bilmiyorum ama bu olaylar öyle dile getirilen şeyler değildir zaten. öyle arkadaş ortamında oturulup bunun muhabbeti yapılmaz, özellikle doktor olmayan insanların da bulunduğu ortamlarda tıp camiası esprileri yapılır ama kimse kendiyle ilgili kötü birşeyden bahsetmez. sizin eşiniz öyle olmayabilir zaten yeni nesil hocalarımızın böyle bişey yaptığını düşünmüyorum yazılarımdan farkettiyseniz tustan önce girmiş şuan 60-70 yaşında olan proflardan bahsediyorum. bu şekilde davranan insanların da en yakınlarına dahi bu sebepten böyle yaptım diye söylediklerini mi sanıyorsunuz? kaldı ki ne kadar ben de tıp camiasındanım diyerek beni anladığınızı düşünseniz de buna katiyen inanmıyorum. bana katılmayabilirsiniz ama şu da gerçek ki bu camiada neler olduğunu öyle arkadaşlarınızdan, eşinizden fln öğrenemezsiniz dolayısıyla olayın bayan olmakla ilgisi yok vs diye bu şekilde kesin hüküm vercek kişi de siz değilsiniz. bana katılmayabilirsiniz ama bunlar gerçekler. ben acındırmayı seven bundan prim yapmayı hoş bulan veya kendi hatalarıma kulp takmaya çalışan bi insan değilim bilakis kendimi zayıf gösterecek herşeyden nefret ederim. sizi suçlamıyorum aslında dışarıdan gerçekten herşey güllük gülistanlık görülüyor çünkü ama rica ederim birazdan başlayacak türkan dizisini biraz da olsa izleyin ve bayanları bu meslekte anlamaya çalışın. belki doğuda değilim ama izmirde olmaları insanların kafalarını değiştirmiyor ne yazık ki.