Daha once tedavi gördü obsesif kompulsif bozukluk adi altinda ama duzelmisti böle bisey yoktu bu yeni oldu kocasi götürmus doktora bana bole seyler söluyo demis doktorda yatirmis inanin durum bu bi defa bana da aklım cok karısik deliriyorum demisti hersey uzerine yemin ederim ki dogru soyluyorum karsilasan varsa tecrubesini paylassin istiyorum allah sahidim olsun dogruHastaneye yatiriyorlar ,ama teşhis yok.Bir insanı pat diye hastaneye bir günde yatirmazlar..Hastalık ne söylemedik öyle mi. Neden Size söyleniyor teşhis. ACİL ŞİFALAR dilerim.ama bu konuya inanmadım nedense
Hastaneye yatiriyorlar ,ama teşhis yok.Bir insanı pat diye hastaneye bir günde yatirmazlar..Hastalık ne söylemedik öyle mi. Neden Size söyleniyor teşhis. ACİL ŞİFALAR dilerim.ama bu konuya inanmadım nedense
Allah şifa versin. Acaba böyle bir travma yaşamış olabilir mi,Eşiyle cinsel hayatı nasıldı acaba? Sadece bu konu olması çok tuhaf..Hala aglıyorum kendime gelemedim nolur hepsini okuyun cevrenizde varsa bilginizi paylasin,arkadaslar kuzenim 23 yaşinda 1 yillik evli cok sıkintilar yaşadi psikolojik tedavi gördu dısardan herseyi ile normal bir insan ama son 4 aydir olanlar oldu herkese garip sorular sormaya basladi disari cikiyor kac saat kaldim diyor esine bilmiyor kac saat kaldigini eve kargo gelmis almis kargoyu gün boyu aglamis kocasina adam eve girdi galiba ama emin degilim ya bana saldirdiysa diyor taksiye biniyor taksici bana kotü bisey yaptiysa ya eve girdiyse ya bende riza gösterdiysem diyor kocasina anlatiyor nolur yardim et kanitla aklimi kaçircam demis yanliz disari cikmiyor erkeklerden kaciyor herkesi yanlis anliyor gecen yabanci bi adam gormus sitede bunla birlikte mi oldum gidip sorucam olduysam kendimi oldurcem diyor şizofreni gibi ama cinsellik konusunda böyle baska herseyi normal bu durumu duyan bilen var mi akil verin ben coj uzuluyorum
Bir şey yaşamış da size söylemiyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?