Yalvaririm bakın kuzenimi akıl hastanesine yatirdik nolur okuyun nolur

Eger bu takinti olayi tedavi edilmesiyse dahada buyumus ve artik beyin kendine oyunlar oynamaya baslamis.
Bu noktadan sonra ilac tedavisi is gorurmu bilmiyorum cunku takintisi had safhaya ulasmis.
Allah sifa versn.

Sanki tecavuze ugramis gibi bir hali var Allah korusun .. surekli bir korku halinde.. vallahi aklima kotu kotu seyler gelmeye basladi.. bir insan durduk yere boyle davranmiz vardir muhakkak bir kac sebebi.. arastirmadan etmeden akil hastanesine niye yatirildiki kuzeniniz..

Öncelikle panik yapmayın.
Hastanızın yatırıldığı yer akıl hastanesi değil sinir ve ruh hastalıkları hastanesi.
Ve bir insanın kardiyolojiye, genel cerrahiye yatması kadar normal.
Toplum olarak bu konuya bakışımız maalesef çok acımasız. Önce kafanızda bunu halledin.
Ruh hastalığı da tıpkı diğer hastalıklar gibidir. Bir sıkıntı varsa tedavi yoluna gidilir. Hafifse ayakta ağırsa yatarak tedavi edilir.
Anladığım kadarıyla hastanız okb yi geliştirmiş baya o yüzden yatış yaptırılmış. Tedavisi yağıldıktan sonra dahaiyi olur merak etmeyin.

Yani biz buradan Hmm şizofren falan dersek büyük cahillik etmiş oluruz. Kendimi öldüreceğim benzeri şeyler dediği için önlem olarak hastaneye yatırılmış olabilir. Bazen ailenin kendisine de güvenilmez, eşin bir şeyler saklıyor olma ihtimaline karşı ondan uzaklaştırmak da gerekebilir. Söyledikleri çoğunlukla cinsel içerikli şeyler olduğu için taciz ihtimalini düşünmüşlerdir. Geçmiş olsun, üzücü tabi ki. Bu da bir hastalık işte.

İlk okudugumda obsesif kompulsif bozuklugun ileri derece hali dedim ama isin icine unutkanlik da girmis bilemedim

şimdi burdan hmm kesin şizofren ya da başka bi rahatsızlık teşhisi koymak saçmalık olur. cahilce net üzerinden hastalık teşhisi konulmaz, sadece doktorlar yatırdıklarına göre bi bildikleri vardır. inşallah en yakın zamanda iyileşir eski günlerine döner.

Hastaneye yatiriyorlar ,ama teşhis yok.Bir insanı pat diye hastaneye bir günde yatirmazlar..Hastalık ne söylemedik öyle mi. Neden Size söyleniyor teşhis. ACİL ŞİFALAR dilerim.ama bu konuya inanmadım nedense
Inanmadigin konu artik yok cunku canımın ici de yok öldü ..

Kocasi aldatmisti erkeklere guveni kayboldu her erkegin kötu niyet tasidigini düßundü her erkegin kadinlarla sadece birlikte olmak icin var olduguna inandu kadın olarak bu ulkede erkeklerle yasamanin zorlugunu gördü simdi yok kiydi canina öldü öldü gitti canımdan can gitti

Ya benim eşimde de bu hastalık var. Haraketleri falan gerçeken normal değil. Sürekli kendini öldürme isteği. Yapmak istemediği şeyleri yapıyor. Bir değişik. Çok zor onla yaşamak ve onun yaşadıkları. Tedavi görüyor ama yok yani aynı. Acaba birde hastaneye falanmı yatırsak ya.

ne oldu kuzenine?

Allah rahmet eylesin.
Saol öldü inanamasamda o artik yok allah aldatan erkekleri kahretsin canim bütun erkekre dusman oldu herkesin birlikte olmak icin onu kolladigini sandi babasi evdeyken odadan cikmadi kocasindan kacti erkek kardesinden korktu daha 8 yasindaydi ve son verdi herseye dayanamiyorum artik insanlara insanliga

Yatirin nolur yatirin onu yanliz birakmayin nolur gec kalmayin yatirinca hersey daha iyi olacak kuzenim biraz duzelmisti hastanede iyiydi..yanliz birakma o senin yoldasin canın ve bu insanlar hep iyi insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…